Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 05, 2016

Σάτυροι, Τελοπόν και πάσης Ελλάδος !

Αγαπητοί φίλοι της ελεύθερης ακόμη μπλογκόσφαιρας,Σήμερα το πρωί, στη πλατεία Βικτωρίας έπεσε τυχαία το μάτι μου στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακελειό" του Στέφανου Χίου. 
Τον θυμήθηκα λοιπόν αυτόν τον υπερπατριώτη που μας έλεγε προσφάτως ότι η ανέγερση του Τεμένους στο Βοτανικό είναι αναγκαίο κακό και μονόδρομος, διότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Μάλιστα, ισχυριζόταν ότι με αυτό τον τρόπο θα έμπαινε τάξη στα τζαμιά, θα ελέγχονταν και θα εντοπίζονταν οι πιστοί μουσουλμάνοι και θα δίδονταν σε όλους επίσημα πιστοποιητικά με τα οποία θα ταυτοποιούνταν και θα διεχωρίζοντο από τους επικίνδυνους ισλαμιστές. Θυμήθηκα επίσης, που ένα βράδυ είχα τηλεφωνήσει στο διαδικτυακό "Μακελειό"για να τον "κράξω" επειδή έλεγε όλα αυτά τα εξοργιστικά υπέρ της ανέγερσης του Τεμένους.

Τότε λοιπόν του είπα μεταξύ άλλων ότι το Τέμενος είναι πολύ χειρότερο από το Τζαμί διότι είναι πόλος έλξεως για τους απανταχού μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, άντρο τρομοκρατίας, εν δυνάμει κέντρο σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ των ισλαμικών σεχτών (σιιτών, σουνιτών κ.λπ.) και ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του Έθνους μας. 
Ο αφού με στόλισε με διάφορα "κοσμητικά" επίθετα, σηκώθηκε όρθιος και κάνοντας τις χαρακτηριστικές θεατρινίστικες χειρονομίες, έδωσε εντολή να διακοπεί η εκπομπή με διαφημίσεις. Όταν τελείωσε το διάλειμμα επανερχόμενος δριμύτερος προσπαθούσε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι είμαι παλαβός επειδή του είχα πει ότι αν εφαρμόζονταν οι νόμοι για τους λαθροαλλοδαπούς εισβολείς (φυλάκιση, κατάσχεση περιουσιών, απέλαση κ.λπ.) και το εγκληματικό Ισλάμ ετίθετο εκτός νόμου, οι περισσότεροι από τους εισβολείς αλλοεθνείς και αλλόθρησκους θα έφευγαν μόνοι τους από την Ελλάδα και θα αποτρέπονταν να εισβάλλουν και άλλοι. Συνεχίζοντας να με απαξιώνει, χειρονομώντας και μορφάζοντας προς αύξηση της ακροαματικότητας έθεσε κάμποσες φορές στους διαδικτυακούς θεατές την ερώτηση : τι εννοούσε ο τρελλός ο ποιητής (δηλαδή ο γράφων) θα τους ρίξουμε στη θάλασσα να πνιγούν ή θα τους βρει ο φαρμακοτρίφτης (ο γράφων) ένα τεράστιο πλοίο για να τους βάλλει όλους αυτούς μέσα προς απέλαση ;

Τώρα ξέρετε τι ιδέα συνέλαβε ο εγκέφαλος του αρχιπατριώτη Στέφανου και δημοσίευσε στο σημερινό "Μακελειό" ; Διαβάστε τη σύνθεση για να φρίξετε !
Χρυσή Αυγή (Νίκος Μιχαλολιάκος)
Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση (Χρήστος Ρήγας)
Ελληνική Λύση (Κυριάκος Βελόπουλος)
Εθνικό Μέτωπο (Μάνος Κώνστας)
Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (Γιώργος Καρατζαφέρης)
Ένωση για την πατρίδα και το λαό (Βύρων Πολύδωρας)
Πρώτη Γραμμή (Κωνσταντίνος Πλεύρης)
Διαβάστε και αποσπάσματα από το άρθρο, για να σας σηκωθούν οι τρίχες κάγκελο :
"Η Ελλάδα βρίσκεται σε τέλμα και προκειμένου να μη χάσει την εθνική της ταυτότητα πρέπει να ανασυγκροτηθεί".
"Αυτή τη στιγμή στην πολιτική σκηνή της χώρας, υπάρχουν εφτά κόμματα-οργανώσεις-κινήσεις με ένα κοινό χαρακτηριστικό. Έχουν ως βάση τους (εάν εξαιρέσει κανείς φασιστικά-ναζιστικά ριζίδια και κατάλοιπα που θα πρέπει να εξαφανιστούν άπαξ και διαπαντός μέσα στους συγκεκριμένους σχηματισμούς) τον εθνικό πατριωτισμό, με ότι αυτός πρεσβεύει κυρίως σε ότι αφορά στην ανάγκη για εθνική κυριαρχία. Τον εθνικισμό
και την αγάπη και υπακοή προς την πατρίδα".
"Στους παραπάνω φορείς δε θα ήταν υπερβολή να συμπεριλάβουμε και ένα κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας που παρουσιάζει επικίνδυνες φυγόκεντρες τάσεις".
Και ξεκινώ από το Νικολάκη τον θιασώτη του τραγόμορφου θεού Πανός.
Σε παλιότερή μου δημοσίευση είχα γράψει : "Αν θέλεις Νικολάκη να πιστέψουμε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες, γιατί δεν δηλώνεις δημοσίως ότι είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός και πιστεύεις στον Άγιο Τριαδικό Θεό, τον Μόνο Αληθινό ; Γιατί δεν αποκηρύσσεις δημοσίως, γραπτώς και προφορικώς την Μασονία και κάθε είδους αποκρυφισμό ; Δεν τολμάς διότι γνωρίζεις ότι αφενός θα αδειάσει το κόμμα σου από τους νεοναζί και τους κρυφοναζί και αφετέρου θα σε ισοπεδώσουν οι "σύντροφοί" σου της μασονικής στοάς που απαγορεύουν αυστηρώς και δια ροπάλου τις δημόσιες ανακοινώσεις αποκήρυξης των "ναών" του Εωσφορικού ψευτοθεού ΜΑΤΣ. Δυστυχώς είσαι και εσύ μέρος του σιχαμερού σιωνοκινούμενου και μασονοκινούμενου πολιτικού Συστήματος (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και οι δορυφόροι τους) που μολύνει την Ελλάδα μας και δεν της επιτρέπει να ορθοποδήσει. Οι συριζονουδούληδες νενέκοι σε έχουν δεμένο χειροπόδαρα, γι' αυτό και συ φοβούμενος τον εκ νέου εγκλεισμό σου στη φυλακή, έκανες προεκλογικά την περιβόητη δήλωση : "Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τον φόνο του Φύσσα". Είσαι ακόμη αρχηγός της Χρυσής Αυγής επειδή υπακούοντας στις εντολές των αφεντικών σου, θέτεις κάθε φορά το πλαφόν στην εκλογική δύναμη της Χ.Α. που σου υποδεικνύουν, πουλάς φρούδες ελπίδες, παρέχεις εκτόνωση και διέξοδο στους κατατρεγμένους και αδικημένους Έλληνες. Δεν ξεκολλάς από τη καρέκλα σου ούτε με σκατόφτυαρο, γιατί γουστάρεις πολύ να σε αποκαλούν αρχηγό".
Και συνεχίζω με τη κουρκουμίνη του κουρκουμά, δηλαδή για το Κούλη όχι της Ζίμενς αλλά του Τελοπόν : είχα γράψει σε προηγούμενή μου δημοσίευση : "Τι συμβαίνει με το παιδί του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη, το Κυριάκο και το τηλεοπτικό κανάλι Alert; Δεν εννοώ, φυσικά το Κούλη το "Μητσοτάκη", αλλά το Βελόπουλο του δίδυμου με το καρατζαφερμπαλτάκ, "φιλορωσικού" κουνήματος. Τελικά, μας προέκυψαν δυο Κούληδες, ο ένας της siemens και ο άλλος του telopone ; Μήπως, ο Βελοκούλης, που κατηγορεί τον γουρλομάτη Κούλη, ότι πήρε το χρίσμα από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, εξυπηρετεί τα συμφέροντα του άπαξ προδότης για πάντα προδότης, του Αντωνάκη εννοώ. Για όσους δεν γνωρίζουν, τους ενημερώνω ότι ο Σαμαράς (ο Αντωνάκης ή Τρελαντώνης), ήταν μαζί με το Πάγκαλο, από τους πρώτους της περιβόητης Λέσχης, όπως είναι καταγεγραμμένο σε βιβλία εδώ και αρκετά χρόνια πριν. Μήπως πάλι μας δουλεύουνε ψιλό γαζί και είναι όλοι μαζί στο κόλπο, Αντωνάκης, Καρατζαφεργιωργάκης, Μπαλτάκ, Κούληδες της siemens και του telopone ; Για κάντε μια βόλτα, εσείς οι τηλεθεατές του Alert, στο γραφείο του Βελόπουλου στην Ιπποκράτους 10-12, για να ακούσετε με τα αυτιά σας πόσο φιλορωσικό είναι το κούνημα, που οι καθοδηγητές του μιλούν για παραμονή στο ευρώπουλο, την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ και παράλληλα για φιλίες με το Πούτιν. Κανείς δεν τους είπε μέχρι τώρα, ότι ο Πούτιν δεν ανέχεται πουτινιές ;
Για να φρεσκάρω τη μνήμη κάποιων τηλεθεατών, ο Κούλης του telopone, υπήρξε συνεργάτης - βουλευτής του Καρατζαφέρ του περιστερόφιλου, στο Λάος επί 8 συναπτά έτη (2004-2012) και έκτοτε είναι "ανενεργό" στέλεχος της ΝΔ και μάλλον μυστικός συνεργάτης του Αντωνάκη ή Τρελαντώνη του Μπιλντερμπέργκιου".
Ας μιλήσουμε και λίγο για το περιβόητο Καρατζαφέρη το περιστερόφιλο.
Πολλοί θυμούνται το "αποκαλυπτικό"περιστατικό με το περιστέρι που προσγειώθηκε στο κεφάλι του Καρατζαφέρη, την ώρα που ο αιρεσιάρχης πατριάρχης Βαρθολομαίος ευλογούσε τα νερά του Βοσπόρου το 2004. Ο Καρατζαφέρης είχε τότε αποκαλύψει σε συνεντεύξεις του πως θεωρούσε αυτό το συμβάν σημαδιακό. Πολλοί οπαδοί του τότε συγκινήθηκαν και πίστεψαν ότι επειδή το περιστέρι συμβολίζει το Άγιο Πνεύμα, Θεός έκανε αυτό το θαύμα και το έστειλε από τον ουρανό για να φανερωθεί ότι ο αρχηγός τους είναι ο "εκλεκτός" Του, που θα αναλάμβανε το έργο της σωτηρίας της Ελλάδας.
Κάποιοι τότε είχαν εκφράσει και μια άλλη εκδοχή : το περιστέρι από διαίσθηση για το τι κουμάσι είναι, ήθελε να χέσει τον "ελληνορθόδοξο" ηγέτη και/ή όρμησε να φάει τα σπόρια που κάποιοι σύμβουλοί του είχαν βάλει επίτηδες στο κεφάλι του.
Με άλλα λόγια το σκηνοθετημένο θαύμα και η λαιμαργία του πεινασμένου πουλιού (μπορεί να το είχαν κλείσει σε κλουβί μερικές μέρες πριν χωρίς να του δίνουν φαγητό) προκάλεσαν αυτό το μεγαλειώδες θέαμα.
Τη συνέχεια τη θυμόμαστε : εταίρος στη δωσιλογική Κυβέρνηση με Παπαδήμο, Γιωργάκη, Αντωνάκη. Ο "ελληνορθόδοξος" εξυμνούσε και προσκυνούσε τους μασόνους-δημίους της Ελλάδας και ψήφιζε "μνημόνια". Έτσι του είχε πει στ' αυτί το θεόσταλτο περιστέρι : υπέγραφε μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους, αυτό είναι το θείο θέλημα ! Και για να επικυρωθεί η συμφωνία έφαγε τα σπόρια που είχανε καταχώσει στα μαλλιά του και τον έχεσε !
Και συνεχίζω με τον Πολύδωρα, το στρατηγό άνεμο, τα πύρινα μέτωπα, τη ζαρντινιέρα που σκόνταψε ο φοιτητής που ξυλοκόπησαν οι αστυνομικοί και το άνοιγμά του στη Χρυσή Αυγή.
Για το Κώστα τον Πλεύρη, μόνο καλά λόγια έχω να πω, αν και διαφωνώ μαζί του σε πολλά. Πιστεύω ότι είναι ένας έντιμος και πνευματικός άνθρωπος και δεν νομίζω ότι θα ήταν ποτέ δυνατόν να συγχρωτιστεί πολιτικώς με τους προαναφερθέντες με εξαίρεση ίσως τον Πολύδωρα που και αυτός χαραμίζεται τόσα χρόνια μέσα στη ΝουΔούλα.
Τους υπολοίπους δεν τους γνωρίζω και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Φανταστείτε τι σκηνικό μας ετοιμάζουν :
Ο τραγόμορφος θεός Παν σε ερωτικές σκηνές με Σατύρους, το Τελοπόν με τη κουρκουμίνη, κατάκοιτοι που πίνουν Τελοπόν σηκώνονται από τα κρεβάτια τους και χοροπηδούν, ο Βαρθολομαίος ευλογεί τα νερά του Βοσπόρου και κάνει συγχρόνως συμπροσευχή και συλλειτουργία με τον Αιρεσιάρχη Πάπα και δωρίζει κοράνια σε Ιμάμηδες, το περιστέρι προσγειώνεται στο κεφάλι του Καρατζαφέρη του τσιμπάει τα μαλλιά, τον χέζει, πετά και εξαφανίζεται, φυσά δαιμονιωδώς ο στρατηγός άνεμος, πυρκαγιές παντού, πύρινα μέτωπα που αναζωπυρώνονται από το στρατηγό, ένας φοιτητής σκοντάφτει σε μια ζαρντινιέρα, του τη πέφτουν αστυνομικοί, τον πλακώνουν στο ξύλο, ο Πολύδωρας φλερτάρει με το Μιχαλολιάκο, ο Στέφανος σηκώνεται έξαλλος βρίζει τη Κυβέρνηση των βρωμύλων και των λιγδιάρηδων, των λέτσων, των νονών, της μπαμπόγριας, του κλαρινογαμπρού, του Ιούδα, των ζωντανών-νεκρών και των ταριχευμένων.
Αυτά ετοιμάζουνε για την Ορθόδοξη Ελλάδα μας όλοι αυτοί οι σουπερπατριώτες και αυτόκλητοι σωτήρες !
Θα τους αφήσουμε ;

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου