Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 08, 2024

Θρίλερ στον Καναδά: Συνελήφθη γυναίκα ως «serial killer» – Διέπραξε 3 δολοφονίες σε τρεις ημέρες

Μια γυναίκα που περιγράφεται από την αστυνομία ως «κατά συρροή

δολοφόνος» (serial killer) συνελήφθη την Παρασκευή, κατηγορούμενη για τρεις φόνους που διαπράχθηκαν σε διάστημα τριών ημερών στον Καναδά. Οι επιθέσεις έλαβαν χώρα από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη, με τα θύματα να εντοπίζονται σε διαφορετικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένων του Τορόντο, του Νιαγάρα Φολς και του Χάμιλτον.


Ο Αρχηγός της Αστυνομίας της περιοχής Νιαγάρα, Μπιλ Φόρντι, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η σύλληψη αφορά μια γυναίκα που ταυτοποιήθηκε ως η ύποπτη και την περιέγραψε ως «serial killer».



H Σαμπρίνα Καουλντάρ, 30 ετών, συνελήφθη σε ένα ξενοδοχείο στα προάστια του Τορόντο, αφού η αστυνομία συνέδεσε τις δολοφονίες και διαπίστωσε ότι η περιγραφή του δράστη ταίριαζε σε όλες τις περιπτώσεις, αναφέρει το CBS News.

Τα θύματα

Η Καουλντάρ αντιμετωπίζει κατηγορίες για τις δολοφονίες μιας 60χρονης γυναίκας στο σπίτι της στο Τορόντο, ενός 47χρονου άνδρα σε πάρκο στο Νιαγάρα Φολς και ενός 77χρονου άνδρα σε χώρο στάθμευσης στο Χάμιλτον του Οντάριο.

 Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρώτο θύμα, η 60χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Τορόντο, ήταν γνωστή στην δράστρια, ενώ οι δύο άνδρες στο Νιαγάρα Φολς και το Χάμιλτον φαίνεται να ήταν τυχαίοι στόχοι.

Το δεύτερο θύμα, ο Λανς Κάνινγκχαμ, 47 ετών, βρέθηκε νεκρός σε πάρκο στο Νιαγάρα Φολς. Ο Κάνινγκχαμ, πατέρας μιας 13χρονης κόρης, υπέκυψε στα τραύματά του στο σημείο. Η σύζυγός του, Κιμ Κάνινγκχαμ, δήλωσε συντετριμμένη: «Δεν του άξιζε αυτό. Θέλω πίσω τον άντρα μου».

Το τρίτο θύμα, ο Μάριο Μπίλιτς, 77 ετών και συνταξιούχος δάσκαλος, δέχθηκε επίθεση στο Χάμιλτον όταν η Καουλντάρ φέρεται να τον ακολούθησε μέχρι το όχημά του σε ένα πάρκινγκ. Η αστυνομία δήλωσε ότι υπέστη σοβαρά τραύματα από μαχαίρι και αργότερα υπέκυψε στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να συνδέσουν τη δολοφονία του Μπίλιτς στο Χάμιλτον με την επίθεση στον Κάνινγκχαμ στο πάρκο John Allen στο Νιαγάρα Φολς, διαπιστώνοντας ότι η περιγραφή της ύποπτης ήταν η ίδια και στις δύο περιπτώσεις. Επιπλέον, η Καουλντάρ συνδέθηκε με την υπόθεση της πρώτης δολοφονίας στο Τορόντο την 1η Οκτωβρίου.

Η 30χρονη βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες, καθώς οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τις επιθέσεις. Οι αστυνομικοί αναζητούν περαιτέρω στοιχεία που θα μπορούσαν να συνδέσουν την Καουλντάρ με άλλα εγκλήματα, ενώ προσπαθούν να ταυτοποιήσουν μια γυναίκα που καταγράφηκε σε κάμερα CCTV την Τρίτη, αγοράζοντας ρούχα που βρέθηκαν στην κατοχή της ύποπτης κατά τη σύλληψή της.

Η υπόθεση έχει σοκάρει την κοινωνία του Καναδά, καθώς τα εγκλήματα ήταν ιδιαίτερα βίαια και φαίνεται ότι σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις τα θύματα ήταν τυχαίοι πολίτες που βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου