Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 06, 2025

ΔΙΑΡΡΟΗ-ΣΟΚ από την τηλεδιάσκεψη με τον Ζελένσκι...

 

Χαράλαμπος Τζιγκουνάκης
ΕΚΤΑΚΤΟ
Γαλλία, Γερμανία, Φινλανδία και Ηνωμένες Πολιτείες .
Το DER SPIEGEL δημοσιεύει εντυπωσιακές λεπτομέρειες από μια διαρροή τηλεφωνικής συνομιλίας.
Σύμφωνα με την ηχογράφηση, ο Πρόεδρος Ζελένσκι «πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικός τις επόμενες ημέρες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόδωσαν την Ουκρανία και την Ευρώπη», — μια διαρροή τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Προέδρου της Γαλλίας, της Γερμανίδας Καγκελάριου, του Προέδρου της Φινλανδίας, του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ και του Προέδρου Ζελένσκι.
Σύμφωνα με το Der Spiegel, ο Μακρόν προειδοποίησε τον Ζελένσκι ότι οι ΗΠΑ «ενδέχεται να παρέμβουν στα εδαφικά ζητήματα της Ουκρανίας χωρίς να παρέχουν εγγυήσεις ασφαλείας» και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας χρησιμοποίησε τη λέξη «προδοσία».
Ο Μερτς, από την πλευρά του, είπε στον Ζελένσκι ότι «οι ΗΠΑ παίζουν παιχνίδια — τόσο μαζί σας όσο και μαζί μας», ενώ ο Πρόεδρος της Φινλανδίας Στουμπ πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι μόνο με αυτούς τους δύο άνδρες», αναφερόμενος στον Κούσνερ και τον Βίτκοφ.
Ωχ αλίμονο μας...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου