Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 14, 2011

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η συναυλία των "ΜΠΛΕ" στην Θάσο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Βρισκόμαστε με την γυναίκα μου στην πανέμορφη Θάσο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και αποφασίσαμε να πάμε το Σαββάτο βράδυ στην...


συναυλία των "ΜΠΛΕ' στην Σκάλα Ραχωνίου. Τουλάχιστον έτσι νομίζαμε! Τα διαφημιστικά πανό το λέγανε ξεκάθαρα. "Συναυλία των ΜΠΛΕ στην Σκάλα Ραχωνίου 21.30 ώρα". Πήγαμε απο νωρίς και απο τις 21.30 έως τις 23.30 που φύγαμε αγανακτισμένοι είχαν ανεβεί στην σκηνή 3 συγκροτήματα και οι ΜΠΛΕ πουθενά. Όταν ρωτήσαμε τι ! ώρα θα βγούνε οι ΜΠΛΕ μας ρώτησαν από πού είμαστε και δεν ξέρουμε ότι σε όλες τις συναυλίες υπάρχουν support συγκροτήματα (και εγώ αναρωτιέμαι πόσα και για πόση ώρα τραγουδάνε) ενώ η δεύτερη απάντηση που πήραμε από έναν άλλο είναι ότι επειδή έχει μια εκδήλωση ο αγροτικός συνεταιρισμός περιμένουν να τελειώσει για να έρθει και άλλος κόσμος.

Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν μας ενημέρωσαν για την συμμετοχή και άλλων συγκροτημάτων και για την ακριβή ώρα που θα έβγαιναν οι ΜΠΛΕ και κυρίως θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά των διοργανωτών.



Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου