Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 05, 2011

Όλοι στα διόδια στις Αφίδνες την Κυριακή 6 Νοεμβρίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Απαντάμε στην προσπάθεια εκφοβισμού της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ με το σύνθημα των συναγωνιστών μας από...


το σωματείο Γαλαρία: Μας κλείνετε στο σπίτι; Σας ανοίγουμε τις μπάρες! Να ξέρουν ότι για κάθε ευρώ που θα ζητάνε θα τους το ανταποδίδουμε με 20 πλασιο πρόστιμο, ανοιγοντας τις μπάρες τους!

Απαντάμε στους τρομοκράτες που εκμεταλλεύονται τους χιλιοπληρωμενους δρομους μας , με το δυνατοτερο οπλο μας: Την αλληλεγγυη και την συλλογική μας δράση.

Όλοι στις δράσεις μας ενάντια στους εκμεταλλευτές των εθνικών μας δρόμων. Καμία πολυεθνική εταιρία δεν θα μας στερήσει το δικαίωμα να πηγαίνουμε στο σπίτι μας. Κανένας χαρατσοεισπράκτορας δεν θα μας κάνει σκλάβους και φυλακισμένους στο ίδιο μας το σπίτι. Κανένας δεν θα μας κάνει σκλάβους και φυλακισμένους στο ίδιο μας το σπίτι. Κανένας δεν θα μας κάνει τρομοκρατικές κατασχέσεις. Ελεύθεροι δρόμοι για όλους. Οι ελευθερίες μας και η αξιοπρέπεια μας είναι πάνω από τα κέρδη σας.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ



epitropesdiodiastop.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου