Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 15, 2011

Παράπονα για τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ Δράμας

Ειχα παει προ ημερων στον υποκαταστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στη Δραμα για να αγορασω ενα κλιματιστικο με την προοπτικη να το χρησιμοποιησω...


σε αλλη πολη της Ελλαδος οπου εχω σπιτι.Το σκεπτικο μου ηταν να πληρωθει το κλιματιστικο στη ΔΡαμα και να παραδοθει στην πολη οπου κατοικω απο το υποκαταστημα Κωτσοβολος εκει.

Αφου καταληξαμε στην αγορα συγκεκριμενου μοντελου και στα BTU και το ποσο ηταν 1200 Ευρω ρωτησα τον υπαλληλο αν η τοποθετηση ηταν δωρεαν η οχι,δεδομενου οτι θα πληρωνα μετρητοις.Εκεινος πολυ ευγενικος,μου ειπε πως για την αγορα τετοιου υψους θα μπορουσε να κανονισει να γινει δωρεαν τοποθετηση . Με παρεπεμψε στο ταμειο για να κανονισω τα διαδικαστικα.

Εκει με περιμενε μια κοπελα υπαλληλος και μου ειπε πως η τοτποθετηση ειναι εξτρα χρεωση περιπου στα 90 Ευρω και πως για να το μεταφερει το αντιστοιχο καταστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ της Θεσσαλονικης πρεπει να δωσω επιπλεον 20 Ευρω.Τους ειπα οτι με τον πωλητη ειχαμε συμφωνησει για διαφορετικα πραγματα και εκεινη αρχισε να κακολογει τον νεαρο σε μια αλλη συναδελφο της που ηταν στο ταμειο.Καλεσα τον πωλητη να τους πει για την δωρεαν εγκατασταση και εκεινος βεβαια τους ειπε οτι στην τιμη του κλιματιστικου για πληρωμη μετρητοις .Τελικα υποχρεωθηκα να π! ληρωσω 20 Ευρω επιπλεον για τη μεταφορα του κλιματιστικου και με τα χιλια ζορια να μην πληρωσω για την εγκατασταση.Η συμπεριφορα δε των υπαλληλων στο γκισε μεταξυ τους ηταν αθλια , με νευρα και περιεργο υφος.Αντισυναδελφικο βεβαια το να κατηγορουν τον αλλο υπαλληλο μπροστα σε πελατες και να εχουν αποψη αρνητικη για τον τροπο δουλειας του.

Διπλα μου ηταν μια κυρια που ηθελε να αγορασει μια τηλεοραση.Απο οτι καταλαβα θα το πληρωνε σε ατοκες δοσεις και ενω δεν την ειχαν ενημερωσει για καποιο ποσο για τα εξοδα της τραπεζας της το ειπαν τελευταια στιγμη λιγο πριν υπογραψει και καταλαβαινει κανεις οτι εγινε εξαλη.

Δυστυχως δεν ειναι δυνατο να γκρινιαζουν καποιοι καταστηματαρχες οτι δεν εχουν δουλεια ενω εχουνε τετοια συμπεριφορα απεναντι στον πελατη....



Αναγνώστης Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου