Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 17, 2011

Η θεία γνωστού μοντέλου έκρυβε τον Ψωμιάδη! Δειτε ποια ειναι...

Η θεία του γνωστού μοντέλου, Νταϊάνας Ιγροπούλου, έκρυβε στο σπίτι της τον Μάκη Ψωμιάδη και κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.


Το σπίτι στο οποίο συνελήφθη την Πέμπτη ο Μάκης Ψωμιάδης, ήταν στο όνομα της Βικτώριας
Ιγροπούλου, η οποία είναι ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων και θεία της Νταϊάνας Ιγροπούλου, που στο παρελθόν είχε πάρει μέρος και στα καλλιστεία.

Η Βικτωρία Ιγροπούλου μάλιστα, παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο και ζήτησε προθεσμία ως αύριο για να απολογηθεί. Υποστήριξε δε, ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και δήλωσε ότι ούτε καν γνωρίζει καν για ποιο λόγο κατηγορείται. Παράλληλα για την υπόθεση αυτή καταζητείται και ένας 59χρονος ως συνένοχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σε συνέχεια της χθεσινής Ανακοίνωσης (15-09-2011) που αφορούσε τη σύλληψη 55χρονου διωκόμενου με ένταλμα σύλληψης του 9ου Ανακριτή, ανακοινώνεται ότι συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Παλαιό Φάληρο, 37χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 59χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείται».


πηγη


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου