Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 06, 2011

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ........!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz και όπου βρεθούν τα φλας των φωτογράφων δεν σταματούν. Μετά από αυτή τη δήλωση, μάλλον η δημοτικότητα του ζευγαριού θα αυξηθεί! Κατά τη διάρκεια της παράστασης "Το μήλο", το οποίο έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά, η πρωταγωνίστρια του έργου, Ναταλία
Δραγούμη, κατεβαίνει στο κοινό και κάνει την εξής ερώτηση σε ένα ζευγάρι: "Πόσο καιρό είστε μαζί;" Τότε γυρνώντας το κεφάλι καταλάβαμε πως πρόκειται για το Γιώργο Σαμπάνη και την Πατρίτσια Περιστέρη! Φυσικά ο τραγουδιστής απάντησε και είπε πως είναι με την αγαπημένη του μαζί ένα χρόνο. Η Ναταλιά Δραγούμη όμως δεν σταμάτησε εκεί και ρώτησε αν απολαμβάνουν το σεξ για να πάρει καταφατική απάντηση! Τότε όμως ήταν που ήρθε η ερώτηση κόλαφος: "Πόσες φορές τη μέρα κάνετε σεξ;" Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός πάγωσαν όμως αυτό δεν τους πτόησε καθόλου. Ο Γιώργος Σαμπάνης, μόλις βρήκε τη μιλιά του, είπε στη Ναταλία Δραγούμη και τον Θανάση Τσαλταμπάση: "Κάνουμε σεξ δέκα φορές τη μέρα". Όπως αντιλαμβάνεστε και οι πρωταγωνιστές της παράστασης, αλλά και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα!




gossiptv.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου