Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 21, 2016

ΒΑΤΕΡΛΟ του Σπίρτζη στο ΤΕΕ! Καταποντίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ... η "αριστερά" Σόρος κι ο Δραγασάκης του βρώμικου ΄89, έκαναν πρώτη δύναμη τη δεξιά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
* Για να δούμε... πόσο διπλεκόμενοι είναι οι δεξιοί στο ΤΕΕ... Θα βγάλουν στη φόρα τα περί ΤΣΜΕΔΕ, τράπεζα Αττικής, συμβούλους και σια, ή μια από τα ίδια;
Από το "PRESS-GR"
Μεγάλη νίκη της παράταξης της ΝΔ σημειώνεται στις εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ενώ η παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ καταποντίστηκε. Κι αυτό αποτελεί προσωπικό Βατερλό για τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη που ήταν πρόεδρος στο ΤΕΕ .
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας είναι το... μεγαλύτερο επιστημονικό σωματείο της χώρας με περίπου 125.000 μέλη.
Από τα αποτελέσματα καταγράφεται μεγάλη νίκη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών που πρόσκειται στη ΝΔ και φθάνει σχεδόν στο 28% των ψήφων. Δεύτερη δύναμη η Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ με 12,91%. Τρίτη δύναμη η συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών - Οικολόγοι Μηχανικοί - Συνεργαζόμενοι με ποσοστό 7,4%. Στις προηγούμενες εκλογές είχε πάρει 10,92% ενώ αυτή τη φορά την υποστήριζε και ο κ. Σπίρτζης που είχε δική του παράταξη πριν προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα οι απώλειες είναι ακόμη μεγαλύτερες...




Αναλυτικά, στις εκλογές του 2013:

Η παράταξη ΔΚΜ Ανανέωση Πρωτοπορία (26,39%) που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία ήταν η νικήτρια των εκλογών στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών (23,05%) με επικεφαλής τον σημερινό πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Σπίρτζη, κατέλαβε με μικρή διαφορά τη δεύτερη θέση.
Τα κύρια χαρακτηριστικά των εκλογών αυτών ήταν η ενσωμάτωση της ΠΑΣΚ του ΠΑΣΟΚ, που είχε αναδειχθεί πρώτη δύναμη στις προηγούμενες εκλογές, στη Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών στην οποία συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι από τον χώρο των οικολόγων, των εργοληπτών και της Ανανεωτικής Συνεργασίας.
Η Νέα Δημοκρατία πήρε μέρος για πρώτη φορά ενωμένη ύστερα από 13 χρόνια και κέρδισε τις εκλογές.
Ο δυνάμεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκαν με το επίσημο ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Μηχανικών (10,92%) κατέλαβε την τρίτη θέση.
Μεγάλη ήταν η αποχή αφού από τους 106.000 μηχανικούς σε όλη την Ελλάδα ψήφισαν μόνο οι 32.413

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου