Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Oι Σανχεντρίν ζητούν από τον Πούτιν και τον Τραμπ να οικοδομήσουν τον Τρίτο Ναό στην Ιερουσαλήμ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η εκκολαπτόμενη Σανχεντρίν ζητά από τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν και τον Αμερικανό εκλεγμένο Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ,
να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκπληρώσουν τους ρόλους τους, με την Βιβλική εντολή για τηνανακατασκευή του εβραϊκού ναού στην Ιερουσαλήμ.


Ο Ραβίνος, Hillel Weiss, εκπρόσωπος για το Σανχεντρίν, επικοινώνησε με το Breaking Israel News για ναανακοινώσει ότι η εκλογή του Τραμπ, ο οποίος έχει υποσχεθεί να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα τουΙσραήλ, σε συνδυασμό με τον Πούτιν που εξέφρασε την επιθυμία του, για το

Ναό ώστε να ξαναχτιστεί, θα ζητηθεί από το εβραϊκό δικαστήριο να στείλει μια επιστολή
προσφέροντας τη δεύτερη ευκαιρίαγια να ενεργήσουν στις σύγχρονες-ημέρες,σαν
μη-εβραίοι Πρόεδροι που αναγνωρίζουν τη σημασία του Ισραήλ και του Ναού.
Το Σανχεντρίν σχεδιάζει να ζητήσει από τους δύο παγκόσμιους ηγέτες να αναλάβουν αυτό το αρχαίοβιβλικό διάταγμα και με την υποστήριξη του εβραϊκού λαού στην ιερή αποστολή τους.

Ο Ραβίνος Weiss εξήγησε ότι τις εκλογές στις ΗΠΑ έχουν γίνει το αιώνιο εβραϊκό όνειρο για μια
πολύ πραγματική πιθανότητα.


«Είμαστε έτοιμοι για την ανοικοδόμηση του Ναού. Οι πολιτικές συνθήκες σήμερα, με τις οποίες οι
δύο σημαντικότεροι εθνικοί ηγέτες σε παγκόσμιο επίπεδο, υποστήριζουν το εβραϊκό δικαίωμα στηνΙερουσαλήμ σαν πνευματική κληρονομιά τους, είναι ιστορικά πρωτοφανή,είπε ο Ραβίνος Weiss στο Breaking News του Ισραήλ.
Η επιστολή του Σανχεντρίν θυμίζει στον Τραμπ την υπόσχεση της εκστρατείας του να μετακινήσει
την Πρεσβεία των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, αναγνωρίζοντας την πόλη σαν
πρωτεύουσα του Ισραήλ. Η πράξη με την μεταφορά της Πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, πέρασε στο Κογκρέσο το1995, άρχισε η μετακίνηση της Πρεσβείας, αλλά απορρίφθηκε από τον Αμερικανό Πρόεδρο τότε. Το Σανχεντρίνκαλεί τον Τραμπ να παρακρατήσει το δικαίωμα αρνησικυρίας, όταν αναλάβει το Οβάλ γραφείο.

Το Σανχεντρίν υπενθύμισε επίσης στον Πούτιν την σύνδεση με το ναό στην επιστολή. Κατά το τρίτο επίσημο ταξίδιστην Ιερουσαλήμ το 2012, η επίσκεψη Πούτιν καταβάλλεται αργά τη νύχτα στο Kοτέλ (Δυτικό Τείχος). Όταν έφτασεστον Άγιο τόπο, ο Ρώσος ηγέτης στάθηκε με σιωπή για αρκετά λεπτά, προσφέροντας μια προσωπική προσευχή,μετά την οποία διάβασε ψαλμούς από ένα βιβλίο
προσευχής στα Ρωσικά-Εβραϊκά.
Τον Πούτιν πλησίασε ο άνθρωπος, ο οποίος εξήγησε τη σημασία του,για το Όρος του Ναού και τον εβραϊκόναό.Το Chadrei Charedim, μια Ορθόδοξη εβραϊκή ιστοσελίδα ειδήσεων, ανέφερε ότι ο Πούτιν απάντησε, «Αυτός είναιακριβώς ο λόγος που ήρθα εδώ-για να προσευχηθώ για το Ναό, για να κατασκευαστεί ξανά.»
Ο Πούτιν στο Δυτικό Τείχος.Μετά από αυτή την αξιόλογη ανταλλαγή, το Σανχεντρίν απέστειλε επιστολή στον Πούτιν καλώντας
τον να εκπληρώσει την προσευχή του. Εκείνη την εποχή, ο Πρόεδρος Πούτιν δεν αποκρίθηκε στην αίτηση τουΣανχεντρίν , αλλά τώρα που ο εισερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ένας δυνητικός σύμμαχος του έργου, τοΣανχεντρίν πιστεύει ότι ήρθε η ώρα για τον Πούτιν να αναλάβει ενεργό ρόλο στην ανοικοδόμηση του Ναού.

Εκτός από τα αιτήματα που αφορούν το Ναό, το Σανχεντρίν επίσης καλεί τον Πούτιν και τον Τραμπ
να ανανεώσουν το ψήφισμα της κοινωνίας των Εθνών,από το 1920, γνωστή ως Συνθήκη του San Remo, πουουσιαστικά επέτρεψε τη δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους διαιρώντας την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ναενσωματωθεί η Δήλωση Μπάλφουρ, που εκδόθηκε από τη μεγάλη Βρετανία το 1917, η οποία έδωσε επίσημηαναγνώριση και υποστήριξη για την ίδρυση του Ισραήλ.
«Οι ηγέτες της Ρωσίας και της Αμερικής μπορούν να οδηγήσουν τα έθνη του κόσμου στην
παγκόσμια ειρήνη μέσα από την οικοδόμηση του Ναού, τη πηγή της ειρήνης,» εξήγησε ο ραβίνος Weiss. «Αυτό θααντισταθμίσει τα επαίσχυντα ψηφίσματα της UNESCO, που είναι η αιτία της αύξησης της τρομοκρατίας και τηςβίας.»
Τον περασμένο μήνα, η UNESCO πέρασε δύο ψηφίσματα, που αρνείται οποιαδήποτε σύνδεση ανάμεσα στην πόλη της Ιερουσαλήμ και τον εβραϊκό λαό, που παραχωρεί στο Ισλάμ το θρησκευτικό μονοπώλιο σε πολλές από τις ιερές περιοχές του Ιουδαϊσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου