Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action
24 και την Αθηναΐδα Νέγκα, ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε στον επί χρόνια συνεργάτη και φίλο του, Πέτρο Φιλιππίδη, σχολιάζοντας ανοιχτά τη δικαστική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο γνωστός ηθοποιός.«Υπήρξε μια κοινωνική κατακραυγή απέναντι σε αυτά που υποτίθεται ότι έκανε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς, σημειώνοντας ότι οι κοινωνικές αντιδράσεις προηγήθηκαν ακόμα και από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
Όπως τόνισε ο ίδιος: «Υπάρχει το εξής παράδοξο εδώ πέρα. Θα βγει ένα αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα θα βγει. Βγήκε ένα όπου δικαίωσε εν μέρει τον Φιλιππίδη για μία από τις κατηγορίες. Για μία τον δικαίωσε. Δεν καταδικάστηκε για βιασμούς και εξακολουθεί αυτή τη στιγμή να δικάζεται για απόπειρα βιασμών. Δεν έχουμε ακόμα αποτέλεσμα γι’ αυτό. Βγήκε όμως εκείνη η απόφαση. Ποιος την αποδέχθηκε; Ξέρουμε;».
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Δηλαδή υπήρξε μια κοινωνική κατακραυγή απέναντι σε αυτά που υποτίθεται ότι έκανε ή μέχρι να βγει μια δικαστική απόφαση, τουλάχιστον για τη μία κατηγορία. Βγήκε. Ο κόσμος τον δικαίωσε; Το δικαστήριο τον δικαίωσε, ο κόσμος τον δικαίωσε; Δεν το ξέρουμε γιατί ο Πέτρος δεν είναι μέσα στην κοινωνία πια ή δεν έχει αποφασίσει να ξαναμπεί».
Επιπλέον, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε: «Έτσι δεν το ξέρουμε, αν περπατώντας μες στην κοινωνία, θα δούμε την κοινωνία να τον δικαιώνει, εφόσον τον δικαίωσαν τα δικαστήρια, ή να μην τον δικαιώνει. Προσπαθούσε να καταλάβει “τι είναι αυτό τώρα που μου είπε ο λαός” και τρίχες κατσαρές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου