Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 12, 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Παράπονα για τους καταστηματάρχες στην παραλία Κάθισμα Λευκάδας!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Σε σχεση με τις παρατηρησεις σου για το Καθισμα και τους καταστηματαρχες, απο μενα κι απο χιλιαδες ντοπιους, ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!



Οι δηθεν καταστηματαρχες επιχειρηματιες που δεν κανουν τιποτα αλλο τελικα απ το να δυσφημιζουν και να καταστρεφουν το νησι μας και τις παραλιες, οπως αυτοι μας γραφουν κανονικα ετσι πρεπει κι εσεις, ετσι κανουμε κι εμεις. εσεις με το αρνηστε να υποκειψετε στους τραμπουκισμους τους κι εμεις με το να μην παταμε στα κωλομαγαζα τους. ΟΧΙ δεν τους ανηκει ο δρομος οπως και η παραλια. εχουν γα..σει τα παντα με τις κωλοξαπλωστρες τους και τις καρεκλες τους. Γι αυτο ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ τιποτα, δε θα κανουν τιποτα ουτως η αλλως γιατι ειναι παρανομοι. Η αστυνομια περυσι τους εκοψε τον κωλο σε προστιμα και μαζεψαν πολλες ξαπλωστρες αλλα φετος παλι τα ιδια..

και δεν ειναι μονο η παραλια καθισμα, εχουν καταστρεψει τους βιοτοπους και την πανεμορφη καποτε πολη που με τα τερατα που χτιζουν την εχουν κανει σαν τα μουτρα τους. Γενικα εχουν καταστρεψει ΟΛΟ το νησι..



υγ. Η καλυτερη παραλια ειναι οι Εγκρεμνοι...ΜΑΚΡΑΝ

υγ 2. ΟΧΙ..πολεοδομια και εφορια δεν υπαρχουν..γιατι, υπαρχουν αλλου?\



Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου