Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2011

ΜΑΤΑΚΙΑΣ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ..ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ..!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Φαίνεται πως το βίτσιο του 46χρονου ήταν να βιντεοσκοπεί κρυφά τα επίμαχα σημεία του σώματος γυναικών που του έκαναν εντύπωση σε δημόσιους χώρους και για το λόγο αυτό είχε προμηθευτεί
μία κρυφή κάμερα από τις δεκάδες που κυκλοφορούν ελεύθερα στο εμπόριο και την οποία είχε κρύψει μέσα σε τσαντάκι.


Χθες το μεσημέρι βρέθηκε σε ένα πολυσύχναστο σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ρέντη και άρχισε να επιδίδεται στο αγαπημένο του χόμπυ. Πλησίασε μία γυναίκα 42 ετών της έπιασε κουβέντα και άρχισε να βιντεοσκοπεί -όπως καταθέτει η ίδια- συγκεκριμένα σημεία του σώματός της.

Ομως η γυναίκα κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσε τους υπεύθυνους του καταστήματος να ελέγξουν τον 46χρονο. Αυτοί με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε η κάμερα μέσα στο τσαντάκι.

Ο 46χρονος συνελήφθη και ομολόγησε πως βιντεοσκοπούσε τους τελευταίους τρεις μήνες συνστηματικά γυναίκες μέσα σε πολυκαταστήματα στη Νίκαια και τον Κορυδαλλό, ενώ στο σπίτι του η αστυνομία μετά από έρευνα βρήκε και κατάσχεσε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, στους οποίους φέρεται να αποθήκευε το υλικό της βιντεοσκόπησης.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πειραιά κατηγορούμενος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου