Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 20, 2015

Ηγέτες κολοσσοσιαίων εταιρειών και η πελατειακή τους σχέση με το πιο διασυρμένο από οικονομικά σκάνδαλα Ευρωπαικο κράτος που σιώκονται μόνο ΑΘΩΟΙ...Η διεφθαρμένη ΕΛΛΑΔΑ ...;;;

Κύριοι,

Ο πανίσχυρος ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ εναντίον ΑΘΩΩΝ πρωτοστατεί …;;; Ακολουθούν στα χνάρια του , στην πιο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ,οι πανίσχυροι δισεκατομμυριούχοι ΓΕΡΜΑΝΟΣ Dr. DIETER ZETSCHE , ΙΑΠΩΝΑΣ Mr. AKIO TOYONDA…;;;;;

Πίσω από την δόξα κρύβεται  η ανανδρία  αφού αν και διαχειρίζεται δισεκατομμύρια τα έβαλε με μία συμπολίτισσά σας απολύτου ανάπηρη, θύμα πολέμου για να τις στερήσει το πολυτιμότερο αγαθό, την Ζωή της , αφού της ακύρωσε το συμβόλαιο παράνομα εξαιτίας του τραυματισμού της από ατύχημα ……..Την ανάγκασε να καταφύγει  στα Ελληνικά Δικαστήρια που δημιουργείτε ΧΑΟΣ, εξαιτίας των πλαστών εγγράφων που μπορούν οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ να καταθέτουν μέσα στις δικογραφίες για να κατατροπώνονται ΑΘΩΟΙ, όπως ήταν η απολύτου ανάπηρη, θύμα πολέμου , ορφανή ΚΩΝ/ΝΑ ΣΠΙΝΟΥΛΑ…..!!! Γιατί ….;;;;;;Μα για λίγα ευρώ….!!!  

Παραβίασαν το συμβόλαιο, αφού στους όρους σύμβασης κεφάλαιο «Εξαιρέσεις» παράγραφος 9 αναφέρουν ότι στις συμπληρωματικές ασφαλίσεις καλύπτονται τα ατυχήματα ,  αυτόν τον όρο τον ανέφεραν στο συμβόλαιο που είχε θέσει εταιρεία,  η ασφαλισμένη απλά συνυπέγραψε και συμφώνησε,  δηλαδή αν η ασφαλισμένη τύγχανε ατυχήματος το συμβόλαιο θα την κάλυπτε οικονομικά μέχρι να αποκατασταθεί η υγεία της.
Ο πανίσχυρος ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ μαζί με τους αρμόδιους όπως ο Δ/ντής Χαρτοφυλακίου της ασφαλιστικής κος. Ν. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ  ενώ χαρίζει εκατομμύρια σε άλλους μέσω κληρώσεων(;) , την απολύτου ανάπηρη , θύμα πολέμου , ορφανή ΚΩΝ/ΝΑ ΣΠΙΝΟΥΛΑ, όταν έπαθε ατύχημα αρνήθηκαν να συμμετέχουν με την ψευδή αιτιολογία ότι ΔΕΝ πλήρωσε και ακυρώθηκε το συμβόλαιο , εξαπάτησαν αισχρά το δικαστήριο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου που έκδωσε την από με αριθ. 640/2007 απόφαση  αποκρύπτοντας το γεγονός ότι ενώ είχαν εισπράξει τα χρήματα, στο δικαστήριο ισχυρίστηκαν ότι ΔΕΝ τα είχαν εισπράξει  με ψεύδη και ένορκες καταθέσεις υπαλλήλων τους που ΔΕΝ γνώριζαν όσα κατέθεταν , κατάφεραν να την γονατίσουν  σε ατελείωτους δικαστικούς αγώνες ώστε να ΜΗΝ την καλύψουν οικονομικά με την συμμετοχή τους σε αιματολογικές εξετάσεις που διενεργούσαν οι αρμόδιοι  των ΕΥΤΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. και το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε .  

που έκδωσε ακόμα και αναληθές σε περιεχόμενο πιστοποιητικό για να εξαπατήσουν –εξευτελίσουν το δικαστήριο ……;;;;; ΧΑΟΣ-ΤΡΟΜΟΣ-ΚΟΛΑΣΗ-ΘΑΝΑΤΟΣ. 


Έχει διαδοθεί στα Υψηλά Σαλόνια των επιχειρηματιών              http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/blog-post_588.html
Ότι,  στην Ελλάδα, μπορούν δισεκατομμυριούχοι να εξευτελίζουν τους  Σεβαστούς Έλληνες Δικαστές , υποχρεώνοντάς Τους να τιμωρούν ΑΘΩΟΥΣ, ώστε να καταπάτιουνται –ποδοπατιούνται όλες οι διεθνείς συμβάσεις των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ , για να διασύρουν το Ελληνικό Έθνος αποδεικνύοντας ότι τα εγκλήματα εναντίον της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ   ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ , ήταν είναι και θα παραμείνει , το άντρο των εγκληματιών αφού ακόμα και οι τρομοκράτες –παιδεραστές , εγκληματίες παιδόφιλοι με ειδικά τρομακτικά , φρικιαστικά, απάνθρωπα , νομοθετήματα οι πάμπλουτοι  (πολιτικοί(;) που εκτός της δικής τους ασυλίας, μαζί με τους ΘΕΣΜΟΥΣ-ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ-ΔΝΤ-ΕΚΤ- δίνουν άσυλο σε όσους αδίστακτους τρομοκράτες –παιδεραστές καταδιώκουν για να κακοποιήσουν σεξουαλικά παιδιά και μωρά μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ , επιπλέον τους επιδοτούσαν και τους έδιναν και σύνταξη …………Χρηματικά έπαθλα και προνόμια….!!!!!   http://isxys.blogspot.com/2015/07/blog-post_49.html  Οι πανίσχυροι όμιλοι έχουν καταλάβει ότι η Ελλάδα είναι ένα αχανές απύθμενο ξέφραγο αμπέλι και αρμενίζουν ξέγνοιαστοι ότι κανένας ΔΕΝ τους τιμωρεί ακόμα και αν κατακρεουργούν αδύναμους –παντελώς ανυπεράσπιστους πολίτες που έχουν γονατίσει μπροστά στα δισεκατομμύρια που δανείζονται στο όνομά τους …..!!!!!!!! Δεν υπολογίζουν οι δισεκατομμυριούχοι  τίποτα , αλλά αυτό είναι και το μοιραίο λάθος τους, εμένα σίγουρα θα με εξαφανίσουν,  αλλά μήπως υπάρχει και ΘΕΟΣ, με αυτόν τι θα κάνουν ………;;;;;;;; Δεν δέχεται ευρώ ….!!!! Δέχεται μόνο την συνείδηση, αυτή θα κριθεί ….!!!!! Φωνή ΛΑΟΥ οργή ΘΕΟΥ…!!!  

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…..;;;;;;;; Είμαστε άξιοι της μοίρας Μας………!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΊΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α. και της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. ………….Νομίζω ότι έχετε αντιληφτεί για ΠΟΙΟΥΣ αναφέρομαι ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ  https://youtu.be/NS90TlfMFDs      ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ , ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΗΡΩΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Αυτόπτες Μάρτυρες σε όλη την υπόθεση και ΔΕΝ φοβήθηκαν κατέθεσαν στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και διέψευσαν τον ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ –ΑΦΕΝΤΗ….!!!!!! Που όταν ο Δ/νων σύμβουλός του Κ. Σ.ΛΕΚΚΑΚΟΣ ισχυρίστηκε μαζί με τον Δ/ντη Χαρτοφυλακίου της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α  , στο δικαστήριο ότι οι συγκεκριμένοι ΓΙΑΤΡΟΙ δεν ήταν συμβεβλημένοι μαζί τους , αλλά ούτε τους είχαν δώσει εντολή να επισκεφτούν την ασφαλισμένη ………..!!!!!!!!  Ξεσκεπάστηκαν μόνοι τους αφού προσέβαλαν τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ τους , με τον πιο ανήθικο, απάνθρωπο τρόπο ……………..Και ανάγκασαν το δικαστήριο να τιμωρήσει ΑΘΩΑ , ξευτιλίζοντας το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ , που προσπαθούν με νύχια και με δόντια οι Σεβαστοί Δικαστές να δικάσουν ΔΙΚΑΙΑ με κίνδυνο της ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ,http://www.makeleio.gr/?p=256003  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ όπως έχει καταντήσει η ΕΛΛΑΔΑ…….!!!!!!! Που διώκονται ακόμα και τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ……..!!!!!!!!!!!!!!!! 

Οι πολύ σοβαροί αντίδικοί μου μέσα στις θλιβερές Ελληνικές Δικαστικές Αίθουσες που φυτεύονται στοιχεία εναντίον ΑΘΩΩΝ….!!!!  Είναι τρεις (3) , ηγέτες κολοσσιαίων ομίλων …….Ο κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ   ,   Dr.DIETER ZETSCHE  ,   Mr. AKIO TOYONDA……..  πόσο να αντέξει ένας άνεργος πολίτης στα δικαστήρια των αναβολών και των μυστηριωδών εξαφανίσεων στοιχείων ή των μυστηριωδών  εμφανίσεων στοιχείων μέσα στα δικόγραφα, το νόημα είναι να εκτρέψουν την δίκαιη έκβαση της δίκης εξευτελίζοντας τους Έλληνες Δικαστές , μέχρι να το ανακαλύψεις έχουν εκδοθεί άδικες αποφάσεις και χρειάζονται άλλα δέκα με δεκαπέντε χρόνια …………Να που ποντάρουν οι ΗΓΕΤΕΣ(;) των κολοσσιαίων ομίλων,  στο ΧΑΟΣ που δημιουργούν εσκεμμένα,  για να γονατίσουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, εξευτελίζοντας ολόκληρο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ…………. Αφού αποδεικνύουν ότι με αναληθές σε περιεχόμενο έγγραφα που εκδίδουν ……Οι ΑΘΩΟΙ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ –ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ και δίκιο να έχουν τελικά,  μετά από  ατελείωτους δικαστικούς αγώνες και αναβολές καταδικάζονται  εξαιτίας των δεκάδων αναληθών  σε περιεχόμενο εγγράφων, κατακρεουργούνται –κομματιάζονται ψυχικά  , εξολοθρεύονται οικονομικά και μαζί του οι οικογένειές τους….. Και το φταίξιμο…..;;;; Το αναλαμβάνει η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που έχει εξαιτίας αδυναμίας αποτυγχάνει οικτρά  να προστατεύσει ΑΘΩΟΥΣ που ήδη προστατεύονται από τις διεθνείς συμβάσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , αλλά στην Ελλάδα εξαιτίας των (πελατειακών σχέσεων) ΔΕΝ ισχύουν …………!!!!!!!! Έτσι θα διαδοθεί    ότι τα εγκλήματα εναντίον της Ανθρωπότητας στο πιο δημοφιλές ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ του κόσμου εκεί που υπάρχει ασυλία για τρομοκράτες –παιδόφιλους- εγκληματίες -παιδεραστές και οπωσδήποτε πολιτικούς(;) στο  ξέφραγο αμπέλι την ΕΛΛΑΔΑ-ΠΕΣΑΒΑΡ …. ΔΕΝ έχουν τελειωμό …….!!! Αυτό είναι αρκετό για τους  νομοταγείς , ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΎΝΤΑΙ ώστε να ΜΗΝ διεκδικήσουν ποτέ τα νόμιμα δικαιώματά τους,  για να συνεχίσουν ανενόχλητες οι (πελατειακές σχέσεις αιωνίως να βασανίζουν ΑΘΩΟΥΣ στο πιο γνωστό για οικονομικά σκάνδαλα κράτος , εκεί που οι Πρωθυπουργοί για ευνόητους λόγους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, ώστε ο ένας να κατηγορεί τον άλλο και το βασανιστήριο να συνεχίσει ασταμάτητα , για τους ΑΘΟΥΣ ….ίδια τακτική των ηγετών που είναι αντίδικοί μου  )….!!!!

1ΟΣ         Ο πανίσχυρος Έλληνας Τραπεζίτης πρόεδρος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΗ ΜΗΤΈΡΑ ΜΟΥ για λίγα ευρώ που ήταν η συμμετοχή τους στις αιματολογικές εξετάσεις …!!! Κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ   που τον πρόδωσαν αυτόπτες μάρτυρες, όταν είχαν θάψει ζωντανή την απολύτου ανάπηρη με έγγραφα που περιείχαν αναληθές περιεχόμενο  και είχαν βάλει και ταφόπλακα «ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ» Τότε εμφανίστηκαν  οι δικοί του γιατροί..!!! Τον  διέψευσαν κατηγορηματικά καταθέτοντας ενόρκως την ΑΛΗΘΕΙΑ που τόσο καλά είχαν καμουφλάρει και εξαφανίσει μέσα στον ΤΑΦΟ που έσκαψαν ΟΛΟΙ μαζί οι αδίστακτοι,   ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ …….Τώρα ο δισεκατομμυριούχος αντιδικεί μαζί μου …Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ….!!!!!!!!!! Και ήδη μετράμε θύματα , από το σόι του Εισαγγελέα Κ. ΠΕΠΟΝΗ ….!!!  Σύντομα και οι αποδείξεις από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών……………….ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ-ΤΡΟΜΟΣ-ΚΟΛΑΣΗ-ΧΑΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ………!!!!!!!!

 http://2.bp.blogspot.com/-jjCcO2KmENM/UBdkHrlKR4I/AAAAAAAAJiY/U-fhBnttQgM/s640/599904_486624808031482_524743901_n.jpg       http://3.bp.blogspot.com/-CkpYJ5e4-2k/VDZoxfNZKcI/AAAAAAAALG0/WodTYxcBrsI/s1600/2.jpg  Image result for ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ

 2ΟΣ   Ο κορυφαίος ηγέτης “θρύλος”  DrDIETER ZETSCHE….!!! Πρόεδρος της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ αυτοκινητοβιομηχανίαςMERCEDES-BENZ-DAIMLER-CHRYSLER αντιδικεί εννιά (9) χρόνια στα Ελληνικά δικαστήρια μαζί μου αφότου σώθηκα από θαύμα από ένα ελαττωματικό αυτοκίνητό του , χρειάστηκαν επτά (7) χρόνια και πολλές διαφορετικές πραγματογνωμοσύνες για να ομολογήσει εκ τους ασφαλούς (νομικά)  στο Ελληνικό Υπουργείο Μεταφορών ότι το αυτοκίνητο μου/του παρουσίαζε ΑΓΝΩΣΤΕΣ /ΒΛΑΒΕΣ ….!!!!  Είναι ο ίδιος που παρουσίασε το νέο ΡΟΜΠΟΤ αυτοκίνητο FO15 , δείτε τα βίντεο  https://youtu.be/cMmYFxe6O-I?t=50   είναι απίστευτος ηγέτης παρουσιάζει ένα αυτοκίνητο βγαλμένο από μέσα από ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας ,https://youtu.be/cMmYFxe6O-I?t=50   ενώ στο  Ελληνικό κράτος που σφαδάζει θανάσιμα λαβωμένο, Υπουργείο Μεταφορών ομολογεί ότι ένα άλλο αυτοκίνητό τους παρουσιάζει ΑΓΝΩΣΤΕΣ/ΒΛΑΒΕς στα σπλάχνα του εγκέφαλου-κινητήρα και παραδέχεται ότι ΔΕΝ έχει την ικανότητα να το διορθώσει …..??????!!!!!!!!!?????????  Χώρια ότι οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές του με εκβίαζαν…!!! Και αυτος ΔΕΝ αντιδρά….;;; Αλλά με κατηγόρησε στο δικαστήριο ότι την ΑΓΝΩΣΤΗ /ΒΛΑΒΗ που μετά από ελέγχους είχαν διαπιστώσει οι Τεχνικοί Επιθεωρητές τους  και ομολόγησαν στο Υπουργείο Μεταφορών ……ΔΕΝ τους υπέδειξα ποιο ήταν το κατασκευαστικό λάθος ώστε να το επισκευάσουν …;;;;;; Πως θα μπορούσα άλλωστε όταν οι δικοί του Τεχνικοί Επιθεωρητές ΟΎΤΕ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ  , το παράδοξο ήταν όταν άλλοι Τεχνικοί Επιθεωρητές διέψευσαν τους προηγούμενους, που είχαν ομολογήσει στο Υπουργείο Μεταφορών ομολογώντας  στο δικαστήριο ότι ήταν ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΛΑΒΗ μέσα στο εγκέφαλο-κινητήρα…..Άλλα έλεγαν στο Υπουργείο και άλλα στο Δικαστήριο……….. DrDIETER ZETSCHE ….!!!

     https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?d=AQDVVI1XTF6Hspdh&w=158&h=158&url=http%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FcMmYFxe6O-I%2Fmaxresdefault.jpg&cfs=1&upscale=1&sx=319&sy=0&sw=720&sh=720  http://www.merkur.de/bilder/2014/12/17/4543552/543202826-urn-newsml-dpa-com-20090101-141217-99-06458_large_4_3-38QI.jpghttp://www4.pictures.zimbio.com/gi/Dieter+Zetsche+Government+Holds+Electro+Mobility+0XqGDBDaNMHl.jpg


3ΟΣ Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας ΤΟΥΟΤΑ,   Mr. AKIO TOYONDA , μου πούλησαν ένα ελαττωματικό αυτοκίνητο, σωθήκαμε από θαύμα όταν καταστράφηκε ολοσχερώς σε πλαγιομετωπική σύγκρουση το 2006  εξαιτίας του ότι χάσαμε τον έλεγχο αφού ενδέχεται να είχε επιταχύνει ανεξέλεγκτα  ….. Επιπλέον,  ΔΕΝ λειτούργησαν τα συστήματα ασφαλείας,  ζώνες και αερόσακοι , με εξαπάτησαν με το αναληθές σε περιεχόμενο πόρισμά τους οι Τεχνικού Επιθεωρητές της ΤΟΥΟΤΑ, τους κατέδωσε , τους πρόδωσε ο Τεχνικός Επιθεωρητής Κος. Δ. ΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ της εταιρείας ΤΟΥΟΤΑ –ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε ομολογώντας στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας , ότι  το πόρισμα των συναδέλφων του ήταν ΑΣΤΟΧΟ και ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ…!!!!
Μετά από τέσσερα (4) χρόνια παραδέχτηκαν ότι το αυτοκίνητο συμπεριλαμβανόταν σε αυτά που κολλάει το γκάζι  και μπορεί να χάσεις τον έλεγχο αφού επιταχύνει ανεξέλεγκτα…….. http://www.apn.gr/news/world-news/89-thanatoi-se-oximata-tis-toyota/
Ζήτησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ Mr. AKIO TOYONDA   από τα δεκάδες θύματά του στις Η.Π.Α https://youtu.be/O6tXq6YF8SQ?t=174      ,   https://youtu.be/jJvp5Ydacπου σκοτώθηκαν εξαιτίας του γκαζιού που κολλούσεhttps://youtu.be/03m7fmnhO0I   ……Πλήρωσε ποινικό πρόστιμο στις Η.Π.Α. που εξαπάτησε τους καταναλωτές 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια http://www.nytimes.com/2014/03/20/business/toyota-reaches-1-2-billion-settlement-in-crim  ΚΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ  με απειλούν τηλεφωνικά στο σπίτι μου, επιπλέον με μηνύσεις , αλλά ΣΥΓΓΝΩΜΗ γιατί να ζητήσει …;;;;;Στην πιο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ χώρα του κόσμου θα ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους καταναλωτές που παρά λίγο να σκοτωθούν ….;;;;;;;__ΠΡΟΣΕΞΤΕ__ , πέρασαν εννέα (9) χρόνια για να παραδεχτούν ότι ΟΛΑ τα αυτοκίνητα ΤΟΥΟΤΑ περιέχουν ελαττωματικούς αερόσακους , εγώ το φώναζα από το 2006…………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  

·  Ανάκληση για 5.000.000 Τoyota, λόγω ελαττωματικών ...

May 13, 2015 - Το κάθε άλλο παρά απίθανο ενδεχόμενο οι αερόσακοι της Takata να είναι ελαττωματικοί, εξετάζει η Toyota η οποία προχώρησε σήμερα σε μια ...

·  Ανακαλούνται οχήματα Toyota | Newsbeast

May 13, 2015 - Εντοπίστηκαν ελαττωματικοί αερόσακοι ... Vitz και άλλα μοντέλα της Toyota ανακαλούνται παγκοσμίως προκειμένου να αντικατασταθούν ...
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σπίνουλας
  



1 σχόλιο:

  1. Οι αποδέιξεις για την στάση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών , έχουν δημοσιευτεί , ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κος. ΒΑΣΊΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ άσκησε "ΒΕΤΟ" στην διερεύνηση της τρομακτικής δικαστικής υπόθεσης , αντιδικία του της απολύτου ανάπηρης που είχε με τον Έλληνα κορυφαίο τραπεζίτη κ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ , στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩ, δεν τους έδινε τα έγγραφα για τους εκβιασμούς από το σοι του Εισαγγελέα κ. ΠΕΠΟΝΗ , τον αποκαλύπτει ο Συνήγορος του Πολίτη και τον προειδοποιείνα να ΜΗΝ εμπδίζει την διερεύνηση της υπόθεσης με την υπ' αριθ πρωτ. 203143/18175 επιστολή του .....ΧΑΟΣ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .....ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κος. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ξεφτιλίζει τις Ελληνικές Ανεξάρτητες Δικαστικές Αρχές .......Το απόλυτο ξεφτίλισμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ποτέ δεν έχει πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου ξεφτιλίσει τόσο αισχρά το κατοχικό Ελληνικό κράτος ....... https://1.bp.blogspot.com/-6N7np3JCyqY/V2PF6tRr4NI/AAAAAAACQkc/K9WIe9sgdKc8mdlBh_PlS8bnT6Xk9oZzwCLcB/s640/SPINOULA2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή