Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 22, 2025

Αυτή είναι η Αντίσταση τυλιγμένη με μπεζ χιτζάμπ και αίμα!

Νίκος Κλειτσίκας

Δεν κλαίει...Δεν κλαίει... Δεν κλαίει!
Δεν ουρλιάζει... Δεν ουρλιάζει... Δεν ουρλιάζει!
Δεν εκλιπαρεί για βοήθεια!
Το χιτζάμπ της είναι εμποτισμένο με το ίδιο της το αίμα.
Τα πόδια της περπατούν στα συντρίμμια της ζωής της.
Κουβαλάει δύο παιδιά, ένα κάτω από κάθε μασχάλη, αλλά όχι με δύναμη, αλλά με σκοπό.
Πίσω της, η Γάζα είναι κομματιασμένη.
Αλλά είναι ακόμα ολόκληρη.
Όχι επειδή είναι αλώβητη.
Γιατί αρνείται να καταρρεύσει.
Η Παλαιστίνια Μάνα ξέρει ότι τα παιδιά της χρειάζονται την ηρεμία της περισσότερο από το κλάμα της.
Γιατί σ' έναν κόσμο που έχει γυρίσει την πλάτη του στην Παλαιστίνη, μια μάνα δεν μπορεί να το επιτρέψει.
Δεν είναι μόνο η δύναμη της μάνας.
Είναι το ιερό καθήκον της μητρότητας.
Αυτή είναι η Αντίσταση τυλιγμένη με μπεζ χιτζάμπ και αίμα.
Αυτή είναι η μητρότητα στη Γάζα: ωμή, ανθεκτική και συνάμα λαμπερή σαν τον ήλιο!
Είναι ο τίτλος ενός βιβλίου που δεν θα τυπωθεί ποτέ.
Είναι η κραυγή που δεν θα γίνει ποτέ έκτακτη είδηση κι ούτε καν είδηση στα ΜΜΕ της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας.
Είναι η ψυχή ενός περήφανου κι ανυπότακτου Λαού, που συνεχίζει να στέκεται σταθερός κάτω από τους ουρανούς που πέφτουν και κατρακυλούν.
Ας μοιραστούμε μαζί της αυτή την αιώνια ανάμνησή, όχι μόνο γιατί γλίτωσε τον θάνατο, επέζησε, αλλά για το πώς επέλεξε να επιβιώσει με αξιοπρέπεια, με χάρη και με τα παιδιά της κοντά στην καρδιά της.
Να θυμόμαστε πάντα ποιος της το έκανε αυτό, πώς και γιατί.


Οι εβραιοσιωνιστές Ναζί χρησιμοποιούν εργαλεία δολοφονίας κατασκευασμένα από την "πολιτισμένη" Δύση, τις βάσεις και τις εκπαιδεύσεις προσομοίωσης φόνων ακόμη κι από την σιωνιστική αποικία 'Ελλάδα', με ελληνόφωνες δεξιές κι αριστερές κυβερνήσεις, με ελληνόφωνους αριστερούς ή δεξιούς πολιτικούς υπαλλήλους της σιωνιστικής οντότητας... Δολοφονούν, εξολοθρεύουν απλώς και μόνο επειδή είναι Παλαιστίνιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου