Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 28, 2016

Βίντεο: Τα μυστικά του Jack Daniel's σ' ένα λεπτό

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για τον άνθρωπο που δημιούργησε το αγαπημένο σου ποτό; Δείτε το βίντεο


Ο ειδικός του αποστακτήριου του Jack Daniel's, Jeff Arnett αποκαλύπτει σε ένα βίντεο ενός λεπτού τα μυστικά πίσω από το πιο γνωστό ουίσκι στον κόσμο.


Ο Jeff Arnett είναι ο 7ος ειδικός του αποστακτήριου του Jack Daniel's στην ιστορία του ποτού και επιβλέπει την διαδικασία της απόσταξης του ουίσκι, που λατρεύουν οι πάντες.
Secrets about Jack Daniel’s that you probably don’t know
There was a Lutheran minister involved.
h
 Ξεκινώντας, λοιπόν, τις αποκαλύψεις μας ενημερώνει πως το πραγματικό όνομα του ανθρώπου που δημιούργησε το ποτό ήταν Jasper Newton Daniel και το Jack είναι απλά ένα ψευδώνυμο. Αν και δεν υπάρχει κάποιο πιστοποιητικό γέννησής του, εικάζεται ότι γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1850.

Περιγράφοντας τον, ο Jeff Arnett αναφέρει ότι ήταν ένας κοντός άνδρας, με ύψος μόλις 1,58 και φορούσε παπούτσι με νούμερο 35. Ο Jasper δεν άρχισε να φτιάχνει ουίσκι για το κοινό και έμαθε την τέχνη του από έναν πάστορα, τον Dan Call, ο οποίος πουλούσε στο μαγαζί του το ουίσκι που παρασκεύαζε εκεί, ωστόσο σταδιακά εξέλιξε τη δική του γεύση.

Αρχικά άρχισε να παράγει ιατρικό ουίσκι, το οποίο οποίο πωλούνταν σε διάφορα καταστήματα, προκειμένου να εξασφαλίζει μια στέγη πάνω από το κεφάλι του. Ο ίδιος έχασε τη μητέρα του σε πολύ μικρή ηλικία και προερχόταν από μια ταπεινή οικογένεια, ωστόσο κατάφερε να κάνει τη μάρκα του ποτού που παρήγαγε νούμερο ένα σ' όλο τον κόσμο.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως ξεκίνησε η επιχειρηματική του δραστηριότητα και η ιστορία του Jack Daniel's, πριν από 150 χρόνια, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι θα αποτελούσε μέχρι και σήμερα το προϊόν που προτιμάται από τους καταναλωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου