Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 13, 2011

Πριν ο κ. Μπεγλίτης αποφασίσει να αυξήσει την θητεία να μας δώσει μερικές απαντήσεις:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Πριν ο κ. Μπεγλίτης αποφασίσει να αυξήσει την θητεία να μας δώσει μερικές απαντήσεις:


1) Γιατί δεν μειώνει τα στρατόπεδα στα απολύτως απαραίτητα 10-20 όλα και όλα δημιουργώντας τεράστιες οικονομίες κλίμακας;.

2) Γιατί δεν ρωτάει τους στρατηγούς του, που του εισηγούνται την αύξηση της θητείας μήπως θέλουν την αύξηση για να διατηρήσουν τις ωραίες θεσούλες τους?? Ένας σωστός εξορθολογισμός θα μείωνε δραματικά στις μισές τις ωραίες θεσούλες τους. Δεν τους ρωτά πόσους στρατηγούς και ταξιάρχους έχουν αναλογικά οι άλλοι στρατοί (ΗΠΑ, Αγγλία , Γαλλία κ.λ.π.)

3)Γιατί δεν βάζει να υπηρετήσουν και οι γυναίκες που είναι Έλληνες πολίτες ώστε ο κάθε Έλληνας να υπηρετεί μόνο 3-6 μήνες?? Άλλωστε έχουν κάνει τόσους δικαστικούς αγώνες και κέρδισαν την ισότητά τους όσο αφορά την στελέχωση των ενόπλων δυνάμεων, ή μήπως όταν είναι για επαγγελματική αποκατάσταση και μισθούς είναι πρώτες αλλά σε εθελοντική βάση δεν ενδιαφέρονται;;

4) Γιατί κ. Μπεγλίτη δεν κολλάς τουλάχιστον ένσημα στον Έλληνα Φαντάρο που προσφέρει την εργασία του εθελοντικά;;

5) Γιατί μετά την απόλυση δεν τον βάζεις στο ταμείο ανεργίας όπως έχει κάθε εργαζόμενος το δικαίωμα;

6) Γιατί δεν του αναγνωρίζεις την «ύψιστη προσφορά στην πατρίδα» σαν προϋπηρεσία στο δημόσιο ώστε με το τέλος της θητείας του ο Έλληνας Φαντάρος να έχει ισάξια προσόντα με τις γυναίκες που στο αντίστοιχο διάστημα εργάζονται ;

Δεν ξορκίζεις το κακό κ. Μπεγλίτη κατηγορώντας τους προκατόχους σου . Ήρθε η ώρα σου να κάνεις πραγματικές τομές στο ελληνικό στρατό που θα μείνουν στην ιστορία.

Μπορείς;;

ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ «ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ» Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.



Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου