Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Εταιρεία ποδηλάτων τύπωσε τηλεοράσεις στα κουτιά και μείωσε 80% τις ζημιές!

Η ολλανδική εταιρεία ποδηλάτων Vanmoof βρήκε έναν πολύ απλό αλλά ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο για να είναι σίγουρη ότι τα προϊόντα της θα φτάσουν με ασφάλεια στους πελάτες της.
Εκτύπωσαν μια τηλεόραση στα κουτιά συσκευασίας αντί για ένα ποδήλατο!

Η VanMoof σχεδιάζει να πουλά το 90% των ποδηλάτων της on-line μέχρι το 2020. Ωστόσο παρατηρώντας ότι ένα σημαντικό ποσοστό των προϊόντων της έφτανε με ζημιές στους πελάτες η εταιρεία έπρεπε να αναθεωρήσει τα πλάνα της ή να βρει εναν ασφαλέστερο τρόπο μεταφοράς. Ευτυχώς για την εταιρεία σκέφτηκαν έναν πολύ απλό τρόπο να βελτι’ωσουν τιςσυνθήκες μεταφοράς και μάλιστα με μηδενικό κόστος!“Ανξάρτητα από το ποιος έκανε τη μεταφορά τα ποδήλατα έφταναν στον παραλήπτη λες και είχε περάσει από πάνω τους θεριζοαλωνιστική μηχανή! Η κατάσταση γινόταν πολύ κοστοβόρα για την εταιρεία και ιδιαίτερα ενοχλητική για τους πελάτες”, έγραψε ο διευθυντής δημιουργικού Bex Rad στο εταιρικό blog. “жΈνας από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας έκανε μια πολύ απλή σκέψη. Οι τηλεοράσεις παρόλο που το μέγεθος της συσκευασίας είναι αντίστοιχο με των ποδηλάτων φτάνουν πάντα άθικτες στον παραλήπτη. Έτσι σκεφτήκαμε να τυπώσουμε μια οθόνη στις κούτες και οι ζημιές μειώθηκαν κατά 80%!”.Πράγαματι, αν το σκεφτούμε, οι μεταφορείς διαχειρίζονται προσεκτικά ένα κουτί που περιέχει τηλεόραση αλλά αδιαφορούν για ένα ποδήλατο γνωρίζοντας ότι δεν είναι τόσο ευαίσθητο προϊόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου