Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 21, 2017

Το Ισλάμ εκτός νόμου και οι μασόνοι κληρικοί και πολιτικοί εκτός Ελλάδας.


 Παραμονή μουσουλμάνων στην Ελλάδα μόνο με εκούσιο Ορθόδοξο βάπτισμα.

Αν την Ελλάδα κυβερνούσε μια πατριωτική Κυβέρνηση απαρτιζόμενη από συνειδητούς Ορθόδοξους Χριστιανούς, θα έθετε το εγκληματικό Ισλάμ, το πολιτικοθρησκευτικοστρατιωτικό μόρφωμα του μίσους και του θανάτου, εκτός νόμου !

Θα απαγόρευε τη χορήγηση της Ελληνικής ιθαγένειας σε μουσουλμάνους αλλοδαπούς με μοναδική εξαίρεση την υπό προϋποθέσεις χορήγησή της σε όσους απαρνούνταν το Ισλάμ και βαπτίζονταν εκουσίως Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Μ' άλλα λόγια, θα έθεταν ως κριτήριο για τη χορήγηση Ιθαγένειας σε ισλαμοαλλοεθνείς εκτός από τη νομιμότητα, τη μονιμότητα, τη γέννηση στην Ελλάδα, τη μακρόχρονη φοίτηση σε Ελληνικά σχολεία κ.ά. και το Ορθόδοξο Χριστιανικό βάπτισμα.

Επειδή οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενδιαφέρονται μόνον για τα ανθρώπινα δικαιώματα των αλλοδαπών, αγνοώντας όμως τα δικαιώματα των Ελλήνων και μας επιβάλλουν νόμους που πλήττουν τη συνοχή της Ελληνικής Κοινωνίας και προωθούν την ισλαμοποίησή της, η μόνη λύση θα ήταν μια συντεταγμένη έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από ότι φαίνεται όμως δεν θα χρειαστεί καν να εξέλθουμε αυτοβούλως από την Ευρωπαϊκή Ένωση, διότι αυτή θα αυτοδιαλυθεί, όπως είχε προφητεύσει ο Άγιος Παΐσιος.

Στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821, οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους "για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία". Στις Εθνοσυνελεύσεις που συγκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της Ελληνικής επανάστασης, πρωτοκαθορίστηκε και η έννοια της λέξης "Έλληνας". Σύμφωνα με τις Εθνοσυνελεύσεις, Ελληνες είναι "όσοι αυτόχθονες της Ελληνικής Επικρατείας πιστεύουσιν εις Χριστόν".

Σε οποιοδήποτε "πίστη" στο Χριστό, αναφέρονταν οι ένδοξοι πρόγονοί μας ; Ασφαλώς και όχι. Εννοούσαν βεβαίως τη μόνη αληθινή πίστη της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού και όχι την εκτρωματική "ενότητα" της "απιστίας" των "χριστιανικών" αιρετικών δογμάτων και των δαιμονικών θρησκειών του αρχιοικουμενιστή Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και των ομοδόξων του.

Η Ελλάδα μας είναι στο χείλος της καταστροφής και μόνον αν ξυπνήσουμε και πετάξουμε έξω από την αγιοτόκο Χώρα μας, όλους τους μασονοκίνητους κληρικούς και πολιτικούς ("προεκλογική διαδικτυακή κινητοποίηση Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών κατά των μασόνων κληρικών και πολιτικών", http://www.ksipnistere.com/2017/01/blog-post_1574.html, http://www.triklopodia.gr/προεκλογική-διαδικτυακή-κινητοποίησ/,

http://kataggeilte.blogspot.com/2017/01/blog-post_225.html, http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/01/blog-post_522.html) μαζί με το φονικό Ισλάμ (Το Ισλάμ τέθηκε εκτός νόμου στην Ιαπωνία και στην Αγκόλα, "ξυπνείστε ρε, άφρονα μουζάλια !", http://kataggeilte.blogspot.com/2017/01/blog-post_462.html,

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/blog-post_388.html,

http://www.triklopodia.gr/ξυπνείστε-ρε-άφρονα-μουζάλια/, http://www.oparlapipas.gr/2017/01/blog-post_927.html, http://www.ksipnistere.com/2017/01/blog-post_904.html?showComment=1484254343756#c3024467822516991192,

http://www.crete-news.gr/ξυπνείστε-ρε-άφρονα-μουζάλια), θα διασώσουμε την Ορθόδοξη Πίστη μας και το πανένδοξο Έθνος μας !



Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους Συριζοναζί και τους ΝουΔούλους συμμάχους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου