Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 29, 2016

Η Χρυσή Αυγή και τα Χρυσά Αυγά

ΚΡΙΤΩΝ ΙΑΚΩΒΟΥ

Αν θέλεις Νικολάκη να πιστέψουμε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες, γιατί δεν δηλώνεις δημοσίως ότι είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός και πιστεύεις στον Άγιο Τριαδικό Θεό, τον Μόνο Αληθινό ; Γιατί δεν αποκηρύσσεις δημοσίως, γραπτώς και προφορικώς, την Μασονία και κάθε είδους αποκρυφισμό ; Δεν τολμάς διότι γνωρίζεις ότι αφενός θα αδειάσει το κόμμα σου από τους νεοναζί και τους κρυφοναζί και αφετέρου θα σε ισοπεδώσουν οι "σύντροφοί" σου της μασονικής στοάς που απαγορεύουν αυστηρώς και δια ροπάλου τις δημόσιες ανακοινώσεις αποκήρυξης των "ναών" του Εωσφορικού ψευτοθεού ΜΑΤΣ. 

Δυστυχώς είσαι και εσύ μέρος του σιχαμερού σιωνοκινούμενου και μασονοκινούμενου πολιτικού Συστήματος (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και οι δορυφόροι τους) που μολύνει την Ελλάδα μας και δεν της επιτρέπει να ορθοποδήσει. Οι συριζονουδούληδες νενέκοι σε έχουν δεμένο χειροπόδαρα, γι' αυτό και συ φοβούμενος τον εκ νέου εγκλεισμό σου στη φυλακή, έκανες προεκλογικά την περιβόητη δήλωση : "Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τον φόνο του Φύσσα". 

Είσαι ακόμη αρχηγός της Χρυσής Αυγής επειδή υπακούοντας στις εντολές των αφεντικών σου, θέτεις κάθε φορά το πλαφόν στην εκλογική δύναμη της Χ.Α. που σου υποδεικνύουν, πουλάς φρούδες ελπίδες, παρέχεις εκτόνωση και διέξοδο στους κατατρεγμένους και αδικημένους Έλληνες. Δεν ξεκολλάς από τη καρέκλα σου ούτε με σκατόφτυαρο, γιατί γουστάρεις πολύ να σε αποκαλούν αρχηγό. Αν τολμήσει κανείς να σε αποκαλέσει Πρόεδρο ή αρχηγόπουλο, τι θα τον κάνεις, θα τον κρεμάσεις ανάποδα ;

Δυστυχώς στη Χρυσή Αυγή υπάρχουν και πολλοί νέοι, αγνοί πατριώτες και πραγματικοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί που σε πιστεύουν ακόμα. Όμως σύντομα θα ξυπνήσουν και αυτοί και τότε αλίμονό σου ! Ο αγώνας μας είναι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και όχι υπέρ της Golden Down, της Ζαρούλια και της Ουρανίας.

Η Χρυσή Αυγή μόνον όταν αποκτήσει πραγματική Ορθόδοξη Χριστιανική Ηγεσία και όχι μαϊμού του τύπου Καρατζαφέρ, Καμμέν, Μπαλτάκ ή Βελοπούλ, θα δει άσπρη μέρα. Μέχρι να γίνει αυτό θα είναι τα Χρυσά Αυγά της καθεστηκυίας τάξης.
Και κλείνω με τα λόγια αλήθειας του εκλεκτού πρώην επιθεωρητή του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Νικόλα Αρβανίτη : ΑΥΤΟΣ ήταν ΑΥΤΟΣ είναι και ΑΥΤΟΣ θα είναι πάντοτε ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Ένας ναζιστής, ο οποίος χρησιμοποιεί τα 3-4 τελευταία μόνον χρόνια την Ελληνική σημαία ως φερετζέ, για να κρύψει τον ξενόδουλο ναζισμό του.

Κρίτων Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός.

Υ.Γ. : Θυμάμαι όταν ερχόμουν στα γραφεία της Χ.Α. των Βορείων προαστίων στο Ν. Ηράκλειο, είχα πει ότι ο αγώνας μας είναι πρώτα υπέρ Πίστεως και μετά υπέρ Πατρίδος. Τότε η γυναίκα σου η Ζαρούλια που είχε έρθει να μας μιλήσει, εξεμάνη και μόλις συγκρατήθηκε και δεν έβαλε τους μπράβους της να με πετάξουν έξω με τις κλωτσιές !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου