Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2024

Συγκίνησε στο Tempting Fortune: «Είδα ότι μέσα από τον αθλητισμό σώθηκαν από αυτές τις σκληρές γειτονιές»

Ο Χρήστος, σε μια προσωπική στιγμή, άνοιξε την καρδιά του στο κοινό του

«Tempting Fortune», την Πέμπτη, καθώς το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ.


Ο νεαρός διαγωνιζόμενος αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις του για το έπαθλο, τόσο με τους συμπαίκτες του όσο και με τους τηλεθεατές. «Ήρθα εδώ για να πετύχω τον δικό μου στόχο. Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα, πραγματικά. Όμως, νιώθω ότι παλεύω, προσπαθώ, κουράζομαι και τελικά όλη αυτή η προσπάθεια δεν αποδίδει. Είμαι βαθιά απογοητευμένος».

Μιλώντας για το παρελθόν του, ο Χρήστος αναφέρθηκε στη δύσκολη ζωή που έζησε στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας. «Μεγάλωσα σε σκληρές γειτονιές, όπου πολλοί σώθηκαν μέσα από τον αθλητισμό. Ο στόχος μου είναι να χρησιμοποιήσω τα χρήματα του επάθλου για να ανοίξω ένα γυμναστήριο, δεδομένου ότι είμαι προπονητής και αθλητής».

 Ο Χρήστος τόνισε πως θέλει να δημιουργήσει έναν χώρο όπου παιδιά από φτωχογειτονιές θα μπορούν να αθλούνται δωρεάν. «Θέλω να προσφέρω κάτι θετικό σε αυτά τα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν. Εκεί που ζούμε, υπάρχουν πολλές οικογένειες που παλεύουν οικονομικά».


Με αυτά τα λόγια, ο Χρήστος εξέφρασε την επιθυμία του να αλλάξει τις ζωές νέων ανθρώπων μέσα από τον αθλητισμό, χρησιμοποιώντας το έπαθλο για έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου