Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 22, 2011

Μεγάλη ταλαιπωρία με την Sea Jets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Aναφερομαι στο ταξδι απο Παρο-Ραφηνα η ωρα 11 με ενδιαμεσες στασεις Μυκονο και Τηνο.


Ειχαμε καθυστερημενη αφιξη του πλοιου, δεν φτανει αυτο...

μεχρι να βγουν οι επιβατες απο την μια και μοναδικη μκροσκοπικη πορτα εκαναν ακομα 20 λεπτα, και αλλα τοσα να μπουμε εμεις! Και αυτο συνεβενε σε ολες τις στασεις!!! Αυτο δεν υπολογιζεται στο συνολικο χρονο του ταξιδιου δηλδη? Απαραδεκτο!!!



Αντι 2 η ωρα που υποτιθεται θα φταναμε φτασαμε 3,40, με χιλια ζορια βεβαια γιατι το πλοιο κοyνιοταν σαν τρελλο!! Nai μεν ειναι γρηγορο και το χρυσοπληρωνεις αλλα με τετοιο καιρο τι το βαζεις??? Ειναι μικρο και κουνιεται παρα πολυ Με τοσο ανεμο δεν επρεπε καν να ξεκινησει. Επρεπε να βαζατε πιο μεγαλο πλοιο!!! Μωρα να κλαινε και ολοι να κανουν εμετο, μικροι μεγαλοι!! Και ενα αισθημα πανικου να επικρατει γενικοτερα.



Και το αποκορυφωμα ενας απο το προσωπικο σας, φορουσε παντελονι και υποκαμισο, ισως ανωτερος απο τους αλλους, κριμα που δεν εγραφε το ονομα του, οταν του ζητησα χαπι για ναυτια μολις ξεκινησαμε αρνηθηκς να μου δωσει λεγοντας μου ειναι αργα!!!! Μα τι αργα?? Το χαπι δρα σε ενα τεταρτο και το ταξιδι διαρκουσε τοση ωρα!!!! Οταν επεμενα μου εφερε μουρμουριζοντας βεβαια. Ακολουθως οταν του ζητησε μια τουριστρια της απανταει παλι με υφος, its too late!!!



Ελεος πληρωσαμε 56 ευρω, το πιο ακριβο ακτοπλοικο που πληρωσα μεχρι τωρα για να περασω τετοια ταλαιπωρια!!!! Πιο ακριβο και χαμηλοτερη ποιοτητα!!!! Ας μην αναφερω το γεγονος οτι η εταιρια σας δεν κανει ενπτωση σε φοιτητες!!! Ποσο κερδος στη πλατη μας??



Και ουτε μια συγγνωμη για την καθυστερηση!! Και καποιοι ανθρωποι εχασαν και την πτηση τους!!!

Ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που ταξιδεψα εγω και η παρεα μου μαζι σας, οπως και πολλοι αλλοι δυσαρεστημενοι ανθρωποι! Κριμα! Και ντροπη!!



Αναγνώστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου