Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 09, 2012

Εξόντωση εργαζομένων στην εισπρακτική εταιρεία PRS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Θα θελα να καταγγειλω την εισπρακτικη εταιρεια PRS,στην οποια εργαζομαι,για ανομη και εκβιαστικη συμπεριφορα απεναντι στους υπαλληλους της!


Με υπουλο και εκβιαστικο τροπο εξαναγκαζει τους εγαζομενους της να υπογραφουν νεες συμβασεις εργασιας με
μειωμενο ωραριο και μισθο! Επισης,αρκετοι υπαλληλοι που ενω δεχτηκαν μειωση μισθου, εξαναγκαστηκαν, μεσα σ ενα μηνα να δεχτουν επιπλεον μειωση!!

Εχουν,επισης,σημειωθει περιστατικα οπου ο αφανης προεδρος της εταιρειας και η γενικη διευθυντρια απειλουν υπαλληλους με μαφιοζικο τροπο να υπογραψουν ακουσια την παραιτηση τους!

Επιπροσθετα,ο εργοδοτης ειναι ασυνεπης στις υποχρεωσεις του καθως το προσωπικο της εταιρειας ειναι απληρωτο 3 μηνες!!! Αυτους τους τελευταιους μηνες τεθηκαν σε διαθεσιμοτητα 17 ατομα,εκ των οποιων κι εγω,χωρις να αναφερθουν τα κριτηρια με τα οποια εγινε η επιλογη των ατομων,με την ψευδη αιτιολογια οτι υπηρξε περιορισμος των εργασιων της επιχειρησης και οτι ετσι θα επαυε να υπαρχει προβλημα στην καταβολη της μισθοδοσιας, πραγμα που οχι μονο δε λυθηκε

αλλα εγινε ακομη πιο εντονο!!

Παραλληλα,οταν το αγανακτισμενο προσωπικο απευθυνθηκε στην επιθεωρηση εργασιας για να καταγγειλει νομιμα τη μεγαλη καθυστερηση της πληρωμης των δεδουλευμενων,η γενικη διευθυντρια απαντησε με τη λαικη εκφραση«σας εχω γραμμενους στα παλια μου τα παπουτσια»και απειλησε σε εξαλλη κατασταση οτι αφου οι υπαλληλοι ηνηργησαν με τετοιο τροπο,θα "τιμωρηθουν" με επιπλεον καθυστερηση στην πληρωμη!!!

Ελεος!!!!!



Αναγνώστης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου