Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 22, 2011

Καταγγελία για ξενοδοχείο στην Ερεσό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Βρεθήκαμε με ένα φιλικό ζευγάρι και κανονίσαμε από το Πλωμάρι να μείνουμε για ένα βράδυ στην Ερεσό. Στην Ερεσό θα μέναμε στο ξενοδοχείο...


Σαπφώ το οποίο είναι πάνω στην θάλασσα. Όλα καλά μέχρι εδώ. Φτάνοντας εκεί οι ιδιοκτήτες μας αντιμετωπίσανε με τον χειρότερο τρόπο (και λίγο λέω). Καθόλου φιλόξενοι, καθόλου ευγενικοί αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Ανεβαίνοντας στα δωμάτια παρατηρήσαμε οτι δεν ήταν καθαρά και το χειρότερο απ΄όλα το μπάνιο δεν είχε πετσέτες. Κατεβαίνουμε κάτω να το αναφέρουμε και χωρίς καμία απάθεια η απάντηση της ιδιοκτήτριας ήταν ότι οι πετσέτες έρχονται από το καθαριστήριο κάθε Τρίτη και Παρασκευή.Η ημέρα που ήμασταν εμείς ήταν Πέμπτη. Θα δω τι μπορώ να κάνω μας απάντησε και λέμε σας παρακαλούμε, κοιτάξτε το θα πάμε για ένα μπάνιο και όταν γυρίσουμε ελπίζουμε να βρείτε μία λύση. Όλα αυτά εμείς τα καταπίναμε γιατί λέμε ένα βράδυ είναι θα περάσει. Επιστρέφοντας από το μπάνιο υποτίθεται ότι θα βρίσκαμε πετσέτες στο δωμάτιο αλλά τίποτα. Όταν την ρωτήσαμε είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και με ένα ειρωνικό ύφος μας λέει:ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ???

Είσαι διακοπές, γυρίζεις στο δωμάτιο το οποίο στο τραπεζάκι στο μπαλκόνι έχει ψύχουλα από τους προηγούμενους, η λεκάνη στην τουαλέτα έχει ούρα ξεραμένα και το χειρότερο από όλα να μην έχεις πετσέτες !!!! Άσε που στην reception εξυπηρετεί ο σερβιτόρος.Το σαλόνι είναι γεμάτο με μπρατσάκια θαλάσσης, ποδήλατα άνω κάτω όλα, το μπαρ που είναι δίπλα από το σαλόνι άνω κάτω και αυτό και να φτιάχνουν καφέδες στον κόσμο. Tα έβλεπες και έλεγες μέσα σου "Βρε παιδιά να σας βοηθήσω να το σημαζέψουμε λίγο!!!" Πάλι καλά που τα σεντόνια ήταν καθαρά στα δωμάτια.

Μετά από όλα αυτά της είπα ότι αυτός δεν είναι επαγγελματισμός, είναι υποχρεωμένη να μας βρει πετσέτες και στο τέλος μας έδωσε μία πετσέτα για κάθε ζευγάρι...

Ένα τόσο όμορφο μέρος με τόσα ωραία μαγαζιά μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο και έχεις τους άσχετους να υποδέχονται τουρίστες.

Σίγουρα αυτό είναι η εξαίρεση στο πόσο φιλόξενο νησί είναι η Μυτιλήνη σε όλα της τα μέρη, αλλά αν δεν βάλουν κάποιοι μυαλό τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας για το πτώση του τουρισμού!!!

Ιδού η απόδειξη όλων αυτών που σας έγραψα.Με πατζούρια σαπισμένα και όλα τα σχετικά.



Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου