Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 07, 2026

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τους αυτόματους πωλητές προϊόντων κάνναβης

Εισαγγελική παρέμβαση στη Θεσσαλονίκη για τους αυτόματους

πωλητές προϊόντων κάνναβης, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, αλλά και ρεπορτάζ της ΕΡΤ3.


Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Λεωνίδας Νικολόπουλος, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών, προκειμένου να διακριβωθεί η νομιμότητα διάθεσης συγκεκριμένων προϊόντων από τους αυτόματους πωλητές.


Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας ζήτησε να εξεταστεί ποια προϊόντα είναι αυτά που διατίθενται μέσω των αυτόματων πωλητών κανναβινοειδών και εάν επιτρέπεται να διατίθενται. Ζητεί επιπλέον να εξεταστούν ειδικοί πάνω σε αυτό το θέμα, προκειμένου να δουν εάν τα προϊόντα αυτά που διατίθενται είναι και κατάλληλα για ανηλίκους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου