Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 07, 2025

Παλαιό Φάληρο: «Μπήκα στη θάλασσα και άφησα την Τζένα, φοβήθηκα» ισχυρίστηκε η 32χρονη μητέρα – Οι φωτογραφίες από το άτυχο κοριτσάκι και η φιλοξενία των παιδιών σε νοσοκομείο

Προφυλακίστηκε η μητέρα από την Αλγερία, μετά την πολύωρη απολογία

της στον ανακριτή για τη δολοφονία της 4χρονης κορούλα της, που βρέθηκε νεκρή στην παραλία Έδεμ στο Παλαιό Φάληρο. Η 32χρονη αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και υποστήριξε ότι το κοριτσάκι ήταν ήδη νεκρό από ατύχημα στο σπίτι τους, όταν το έβαλε στη θάλασσα και έφυγε χωρίς να γυρίσει να κοιτάξει πίσω της, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι φοβήθηκε και το έχει μετανιώσει.


Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, από την ώρα που εμφανίστηκε στα δικαστήρια η 32χρονη ήταν ψυχρή και ανέκφραστη. Μετά την απολογία της, κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Σημειώνεται ότι η ίδια «λύγισε» μόνο μια φορά, στο τέλος των εξηγήσεων της στον ανακριτή, πριν ακούσει ότι προφυλακίζεται.

Τα παιδιά είχαν φιλοξενηθεί στο Παίδων για περίπου έναν χρόνο

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, το 2023 με εισαγγελική εντολή τα 3 παιδιά είχαν φιλοξενηθεί για έναν περίπου χρόνο στο νοσοκομείο Παίδων, με την μητέρα τους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να κάνει αγώνα για να τα πάρει πίσω.

Τα παιδιά είχαν φιλοξενηθεί στο Παίδων για περίπου έναν χρόνο

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, το 2023 με εισαγγελική εντολή τα 3 παιδιά είχαν φιλοξενηθεί για έναν περίπου χρόνο στο νοσοκομείο Παίδων, με την μητέρα τους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να κάνει αγώνα για να τα πάρει πίσω.

Όπως αναφέρθηκε σε μαρτυρία στο ίδιο μέσο ενημέρωσης, από τον άνθρωπο που φρόντιζε την γυναίκα, ο πατέρας των παιδιών, φέρεται να είναι και ο άνθρωπος που η 32χρονη υποστηρίζει  ότι την κακοποιούσε. Όπως έγινε άλλωστε γνωστό, υπάρχουν 2 συλλήψεις του εν λόγω άνδρα για ενδοοικογενειακή βία και μια για όπλα.

Μάλιστα, φωτογραφία με την 32χρονη βλέπει το φως της δημοσιότητας, στην οποία φέρεται να είναι χτυπημένη.

\\

Στις παρακάτω φωτογραφίες που παρουσιάζει ο Alpha, καταγράφονται στιγμές της οικογένειας, πριν συμβεί η τραγωδία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου