Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 13, 2016

Μια Αγρινιώτισσα έψαλε στην Μητρόπολη της Στοκχόλμης,γιατί οι υπέροχες φωνές δεν έχουν σύνορα!!! (φωτο)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Αγρινιώτισσα ψάλτρια,δημιουργός και ψυχή της χωροδίας της Αγίας Σκέπης,η κυρία Τασολάμπρου Χρυσούλα,βρέθηκε στην καρδιά της Σκανδιναβίας.


Συγκεκριμένα στην Στοκχόλμη την πρωτεύουσα της Σουηδίας,όπου με άδεια του Μητροπολίτη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κυρίου Κλεόπα, έψαλε τη Θεία Λειτουργία την Κυριακή που μας πέρασε,10 Ιανουαρίου και την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνα την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Ο Ιερός Ελληνορθόδοξος Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης

Η Μητρόπολη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας ιδρύθηκε το 1969 προς διαποίμανση των πολυάριθμων απόδημων Ελλήνων στις χώρες της Σουηδίας, της Νορβηγίας και της Δανίας.

Στην Ἑλληνική Ορθόδοξο Ἐνορία του Ἁγίου Γεωργίου Στοκχόλμης Εφημέριος είναι ο Αρχιμανδρίτης Σωσίπατρος Στεφανούδης και Διάκονος ο Νικόλαος Hammarberg.

Από μας πολλά συγχαρητήρια στην κυρία Τασολάμπρου και ευχές να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της με την εξαιρετική ομάδα της χωροδίας της Αγίας Σκέπης,που μετά τη Μεγάλη Χώρα ξεπέρασε κατά πολύ και τα Αγρινιώτικα όρια...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου