Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 26, 2011

Στο φώς η πρώτη τσόντα της Marilyn Monroe(αυστηρά ακατάλληλο Video) !

Το τελευταίο διάστημα όλοι οι θαυμαστές της Marilyn Monroe αναρωτιούνται αν το film είναι αυθεντικό που εμφανίζει το παγκόσμιο σύμβολο σε «τολμηρές» σκηνές.




Στο φως βγαίνουν πληροφορίες για ταινία πορνό που είχε γυρίσει η σέξι Marilyn Monroe που ήταν η πιο μεγάλη σταρ των 60′s, η οποία στα πρώτα της βήματα γύρισε ταινία πορνό. Το CRETALIVE δεν αναρτά το σχετικό βίντεο γιατί είναι πολύ σκληρές και ακατάλληλες οι σκηνές…

Η Marilyn Monroe γύρισε αισθησιακή ταινία το 1948 σε ηλικία μικρότερη των 21 ετών. Το πρωτότυπο της ταινίας ανακαλύφθηκε από μια σουηδέζα φωτογράφο το 1980.

Σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του FBI με τίτλο «Προειδοποίηση: ΠΟΡΝΟ», το 1965 (τρία χρόνια μετά το θάνατο της Marilyn Monroe) ο Joe star Di Maggio, παντρεμένος με την Monroe για μόλις 9 μήνες, ήταν ο μόνος κάτοχος ενός αντιγράφου αυτής της πορνοταινίας.



Στον Di Maggio προσφέρθηκαν 25.000 δολάρια για την αγορά της ταινίας, αλλά ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε. Αργότερα εμφανίστηκε άλλο ένα αντίγραφο της ταινίας σε μια ισπανική συλλογή.

Τα χρόνια πέρασαν και κάποιοι εκφράζουν φόβους για πλαστότητα της παραγωγής μια που όπως υποστηρίζουν η εικονιζόμενη δεν μοιάζει πολύ με την Μέρλιν.

Το 2008 άγνωστος είχε αγοράσει για 1,5 εκ. δολάρια, ταινία 16mm, στην οποία η πρωταγωνίστρια έκανε στοματικό έρωτα.Πατήστε εδώ για το video:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου