Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 22, 2011

Σχετικά με τα Olympus Plaza Food Parks

Προσφορά που δεν είναι προσφορά! Στις αρχές του μήνα οδηγούσαμε στην Εθνική Οδό πηγαίνοντας Αθήνα από Τρίπολη...


και στα διόδια πριν τη Νεστάνη Αρκαδίας μαζί με την απόδειξη των διοδίων, μας έδωσαν διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρίας Olympus Plaza Food Parks.
Το φυλλάδιο έγραφε πως αν το προσκομίσεις στο Olympus Plaza Νεστάνης (10 χλμ μετά την Τρίπολη στο ρεύμα προς Αθήνα) θα μπορείς να αγοράσεις με 1 ευρώ καφέ ή "παραδοσιακή τυρόπιτα".

Πηγαίνοντας στο κατάστημα, (η προσφορά αφορούσε το τμήμα των Everest που ήταν μέσα στο "Food Park") και αποφασισμένοι να αγοράσουμε την τυρόπιτα με το 1 ευρώ, βλέπουμε πως η τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος είναι ήδη 1 ευρώ. Ρωτάμε τον πωλητή σχετικά και μας απαντά πως η συγκεκριμένη "παραδοσιακή τυρόπιτα" είναι (δήθεν) σε προσφορά όλο το χρόνο με την τιμή του 1 ευρώ.

Και λοιπόν, γιατί το διαφημίζετε και παραπλανείτε τον κόσμο καλώντας τον στο κατάστημά σας για μια προσφορά που δεν είναι προσφορά; Εάν δεν είχαμε πάρει (στα διόδια παρακαλώ, μαζί με την απόδειξη) το φυλλάδιό σας δεν θα σταματούσαμε στο κατάστημά σας. Δεν ξέρω με τις τιμές του καφέ αν συμβαίνει το ίδιο, η προσφορά αφορούσε φραπέ ή νες.

Θα ήθελα επίσης να συμπληρώσω πως στο συγκεκριμένο κατάστημα το μπουκαλάκι νερό (500 ml) πωλείται 60 λεπτά, και όχι 50, όπως συνηθίζεται.



Αναγνώστρια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου