Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2011

FACEBOOK και ... οι μικρές ξεσκ..στρες!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί οι περισσότερες ανήλικες στο φατσοβιβλίο έχουν τουλάχιστον μία φωτογραφία με στρινγκ μαγιό !


Η μαύρη αλήθεια είναι ότι ελάχιστες από αυτές το κάνουν γιατί όντως επιθυμούν και επιδιώκουν να αφήσουν υπονοούμενα- απλά δεν έχουν επίγνωση της "ζημιάς" που μπορεί να προκαλέσουν στον εαυτό τους.

Δυστυχώς στην εφηβεία μας εκφράζουμε πολλές φορές με λάθος τρόπο ( μέσω της υπερβολής δηλαδή ) την ερωτική μας διάθεση - ΑΤΙΜΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ - με αποτέλεσμα να περνάμε μηνύματα τύπου " απελπιστικά διαθέσιμη ", "ωραία, νέα μοιραία, έτοιμη για όλα " κλπ κλπ χωρίς να τα εννοούμε απαραίτητα.

Παρόλα αυτά ανεβάζοντας συνέχεια φωτογραφίες βγαλμένες από το κινητό, σουφρώνοντας μονίμως φιλήδονα τα χείλη ενώ το φόντο είναι το μπάνιο και συγκεκριμένα η λεκάνη της τουαλέτας ( τι το αισθησιακό έχει βρε κορίτσια η χ..στρα ?!)ή "ποστάροντας" φωτογραφίες καλοκαιρινές με το νέο σούπερ έξαλλο στρινγκ μαγιώ μας δίνουμε δωρεάν ανήλικη τροφή στους διάφορους ανώμαλους.

Το διαδίκτυο απαιτεί πολλή προσοχή στο χειρισμό, ειδικά επειδή μπορεί να το πληρώσεις ακριβά αργότερα. Αν κάποιος σου στείλει ένα χυδαίο μήνυμα μπορείς να τον αναφέρεις ή και να τον καταγγείλεις αν επιμείνει να σου ζητάει ραντεβού όταν εσύ είσαι 15 κι εκείνος λέει πως είναι 28, 35, 40...

Αν σε δει κάποιος που ενδέχεται να συνεργαστείς επαγγελματικά μαζί του στο μέλλον- τότε ίσως να έχεις κάψει το χαρτί σου. Αν σε δει ο καθηγητής σου ή ο γυμνασιάρχης/λυκειάρχης σου επίσης μπορεί να έχεις κάψει το χαρτί σου. Μπορείς ακόμα και να πέσεις θύμα ... εκβιασμού κι επειδή είσαι μικρή να μην ξέρεις πως να το χειριστείς σωστά- σε κάθε περίπτωση εκτεθειμένη θα βγεις.

Προσέχουμε για να ... έχουμε.

Αν θες σώνει και καλά να βάλεις πιο προσωπικές φωτογραφίες φτιάξε άλμπουμ που μόνο οι "κολλητοί/ες " σου μπορούν να δουν και όχι όλος ο κόσμος. Με αυτόν τον τρόπο και το κέφι σου κάνεις και δεν κινδυνεύεις από διαφόρους "καμμένους".

Και όσοι είστε γονείς- να ενημερώνετε από μικρή ηλικία τα παιδιά σας για το διαδίκτυο και τους χώρους κοινωνικής δικτύωσης όπως ακριβώς τους διδάσκετε " να μην μιλάνε σε ξένους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου