Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 27, 2015

Η ματωμένη (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) των κ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ, Dr. DIETER ZETSCHE, κο. ΑΚΙΟ ΤΟΥΟDA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κύριοι,

Θα μου επιτρέψετε να περιγράψω το απίστευτο ΘΡΙΛΕΡ που ζω μέσα στις Ελληνικές Δικαστικές Αίθουσες και έχει επηρεάσει
δραματικά την οικογένειά μου αφού ζούμε τρομοκρατημένοι εξαιτίας των αποφάσεων που εκδίδουν τα Ελληνικά δικαστήρια . Σας στέλνω όλα τα νόμιμα έγγραφα για όσα ισχυρίζομαι που είναι με πραγματικά στοιχεία.

Έχουμε βυθιστεί στην ΑΒΥΣΣΟ της τρομοκρατίας, με θεατές όλους τους Έλληνες Πρωθυπουργούς και τα επιτελεία τους , που είναι οι πιο διάσημοι ζάμπλουτοι βουλευτές σταρ των ΜΜΕ, σε όλο τον κόσμο, με χιλιάδες τρομοκρατημένους οπαδούς που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία το επόμενο απάνθρωπο –τρομακτικό νομοσχέδιο που θα ψηφίσουν οι πάμπλουτοι βουλευτές , όπου τους βυθίζει όλο και πιο βαθειά στην ΚΟΛΑΣΗ ΑΘΩΟΥΣ…!!!

Μοναδικό Ελληνικό φαινόμενο , πολίτες που καταδιώκονται ανελέητα με τρομοκρατικά-τρομακτικά απάνθρωπα νομοσχέδια που είναι ακόμα και εναντίον των παιδιών Τους, που εξαιτίας των ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΏΝ νομοθεσιών , κινδυνεύουν από (ανάπηρους) τρομοκράτες –παιδεραστές να κακοποιηθούν σεξουαλικά μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ, οι οποίοι μετά το έγκλημα όπου θα έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τα άμοιρα παιδιά μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ θα απολαμβάνουν και ΑΣΥΛΙΑ…….. https://youtu.be/miNXjUrNYyM?t=15 Είναι κάτι ανάλογο με αυτή την ΑΣΥΛΙΑ που έχουν οι ασύγκριτοι «ΣΤΑΡ»…. Έλληνες πολιτικοί που πλέον ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ και διάσημοι θαμώνες των ΜΜΕ αφού κάθε μέρα και όλη την μέρα εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και όμως δεν τους λείπει και του πουλιού το γάλα αλλά ούτε και ο αστρονομικός μισθός που εισπράττουν για να προστατεύουν ΑΘΩΟΥΣ…!!! Σε αυτή την απίστευτη τρομακτική –τρομοκρατική απειλή ζουν την καθημερινότητά τους εξαιτίας των νομοσχέδιων που ψηφίζουν οι ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ πολιτικοί όλοι οι πολίτες που είναι σε απόγνωση και λιποθυμούν αυτοί μαζί με τα παιδιά Τους από ασιτία ………!!! Αυτό εκμεταλλεύονται (ορισμένοι) ηγέτες και τραπεζίτες …!!!



Ο πανίσχυρος Έλληνας ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. αντιδικούσε με την απολύτου ανάπηρη συμπολίτισσά σας για δώδεκα χρόνια, τώρα συνεχίζει να αντιδικεί μαζί μου για να ΜΗΝ τηρήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις , αφού η απολύτου ανάπηρη απεβίωσε και δεν πρόλαβε να δικαιωθεί , συνεχίζει τις μάχες μαζί μου αυτό είναι ένα κακό παράδειγμα για εμένα που είμαι ήδη και αντιμέτωπος με δύο (2) από τους πιο ισχυρούς ηγέτες στον κόσμο, αφού όταν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει στην Ελλάδα και πως οι Έλληνες ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ξεφτιλίζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και ΔΕΝ τιμωρούνται, γιατί να ΜΗΝ πράξουν και αυτοί τα ίδια…;;;

Ελπίζουν ότι θα έχουν την ίδια τύχη, την τύχη του ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ που ξεγλιστράει και ταυτόχρονα ξεφτιλίζει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…;;;;;

Ίδια περίπτωση με του ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, τους πρόδωσαν ΟΛΟΥΣ οι υπάλληλοί τους, δηλαδή είπαν την ΑΛΗΘΕΙΑ στο δικαστήριο αλλά έχουν τώρα εξαφανιστεί, μόνο οι ομολογίες τους έχουν μείνει, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ μέσα στις δικογραφίες, που μυστηριωδώς εξαφανίζονται και είναι οι εξής πανίσχυροι ηγέτες που τους πρόδωσαν οι υπάλληλοί τους :

Ο Dr. DIETER ZETSCHE της MERCEDES και ο κος. ΑΚΙΟ ΤΟΥΟΝΤΑ της TOYOTA, αφού λοιπόν οι αυτόπτες μάρτυρες υπάλληλοί τους κατέθεσαν στο δικαστήριο εναντίον τους, όπως οι γιατροί υπάλληλοι του ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ που εγγράφως ομολόγησαν ότι ήταν συμβεβλημένοι με την ασφαλιστική εταιρεία του ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ , ενώ αντιθέτως οι συνεργάτες μαζί με τον εργοδότη τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ κο. ΣΑΛΛΑ ισχυριζόντουσαν στο δικαστήριο ότι ΔΕΝ είναι υπάλληλοί τους ….!!!

Εντούτοις στα Ελληνικά Δικαστήρια , οι Αξιότιμοι Δικαστές πίστεψαν τον ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και τους συνεργάτες του……!!! Καμία έγγραφη ομολογία ΔΕΝ ισχύει όταν κατατίθεται στα δικαστήρια από αυτόπτη μάρτυρα αν αφορά υπόθεση που κατηγορούν ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ …;;;;;

Έτσι παραδόξως εκδόθηκαν αποφάσεις που τιμωρούμε μόνο ΕΓΩ και η απολύτου ανάπηρη , αυτό συμβαίνει εξαιτίας των εγγράφων που περιέχουν αναληθές περιεχόμενο, αυτά τα έγγραφα που περιέχουν αναληθές περιεχόμενο, εμφανίζονται ή εξαφανίζονται μυστηριωδώς μέσα στις δικογραφίες έτσι οι Σεβαστοί Δικαστές δικάζουν τις υποθέσεις με πλαστά στοιχεία. Δημιουργήθηκε ΧΑΟΣ ……. Διχάστηκαν είκοσι επτά (27) Αξιότιμοι Δικαστές σε δύο στρατόπεδα, άλλοι τιμώρησαν τον ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και τους συνεργάτες του και άλλοι τιμώρησαν την απολύτου ανάπηρη συμπολίτισσά τους, τέσσερις (4) διαφορετικές αποφάσεις.

Ακούστε και το απίστευτο εκδόθηκαν από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δύο (2) αποφάσεις Τελεσίδικες, από 1ον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τμήμα Εφέσεων) η απόφαση με αριθ. 2712/2008 υπέρ της απολύτου ανάπηρης και 2ον η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με αριθ. 2419/2001 υπέρ του ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ……….. Δύο (2) ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ…….!!!! Το απόλυτο Ελληνικό μοναδικό φαινόμενο Ευρωπαϊκού κράτους όπου επικρατεί το ΧΑΟΣ- ο ΤΡΟΜΟΣ- ο ΘΑΝΑΤΟΣ μόνο εναντίον ΑΘΩΩΝ μέσα στις Ελληνικές Δικαστικές Αίθουσες …..!!!!!!

Λοιπόν έχω καταγγείλει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με την από αριθ. πρωτ. 32881—8/5/2012 2 επιστολή μου ότι πριν ανοίξει ο δικαστής τον φάκελο της υπόθεσης με αντίδικο τον ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ κο. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ για να διαβάσει τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, των αντιδίκων, για να σκεφτεί σύμφωνα με τον νόμο για να εκδώσει την απόφασή Του ΔΙΚΑΙΑ, έγγραφα που περιέχουν αναληθές περιεχόμενο πείθουν τον Σεβαστό Δικαστή και τιμωρεί ΑΘΩΟΥΣ, συγκεκριμένα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με αριθ. 5163/2009 απόφασή του εξαιτίας πλαστού εγγράφου –βεβαίωση της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. εξαπατήθηκε ο Αξιότιμος Δικαστής κος. ΜΙΧΑΗΛ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΑΚΑΚΟΣ και παραβίασε τους νόμους και τις διεθνείς συνθήκες που προστατεύουν τα δικαιώματα ΑΘΩΩΝ πολιτών με την απόφασή Του. Επιπλέον ακόμα επτά(7) υποθέσεις με εκβιασμούς μέσα στις δικαστικές αίθουσες από τρομοκράτες.

Το γεγονός ότι τιμωρούνται ΑΘΩΟΙ και εκβιάζονται είναι η αιτία να διασύρεται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , διεθνώς αφού όταν η απόφαση τιμωρεί ΑΘΟΥΣ καταπατιούνται –ποδοπατιούνται τα διεθνώς τα αναγνωρισμένα διεθνώς δικαιώματα των ΑΘΩΩΝ πολιτών …!!! Έτσι η ΕΛΛΑΔΑ είναι συνεχώς στο μάτι των Ευρωπαϊκών Εισαγγελικών Αρχών αφού τα εγκλήματα κατά της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ συνεχίζονται…!!!



Ο κορυφαίος ΕΛΛΗΝΑΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ μαζί με τους συνεργάτες του ΕΛΛΗΝΕΣ κο. Σ. ΛΕΚΚΑΚΟ και κο. Δ.ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ, προσκόμισαν στο δικαστήριο ένα έγγραφο –βεβαίωση που αφορούσε τιμολόγια που είχε εκδώσει η ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. , όπου αναφέρουν ότι τα τιμολόγια που είχαν εκδώσει με την συμμετοχή της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α περιέχουν αναληθές περιεχόμενο, δηλαδή ότι τα τιμολόγια περιέχουν ΑΣΑΦΕΙΕΣ και ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΑΝΤΑ ΛΑΘΗ……__ ΠΡΟΣΕΞΤΕ__ το υπογράφουν ανώνυμα για να μην τιμωρηθεί κανένας http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%AA%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82.jpg Προσκόμισαν την πλαστή βεβαίωση προκλητικά οι αμετανόητοι κ.κ.κ. ΣΑΛΛΑΣ, ΛΕΚΚΑΚΟΣ,ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, με ημερομηνία 20/3/2009 όταν η απολύτου ανάπηρη ΚΩΝ/ΝΑ ΣΠΙΝΟΥΛΑ , αφού πρώτα είχε δικαιωθεί με την από με αριθ. 2712/2008 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τμήμα Εφέσεων) και κατά συνέπεια είχε ηττηθεί ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ άρα είχε δημιουργηθεί ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ, πως αναγκάστηκαν να εκδώσουν πλαστή βεβαίωση οι αντίδικοι μας…;;; Είχε η απολύτου ανάπηρη στις 10/9/2008 καταθέσει ένα αίτημα στην ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%91%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%9A%CE%A9%CE%9D.-%CE%A3%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%AA%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97.jpg για να της δώσουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά-βεβαιώσεις για αρκετά τιμολόγια στα οποία η ασφαλιστική εταιρεία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. που κύριος μέτοχος είναι ο κολοσσιαίος ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ όμιλος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. συμμετείχε στα έξοδα που αφορούσαν αιματολογικές εξετάσεις που διενεργούσε η ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. του κ. ΣΠΑΝΟΥ, χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθεί ότι το συμβόλαιο είχε ακυρωθεί για να τα προσκομίσουμε στο δικαστήριο.

Ενώ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και συγκεκριμένα στην υπηρεσία ΕΠ.Ε.Ι.Α. ο κος. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Δ/ντης Χαρτοφυλακίου της ασφαλιστικής ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α που κύριος μέτοχος είναι ο πανίσχυρος Έλληνας ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ , αναφέρει ότι έστειλε συστημένες επιστολές http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/1-2-%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%97-%CE%A7%CE%91%CE%9B%CE%9A%CE%99%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A5-%CE%A5%CE%A0.%CE%9F%CE%99-001.jpg με το από με αριθ. πρωτ. 8653-2/6/2009 έγγραφό του στο Υπουργείο Οικονομικών, συγκεκριμένα στην υπηρεσία της ΕΠ.Ε.Ι.Α. που ερευνούσε την υπόθεση για να διαπιστώσουν αν οι τρανοί ηγέτες που διαχειρίζονται δισεκατομμύρια ευρώ , αλλά δεν επιθυμούν να τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις και να συμμετέχουν στις αιματολογικές εξετάσεις της απολύτου ανάπηρης που μετά από ατύχημα ενεργοποίησε το ιδιωτικό συμβόλαιο της που είχε μαζί τους για να βοηθηθεί οικονομικά, έτσι ενώ συμμετείχαν σε όλα τα έξοδα με το ποσοστό συμμετοχής βάσει του ιδιωτικού συμβολαίου που είχαν υπογράψει ισχυρίστηκαν ότι ΔΕΝ συμμετείχαν επειδή είχαν ακυρώσει το συμβόλαιο με συστημένη επιστολή ………… Ακούστε τι απαντά το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ με την από με αριθ. πρωτ. 8653—31/7/2009 επιστολή τους και αφού έχουν εκδοθεί τέσσερις(4) διαφορετικές αποφάσεις από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , που είχε πιστέψει τον ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και τους συνεργάτες του ότι είχαν ακυρώσει το συμβόλαιο με πραγματικές συστημένες επιστολές ……… http://4.bp.blogspot.com/-YXmaHaQZW04/VnI0JnLq_SI/AAAAAAAFhxc/wo6aOpaSr5Y/s1600/2015-12-17_060242.png

Απαντούν λοιπόν οι ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ότι, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ όπως ισχυρίζονται οι κ.κ.κ.κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ, Δ,ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, Σ.ΛΕΚΚΑΚΟΣ, ΣΠΑΝΟΣ………..!!!!! Ακούστε και ΦΡΙΞΤΕ……. !!!

Το ιστορικό της ΦΡΙΚΗΣ, του εφιάλτη ΕΛΛΗΝΑ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ κου. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ και των συνεργατών του , πως αντί να τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις που ήταν να συμμετέχουν στις αιματολογικές εξετάσει τις απολύτου ανάπηρης με λίγα ευρώ, προτίμησαν να ξεφτιλίσουν τις Ελληνικές Ανεξάρτητες Δικαστικές Αρχές προκλητικά με πλαστά έγγραφα που αναφέρουν ότι τα τιμολόγια είναι αναληθές σε περιεχόμενο έγγραφα…….!!!!!! http://4.bp.blogspot.com/-iQovJ7SXukw/Vh-h8Od6owI/AAAAAAAFWRo/wwuP_RUfGDY/s640/2015-10-15_154925.png

Ο Δ/ντής Ανάπτυξης της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. κος ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ μετά το αίτημα της απολύτου ανάπηρης ασφαλισμένης ΚΩΝ/ΝΑΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ στις 10/9/2008 , εκδίδει μια βεβαίωση χωρίς ημερομηνία http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/2-%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%AA%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%A9%CE%9D-%CE%A3%CE%A0%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%91.jpg

όπου αναφέρει ότι η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α συμμετείχε στα έξοδα αφού ποτέ δεν τους είχε ενημερώσει η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α., ότι το συμβόλαιο ήταν άκυρο όπως ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο ψευδώς , τότε διαπιστώσαμε ότι ο Δ/ντής Ανάπτυξης κος. Μ. ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΔΕΝ είχε αναφέρει όλα τα τιμολόγια , έτσι επαναφέραμε το αίτημα και τότε μας έδωσε http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/3-%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%AA%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%A9%CE%9D.-%CE%A3%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1.jpg

μία νέα βεβαίωση με ημερομηνία 06/10/2008 , στην οποία αναφέρει περισσότερα τιμολόγια αλλά όχι όλα, αναφέρει ότι η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α συμμετείχε ακόμα και ένα μήνα αλλά και πολλούς μετά τους ισχυρισμούς τους ότι είχε ακυρώσει το συμβόλαιο για αρκετούς μήνες, δηλαδή οι συνεργάτες του ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ στο δικαστήριο είχαν ισχυριστεί ότι όταν ακυρώνουν ένα συμβόλαιο στέλνουν μία συστημένη επιστολή……….. Αλλά ανύπαρκτη για το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , υπαρκτή όμως για το δικαστήριο………………..!!!!!!!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

__ΠΡΟΣΕΞΤΕ__ και η Δ/ντρια της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. κυρία ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ επιβεβαιώνει την ΑΛΗΘΕΙΑ, δηλαδή ότι ποτέ ΔΕΝ είχαν ακυρώσει το συμβόλαιο από την ασφαλιστική του ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ κου. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ , αφού έδιναν οι κ.κ. Δ.ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Δ/ντής Χαρτοφυλακίου της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α και ο κος. Σ. ΛΕΚΚΑΚΟΣ Δ/νων Σύμβουλος τόσο της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α όσο και της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε , συνεργάτης του τρανού ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ που είναι ο ΦΟΒΟΣ & Ο ΤΡΟΜΟΣ των ανυπεράσπιστων πολιτών, έγκριση στην ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. για να συμμετέχουν σε αιματολογικές εξετάσεις και δωρεάν check-up στα τιμολόγια που έδιναν στην ασφαλισμένη τρείς (3) μήνες μετά τους ψευδείς ισχυρισμούς περί (δήθεν) ακύρωσης του συμβολαίου στις 3/3/2005 http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/1-%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%AA%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%A9%CE%9D-%CE%A3%CE%A0%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%91.jpg




Σύντομα και άλλα στοιχεία για τον ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ κο. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ και τους ηγέτες Dr. DIETER ZETSCHE της MERCEDES & κο. ΑΚΙΟ ΤΟΥΟΝΤΑ της TOYOTA.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Σπίνουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου