Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 22, 2011

Τι έχεις να μάθεις από τις λεσβίες..?????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Στην πραγματικότητα, έχεις να μάθεις πολλά. Όχι μόνο γιατί είναι οι ίδιες γυναίκες, αλλά και γιατί θεωρούν άκρως αισθησιακό να ικανοποιούν με ζήλο τις συντρόφους τους. Αν νομίζεις ότι το κλειδί της γυναικείας ικανοποίησης είναι η παρουσία ενός ερεθισμένου αντρικού μορίου, κάνεις λάθος.

Το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο, ωστόσο μόνο
του δεν αρκεί να κρατήσει μια γυναίκα ικανοποιημένη. Σύμφωνα με αυτά τα κορίτσια, τα προκαταρκτικά είναι το μυστικό για ένα καλό κρεβάτι, ενώ η επικοινωνία για όλα τα υπόλοιπα. Και στο κεφάλαιο «προκαταρκτική εξέταση», όπως και να το κάνεις, οι λεσβίες έχουν master. Αφού λοιπόν δύσκολα θα καταφύγεις σε sites, βιβλία και περιοδικά με συμβουλές «από γυναίκα σε γυναίκα», το κάναμε εμείς για σένα.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, 76% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ 50%. ΑΜΕ, ΠΩΣ;

Ι KISSED A GIRL

Για τις bi και τις λεσβίες τα φιλιά είναι η βασική αρχή των προκαταρκτικών, η κινητήρια δύναμη της ερωτικής τους «μηχανής». Άλλωστε, σύμφωνα και με έρευνα του Πανεπιστημίου Λαφαγιέτ στην Πενσιλβάνια, οι γυναίκες ξεχωρίζουν τους δυνητικούς εραστές από τον τρόπο που απλώνουν τα χείλη τους πάνω στα δικά τους. Αν δεν αφιερώσεις τα πρώτα δέκα λεπτά πριν από το σεξ σε υγρά φιλιά με διάρκεια, τότε ξεκινάς στραβά.

ΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να τρελάνεις τον «εσωτερικό κόσμο» μιας γυναίκας δεν είναι να της βγάλεις το εσώρουχο, αλλά να παίξεις με τις ερωτογενείς της ζώνες. Και πού είναι αυτές; Παντού! Η επιδερμίδα της είναι μια απέραντη ερωτογενής ζώνη. Δοκίμασε να τη διεγείρεις με τη γλώσσα σου στους λοβούς των αφτιών, στο λαιμό, στο σβέρκο, στους μηρούς και στους καρπούς. Καταλήγοντας στο επίμαχο σημείο, μην ξεχνάς ότι στο oral sex, εκτός από τη γλώσσα, απαιτούνται και τα χείλη σου, τα οποία θα δώσουν το ρυθμό.

ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ

Προτιμά το γλείψιμο στη θηλή; Το πιπίλισμα; Το ζούληγμα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι γουστάρει να ασχολείσαι με το στήθος της, μικρό ή μεγάλο. Ωστόσο, σε καμία δεν αρέσει να πονάει. Αν δε θες να σε απομακρύνει με τρόπο από την περιοχή κάθε φορά που πλησιάζεις, φρόντισε να μπεις στη διαδικασία να εντοπίσεις με τι ερεθίζεται περισσότερο, ξεκινώντας από τα απαλά αγγίγματα και αυξάνοντας διαδοχικά. Όταν πιάσεις το σωστό τέμπο, οι ρώγες της θα σκληρύνουν απότομα. Αν έχεις υπομονή και κάνεις πραγματικά αυτό που της αρέσει, μπορείς έτσι να την οδηγήσεις ακόμα και σε οργασμό.


ΔΟΚΙΜΑΣΕ FINGER FOOD

Κάποιες προτιμούν τα μαλακά δάχτυλα και τις λεπτές κινήσεις, άλλες τα πιο στιβαρά και διεισδυτικά, αλλά καμία τα σταυρωμένα ή άκαμπτα. Οι γυναίκες που πάνε με γυναίκες υπερηφανεύονται ότι μπορούν να φτάσουν το ταίρι τους στην κορύφωση χωρίς να βγάλουν καν το... παντελόνι τους, μόνο και μόνο επειδή έχουν τη διάθεση και το πάθος να το κάνουν. Τα δάχτυλά σου μπορούν να γίνουν το μέσο για να φτάσεις σε νέες, άγνωστες ζώνες του κορμιού της και να το μάθεις καλύτερα. Τα μυστικά στην τεχνική των δακτύλων είναι δύο: α) Να είναι υγρά. β) Αν δεν είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τον τρόπο να την «τελειώσεις», άφησέ τη να καθορίσει μόνη της την ένταση.


ΜΗ ΜΟΥΝΤΑΡΕΙΣ

Όταν ένας άντρας αποφασίζει να πάει με μια γυναίκα, την κοιτάζει από την κορφή ως τα νύχια. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που πέφτοντας στο κρεβάτι αγνοούν το υπόλοιπο σώμα, κόβοντας επίμονα βόλτα μόνο μέσα και γύρω από το επίμαχο σημείο επιθετικά και βιαστικά. Για τις λεσβίες το βιαστικό σεξ δεν είναι σέξι... Όπως λένε, «υπάρχει χρόνος για όλες τις διαθέσεις, ποτέ για μία μόνο». Αυτό είναι και ένα από τα πράγματα που μια γυναίκα απολαμβάνει στην αγκαλιά μιας άλλης. Η γυναικεία φύση είναι ευαίσθητη και ανταποκρίνεται μόνο σε ερεθίσματα που σέβονται τη λεπτότητα της ύπαρξής της. Κοινώς, χαλιναγώγησε το... κτήνος που κρύβεις μέσα σου.


ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Ο δρόμος για την κορύφωσή της συνήθως περνάει από την κλειτορίδα. Αν της δώσεις τα σωστά ερεθίσματα, σε ανταμείβει με μοναδικές εμπειρίες. Ωστόσο, η κλειτορίδα απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση. Αν ξεκινήσεις την «προσέγγιση» τρίβοντάς την επίμονα και απότομα, δε θα πετύχεις απολύτως τίποτα. Κι αυτό γιατί ενώ στην αρχή είναι υπερευαίσθητη, μετά από έντονο τρίψιμο σταδιακά χάνει την ευαισθησία και τη «διάθεσή» της.

Γι’ αυτό, καλό είναι να ξεκινάς απαλά και όσο περνάει η ώρα να κλιμακώνεις την ένταση. Δοκίμασε να πιέσεις με ολόκληρη την παλάμη σου τα κάτω χείλη και να τα διεγείρεις με κυκλικές κινήσεις, ασκώντας επιδέξια μικρές πιέσεις. Αφού κάνεις το ζέσταμα, άσε το μεσαίο δάχτυλο ή τον αντίχειρά σου να γλιστρήσει μέσα της.


ΚΑΝΕ ΜΑΣΑΖ

Έχεις καταλάβει μέχρι στιγμής ότι, όταν δυο γυναίκες πέφτουν στο ίδιο κρεβάτι, η αίσθηση της αφής παίρνει φωτιά. Γι’ αυτό και μία από τις αγαπημένες συνήθειές τους, όπως και των περισσότερων θηλυκών γενικότερα, είναι το μασάζ. Φτιάξε την απαραίτητη ατμόσφαιρα με κεριά και χαμηλό φωτισμό, προμηθεύσου αρωματικό λάδι και τρίψε με απαλές κινήσεις όλο της το σώμα. Το μυστικό για να την οδηγήσεις από τη χαλάρωση στο καυτό σεξ είναι το μασάζ με πίεση στο περίνεο, την περιοχή ανάμεσα στο αιδοίο και τον πρωκτό, όπου καταλήγει ένα πυκνό δίκτυο νεύρων.

ΚΙ ΑΣ’ ΤΗ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΕΤΑΙ

Για πολλούς η αυτοϊκανοποίηση ενώπιον του συντρόφου τους είναι ταμπού, για άλλους, πάλι, δεν υπάρχει λόγος να συμβαίνει, με ένα επιχείρημα σαν αυτό: «Και τι ρόλο βαράω εγώ εδώ άμα το κάνει μόνη της;». Μπούρδες. Οι λεσβίες το απολαμβάνουν και το συστήνουν ανεπιφύλακτα, ειδικά σε περιπτώσεις που εκείνη δε φτάνει εύκολα σε οργασμό ή έχει αναστολές. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, είναι μια εμπειρία που, εκτός από τη λίμπιντο, ανεβάζει και τα επίπεδα της εμπιστοσύνης ανάμεσα σε δύο εραστές.


ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ

Είναι μύθος ότι τα sex toys τα χρειάζονται μόνο οι λεσβίες και οι single γυναίκες. Από την άλλη, κατανοούμε ότι ως αρσενικό έχεις δικαίωμα να μην πολυγουστάρεις να νταραβερίζεσαι με τέτοιου είδους αντικείμενα, ειδικά όταν εκείνη σου ζητάει να την ικανοποιήσεις με το δονητή! Δε θέλει να σε υποκαταστήσει, αλλά να αυξήσει την ερωτική ένταση. Η αλήθεια είναι ότι τα sex toys κάνουν δουλειά, αρκεί να ξέρεις πότε και πώς να τα χρησιμοποιείς. Άσε, λοιπόν, τους ψευτοεγωισμούς και πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου...


ΜΙΛΑ ΤΗΣ

Δεδομένου ότι οι περισσότερες παραλληλίζουν τον άντρα με ζώα όπως το γουρούνι ή το γάιδαρο, μπορείς να καταλάβεις εύκολα γιατί: α) Οι γυναίκες αγαπούν γυναίκες συχνότερα και απενοχοποιημένα. β) Πρέπει να ανοίγεις το στόμα σου πιο συχνά. Μην κολλάς να τη ρωτάς τι είναι αυτό που της αρέσει στο σεξ. Άλλωστε ο γυναικείος εγκέφαλος θα δώσει τις απαραίτητες εντολές στα υπόλοιπα όργανα. Ερέθισέ τον!

BI... THE WAY

Για να καταφέρεις να κάνεις εφαρμογή όλων αυτών που διάβασες, πρέπει πρώτα να γίνει το «κονέ». Συνδύασε τους κανόνες του φλερτ «bi the book» με μια γερή δόση τεστοστερόνης.

• Το φλερτ είναι πάνω απ’ όλα ένα παιχνίδι για δύο. Οι κινήσεις και ο τρόπος που «παίζεις» εξαρτώνται από εκείνες της «συμπαίκτριάς» σου. Προχώρα, λοιπόν, παρακάτω μόνο αν βλέπεις διάθεση και ενδιαφέρον. Αλλιώς, στρίβε.


• Κοίτα τη στα μάτια όταν μιλάει, δείχνε προσοχή σε ό,τι λέει, αλλά μην ξεχνάς να είσαι άνετος. Δε θέλει να νιώσει ούτε στιγμή ότι σε έχει δεδομένο, άφησέ τη να σε διεκδικήσει με τον τρόπο της.

• Μην παραλείπεις τα κομπλιμέντα. Αν και δεν είναι ό,τι πιο πρωτότυπο, αποτελούν σταθερή αξία και θα τα εκτιμήσει, αρκεί βέβαια να μην είναι πρόστυχα. Προτίμησε να πεις κάτι για την εμφάνισή της, τα μαλλιά της ή τα μάτια της και όχι για το στήθος ή τα οπίσθιά της!


• Προσέγγισέ τη με χιούμορ – είναι ο πιο ωραίος τρόπος για να χαλαρώσει. Τα θηλυκά λατρεύουν τους τύπους που τα κάνουν να γελάνε με έξυπνο τρόπο, αρκεί βέβαια να ξέρεις τι να πεις και πότε να σταματήσεις. Αν, π.χ., πεις κάτι που θεωρείς αστείο και εκείνη δε γελάσει, άσ’ το καλύτερα.

• Πρόσεξε να μην το παρακάνεις. Εννοείται ότι καταλαβαίνει πως δεν την προσεγγίζεις επειδή θέλεις να παίξετε μπιρίμπα! Φλέρταρέ την, αλλά όχι με τους πιο προφανείς τρόπους. Να είσαι πρώτα απ’ όλα φιλικός και μετά «killer».


• Αν ο στόχος σου δεν είναι να αλλάζει στενό κάθε φορά που σε αντικρίζει, μην είσαι υπερβολικά εξωστρεφής και μη μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου. Κράτα μια πιο μυστηριώδη στάση, χωρίς φυσικά να χαρακτηριστείς κρυψίνους. Θέλει να μάθει πράγματα για σένα, αλλά σιγά σιγά. Μία μία τις πληροφορίες.


• Αν θες να την κεράσεις ποτό, κάν’ το με τρόπο, χωρίς να την προσβάλεις και πάντα αφού έχει υπάρξει μια επικοινωνία, λεκτική ή τουλάχιστον οπτική. Δεν έχει χειρότερο από το να της έρχεται κέρασμα από κάποιον που δεν της λέει τίποτα κι ενώ το πίνει από ευγένεια εκείνος να κολλάει δίπλα της μπάστακας. Αν δεν είσαι 100% βέβαιος, απόφυγέ το. Βγαίνει για να διασκεδάσει, όχι για κονσομασιόν!

• Αν φας «άκυρο», δε χάθηκε κι ο κόσμος. Δε δείχνεις εκνευρισμό, δεν τη μειώνεις, δε συνεχίζεις να την κοιτάς, δεν την πέφτεις στη διπλανή! Αν σε δει να υποχωρείς με σύνεση και το κεφάλι ψηλά, στη λογική «δε χάθηκε κι ο κόσμος», ίσως να το ξανασκεφτεί.


• Η γλώσσα του σώματός σου πρέπει να είναι σε πλήρη εγρήγορση, αλλά ταυτόχρονα προσεκτική. Ακούμπησέ την τυχαία όταν πας να πιάσεις το ποτήρι, φιλικά στον ώμο ή στα πόδια. Εκείνο βέβαια που θα την ξετρελάνει είναι μια τρυφερή κίνηση στο πρόσωπο τύπου «έχεις μια βλεφαρίδα στο μάγουλο».


Η ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ

Το σεξ είναι το μόνο πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις μαζί της. Αν είσαι από εκείνους που κάνουν παρέα με μια γκόμενα που γουστάρει γκόμενες, είσαι lesbro – και πολύ καλά κάνεις. Εκτός από το γιατρό, ένα δικηγόρο, έναν υδραυλικό κι έναν μπράβο που πρέπει να έχεις εντάξει οπωσδήποτε στο φιλικό σου περιβάλλον διά παν ενδεχόμενον (αχρείαστοι να ’ναι), ήρθε η ώρα να αφήσεις χώρο και για μια γυναίκα η οποία θέλει ό,τι κι εσύ: γκόμενες! Με μια λεσβία μπορείς να μοιραστείς πολλά, γιατί όχι μόνο δε σε απειλεί με το τακούνι όταν μετά από δυο μπουκάλια οδύρεσαι ότι είναι όλες τους π*******, αλλά και σου αποκωδικοποιεί τις αντιδράσεις που σε ταλαιπωρούν, μπας και καταλάβεις τι συμβαίνει. Πρόκειται ίσως για τη μόνη πιθανότητα να κάνεις φίλη σου έναν άνθρωπο με φουσκωτά βυζιά και ωραία οπίσθια χωρίς να θες (ή, καλύτερα, να μπορείς) να τους ορμήξεις.


ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ-ΕΡΕΣΟΣ:1-1

Οι πιο καυτές γκόμενες του πλανήτη, εκείνες που κοιτάς και ξερογλείφεσαι με προθέσεις τύπου « να σε βάλω κάτω να πεις το δεσπότη Παναγιώτη», μάλλον γουστάρουν περισσότερο από τον Παναγιώτη την αδερφή, την γκόμενα και τη γυναίκα σου μαζί. Έχουμε και λέμε: Η Αντζελίνα Τζολί τα είχε (ή τα έχει;) με ένα τοπ μόντελ. Η Μέγκαν Φοξ είναι δηλωμένη σκληροπυρηνική bisexual και η Κάρμεν Ηλέκτρα έχει απωθημένο τη ροκ σταρ Τζόαν Τζετ. Η Lady Gaga είναι πιστή στο τρίπτυχο «άντρες-γυναίκες-σεξ». Όσο για τη Φέργκι, έπρεπε να παντρευτεί και πάει σε ψυχολόγο μήπως σταματήσει να ζαχαρώνει μανούλια. Κραγμένη περίπτωση είναι και η Λίντσεϊ Λόχαν, ενώ η straight Σαρλίζ Θερόν φιλιόταν επί 20’’ με μια γυναίκα για φιλανθρωπία. Κι εσύ τώρα τι κάνεις; Σκάσε και βλέπε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου