Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2011

Καταγγελία για διευθυντή σχολείου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Με την επιστολή αυτή θέλω να καταγγείλω τον διευθυντή του 102ου Δημοτικού Σχολειού Αθηνών ο οποίος... αποφάσισε να ανοίγει την πόρτα του σχολείου για να μπαίνουν τα παιδιά μέσα στις 07:55. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο γονέας ο οποίος κτυπάει κάρτα εισόδου στην
εργασία του στις 08:00 να αναγκάζεται να αφήσει το παιδί του έξω από το σχολείο , ο μαθητής που έρχεται παρά δέκα μένει έξω από το σχολείο, τα πρωτάκια με τους γονείς που έρχονται ποιο νωρίς για να προλάβουν την συγκοινωνία μένουν έξω από το σχολείο.




Έτσι πολλά παιδιά για κάποια ώρα μένουν μόνα τους χωρίς συνοδό έκτος σχολείου με πρώτο κίνδυνο τα διερχόμενα αυτοκίνητα, καθώς και όλους τους υπόλοιπους κίνδυνους που έχει ένα παιδί όταν μένει μόνο του στο δρόμο. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε απάντησε ότι έτσι είναι ο νόμος , (ο νομός βέβαια λέει να εχουν οι μαθητές και βιβλία αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) ρωτώντας νομικό σύμβουλο για τέτοιου είδους θέματα μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιος νόμος.





Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου