Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 25, 2016

Η Λύση είναι το Telopone ; Μήπως και τα δυο φιλορωσικά είναι μαϊμούδες ; Τέλος οι επισκέψεις, στην Ιπποκράτους 10-12. Δεκτοί, μόνον οι πειθήνιοι και όσοι δεν αγγίζουν πληγές του παρελθόντος.



Αγαπητοί Συναγωνιστές, σας αναφέρω αποσπάσματα από κάποιες αναρτήσεις μου στο προφίλ μου στο faceτσιbookι, με το ψευδώνυμο Κικέρων Κίκος (Κικ), που αφορούν και στο ψευτοφιλορωσικό κίνημα του Βελόπουλου.


 Με λένε Κρίτωνα Ιακώβου, είμαι δρ φαρμακοποιός του Υπουργείου Υγείας και αυτή την εποχή βρίσκομαι σε αργία, λόγω της άσκησης του συνταγματικού μου δικαιώματος να εκφράζω ελεύθερα τα πολιτικά, θρησκευτικά, φιλοσοφικά φρονήματα και τις επιστημονικές μου πεποιθήσεις.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος όταν ήταν ακόμα στο Λάος, πριν προσχωρήσει στη ΝουΔου του αρχιπροδότη, μπιλντερμπεργκαρά Σαμαρά, είχε πει ότι άπαξ προδότης, πάντα προδότης, εννοώντας φυσικά τον μητσοτακοφάγο Αντωνάκη. 

Μετά όταν έγινε μέλος της ΝουΔούλας έλεγε για τον Σαμαρά ότι είναι φίλος του εδώ και 18 χρόνια. Εγώ, έλεγε, θα είμαι στρατιώτης, απλός πολίτης, εργάτης του Σαμαρά και θα τον υπηρετήσω σε όποιο πόστο με τοποθετήσει. Έπλεξε επίσης το εγκώμιο του θεομπαίχτη και πατριδοκάπηλου Καρατζαφέρη, επιχειρώντας να δείξει ανωτερότητα για ένα πρόσωπο που τον είχε αποκαλέσει ρουφιάνο, αρουραίο και αποστάτη. Αλήθεια, τώρα που εξ όσων γνωρίζω εξακολουθεί να είναι εγγεγραμμένος στη ΝΔ, τι έχει να πει ο Κυριάκος για τη φιλία του με τον Αντωνάκη, τη σχέση του, τις τυχόν εξαρτήσεις του και τους δεσμούς του με το βδελυρό κόμμα της σιωνοκινούμενης ψοφοδεξιάς ; Είναι ακόμα φίλος με τον Αντωνάκη ;
Επειδή πολλοί Έλληνες κατακλύζουν το γραφείο του Βελόπουλου στην Ιπποκράτους, μεταξύ των οποίων ήταν μερικές ημέρες του Ιουνίου και ο γράφων, ζητάμε από τον επικεφαλής αυτής της εκκολαπτόμενης πολιτικής παράταξης να μας ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για το πολιτικό του παρελθόν. Θα αποκηρύξει τους προαναφερθέντες, τον Αντωνάκη και το Γιωργάκη (όχι το κουφιοκεφαλάκη τον ΓΑΠ, αλλά τον άλλο της πρώην εσωτερικής κυβερνητικής τρόικα υπό τον Παπαδήμο) ή όχι ; Αν όχι, ας μας εξηγήσει ! Θα κάνει δημόσια δήλωση μετανοίας, για τα ατοπήματα του παρελθόντος ;
Μήπως τα φιλορωσικά κόμματα, καρατζαφερμπαλτάκ και βελοπουλκυριάκ είναι δυο δίδυμοι μακάκοι ; Και εξηγώ παρακάτω, γιατί άρχισα να πιστεύω αυτό το θλιβερό ενδεχόμενο. Οι καθοδηγητές του Βελόπουλου στην Ιπποκράτους, μας έλεγαν ότι μπορούμε να είμαστε και με τον Πούτιν και με την Ε.Ε. και με το ευρώπουλο. Δηλαδή και στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα της αμερικανοκρατούμενης και γερμανοκρατούμενης, σιωνιστικής Ε.Ε. και με τη Ρωσία.
Όταν ανέφερα όλα τα παραπάνω στο γραφείο της Ιπποκράτους 10-12, οι καθοδηγητές του Κυριάκου έγιναν έξαλλοι ! Μου είπαν να μη ξαναπάω, γιατί τους χαλάω το εκκολαπτόμενο κόμμα. ´Ενας απ' αυτούς μου είπε ότι είμαι βαλτός από τη Χρυσή Αυγή και παρακολουθώ τους διαλόγους με σκοπό να τους δυναμιτίσω. Δηλαδή, με χαρακτήρισαν προβοκάτορα της Χρυσής Αυγής, δυναμιτιστή, υπονομευτή της ομαλότητας. Τους απάντησα ότι εγώ δεν υπήρξα ποτέ μέλος κανενός κόμματος πλην της Πολιτικής Παράταξης "Κοινωνία" για κάποιο χρονικό διάστημα.
Τους είπα επίσης ότι έκαναν πολύ κακή αρχή και θα καταντήσουν να μεταμορφωθούν σε ένα αρχηγολατρικό κόμμα και θα προσκυνούν το Βελόπουλο και το τελοπόν. Ο γράφων, όπως και πολλοί αγνοί πατριώτες, υποστηρικτές ή μη της Χρυσής Αυγής και άλλων κομμάτων, προσκυνούν λατρευτικώς μόνον τον Άγιο Τριαδικό Θεό και τιμητικώς την Παναγία και όλους τους Αγίους.
Όταν πήγα στις 14-6-2016, στο γραφείο υποδοχής πολιτών του Βελόπουλου για την προώθηση του "φιλορωσικού" κινήματος "Λύση", φορούσα δακτυλίδια, μεταξύ των οποίων και ένα της Χ.Α. Ένας από τους καθοδηγητές, μου είπε με σκαιό και επιθετικό ύφος ότι έχω το θράσος να φορώ το δακτυλίδι της Χ.Α. και να εμφανίζομαι έτσι στο σπίτι του (έτσι το θεωρεί το γραφείο του Βελόπουλου). Τα άλλα δακτυλίδια με τους σταυρούς και το δικέφαλο αετό που είχα καρφιτσωμένο στη μπλούζα μου, ούτε που τα πρόσεξε. Όπως τους είπα, όσο και να ψάχνανε στα κιτάπια του κόμματος δεν θα με εύρισκαν πουθενά. Άλλωστε, όχι μόνο δεν μετανιώνω που ψήφισα Χ.Α. στις προπερασμένες εκλογές, αλλά και είμαι υπερήφανος που δεν ψήφισα κάποιο από τα άθλια κόμματα του αντισυνταγματικού "συνταγματικού" τόξου. (Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα "Κοινωνία, Συνεχιστές του Καποδίστρια", επηρεαζόμενος αρνητικά από τη δήλωση του Μιχαλολιάκου, περί ανάληψης της πολιτικής ευθύνης για το φόνο του Φύσσα). Στην πραγματικότητα, έχω μια κάρτα "υποστηρικτή" και όχι μέλους της Χ.Α., στην οποία είναι γραμμένο το έτος 2013 και δεν την έχω ανανεώσει από τότε.
Ποιός είναι τελικά αυτός ο κύριος που εκπροσωπεί τον κ. Βελόπουλο στην Ιπποκράτους 10-12, που τολμά να ελέγχει τους προσερχόμενους, στο τι φορούν ; Αν γούσταρα να είμαι και μέλος ενός κόμματος που ψήφισαν παραπάνω από πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες (θα υπερέβαιναν το εκατομμύριο αν δεν ετρομοκρατούντο), δεν θα είχα το δικαίωμα να προσέλθω στο εν λόγω γραφείο ; Φαίνεται τελικά ότι τα γνήσια παιδιά του Καρατζαφέρη και τα νόθα του Σαμαρά, έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Τι συμβαίνει με το παιδί του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη, το Κυριάκο και το τηλεοπτικό κανάλι Alert; Δεν εννοώ, φυσικά το Κούλη το "Μητσοτάκη", αλλά το Βελόπουλο του δίδυμου με το καρατζαφερμπαλτάκ, "φιλορωσικού" κουνήματος. Τελικά, μας προέκυψαν δυο Κούληδες, ο ένας της siemens και ο άλλος του telopone ; Μήπως, ο Βελοκούλης, που κατηγορεί τον γουρλομάτη Κούλη, ότι πήρε το χρίσμα από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, εξυπηρετεί τα συμφέροντα του άπαξ προδότης για πάντα προδότης, του Αντωνάκη εννοώ. Για όσους δεν γνωρίζουν, τους ενημερώνω ότι ο Σαμαράς (ο Αντωνάκης ή Τρελαντώνης), ήταν μαζί με το Πάγκαλο, από τους πρώτους της περιβόητης Λέσχης, όπως είναι καταγεγραμμένο σε βιβλία εδώ και αρκετά χρόνια πριν. Μήπως πάλι μας δουλεύουνε ψιλό γαζί και είναι όλοι μαζί στο κόλπο, Αντωνάκης, Καρατζαφεργιωργάκης, Μπαλτάκ, Κούληδες της siemens και του telopone ; Για κάντε μια βόλτα, εσείς οι τηλεθεατές του Alert, στο γραφείο του Βελόπουλου στην Ιπποκράτους 10-12, για να ακούσετε με τα αυτιά σας πόσο φιλορωσικό είναι το κούνημα, που οι καθοδηγητές του μιλούν για παραμονή στο ευρώπουλο, την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ και παράλληλα για φιλίες με το Πούτιν. Κανείς δεν τους είπε μέχρι τώρα, ότι ο Πούτιν δεν ανέχεται πουτινιές ;\

ΥΓ : Για να φρεσκάρω τη μνήμη κάποιων τηλεθεατών, ο Κούλης του telopone, υπήρξε συνεργάτης - βουλευτής του Καρατζαφέρ του περιστερόφιλου, στο Λάος επί 8 συναπτά έτη (2004-2012) και έκτοτε είναι "ανενεργό" στέλεχος της ΝΔ και μάλλον μυστικός συνεργάτης του Αντωνάκη ή Τρελαντώνη του Μπιλντερμπέργκιου.

Με εκτίμηση
Κρίτων Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

2 σχόλια:

  1. Ξεκίνησα να διαβάζω με ενδιαφέρον τα όσα αναφέρονται στο άρθρο, αλλά κάπου με χάλασε το οτι ο γράφων συμμετέχει σε κόμματα ή ασχολείται με αυτά! Δεν γνωρίζετε κύριε Κρίτωνα οτι αποστολή των κομμάτων, εξορισμού της λέξης, είναι η διαίρεση; Εκτός κι αν δεν έχετε ακούσει ποτέ ως τώρα τη φράση που χρησιμοποιούν οι εξουσιαστές απανταχού της γης: "Διαίρει και βασίλευε"...όσο για τον Βελόπουλο, χρήσιμες οι πληροφορίες σας, μόνο που δεν είναι ο μόνος!! Απο τότε που σκοτώσανε τον Καποδίστρια και μέχρι σήμερα, είναι όλοι στο ίδιο κόλπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή