Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Το Υπουργείο Παιδείας Θά Άπαντήση Όποτε Του Γουστάρει! Πρωτοφανές Αλαζονεία και Απαξίωση του Υπουργείου Παιδείας Αναγκάζει Τόν Συνήγορο του Πολίτη Γία Δέυτερη Φορά Νά Επέμβη!Ένοχη Σιωπή εξακολουθεί να δείχνει το Υπουργείου Παιδείας στις Καταγγελίες του Σπύρου Πρίφτη, και παρόλο που επενέβη την πρώτη φορά ο Συνήγορος του Πολίτη, το Υπ.Παιδείας αρνείται πεισματικά να δώσει εξηγήσεις, αναγκάζοντας τον Συνήγορο του Πολίτη να παρέμβη για δέυτερη φορά μέ νέο έγγραφο του,που σας αποκαλύπτουμε!
Όλα ξεκίνησαν με το Άρθρο Αποκάλυψη του Σ.Πρίφτη με τίτλο:Γαβρόγλου Παραιτήσου: Μυρωδιά Σκανδάλου Του Υπουργείου Παιδείας! Δείτε εδώ http://kataggeilte.blogspot.com/2017/04/blog-post_37.html όπου αναπαρήγαγε η Εφημερίδα Στό Καρφί με τίτλο:Παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη στο υπουργείο Παιδείας για μία απάντηση που δεν ήρθε ποτέ! Δείτε εδώ http://www.tokarfi.gr/paremvasi-tou-sinigorou-tou-politi-sto-ipourgio-pedias-gia-mia-apantisi-pou-den-irthe-pote/Αναλυτικά: Δέυτερη Παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη κατά του Υπουργείου Παιδείας, ώστε να χορηγηθεί μία απάντηση του Υπουργείου Παιδείας, στις Καταγγελίες του Σπύρου Πρίφτη, οτι ο Νέος Νόμος του Υπ.Παιδείας για την Άσκηση του Έπαγγέλματος του Κουρέα, Ουσιαστικά Ξανακλείνει το Επάγγελμα αυτό,και το καθιστά ξανά στην κατηγορία των Κλειστών Επαγγελμάτων!Σύμφωνα με τις Καταγγελίες του Σ.Πρίφτη, το Υπ.Παιδείας ζήτησε από τόν Σύλλογο των Κουρεων Κομμωτων να λάβει μέρος ως προς την διαμόρφωση του Νόμου αυτού, με την ειρωνεία να είναι οτι ο Σ.Πρίφτης από αρκέτα παλιότερα,το έτος 2011 οπού το Ελληνικό Κράτος ήταν στην διαδικασία με νέο Νόμο να βρή πιά ήταν κλειστά επαγγέλματα στήν Ελλάδα, ώστε να τα Απελευθερώση, πράγμα που απέτυχε παταγωδώς μέχρι και στις μέρες μας 2016, είχε Καταγγείλει τον σύλλογο των Κουρεων Κομμωτων (και τις Διάφορες Συντεχνίες) ως ένας απο τους υπέυθυνους που δεν ανοίγει το επάγγελμα αυτο,βάζοντας ενα σωρό εμπόδια,και το Υπ.Παιδειας ζητησε τη συνδρομή τους;!
Άρθρο Σπύρος Πρίφτης


12 Απριλίου 2017
Αριθμ. Πρωτ.: 222480/16598/2017
Πληροφορίες: κα Ισαβέλλα Μονιούδη - Πικρού (τηλ.:2131306623)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ &
ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,
Γραφείο Γεν. Γραμματέα Διά Βίου Μάθησης και
Νέας Γενιάς κ. Π. Παπαγεωργίου
υπόψη κ. Ιουλίας Πύρρου
Ανδρέα Παπανδρέου 37
151 80 - ΜΑΡΟΥΣΙ

   

Αγαπητή Κυρία,

Επανέρχομαι στην υπόθεση του κ. Σπύρου Πρίφτη, την οποία ο Συνήγορος του Πολίτη έθεσε υπόψη σας με το υπ’ αριθμ. πρωτ/λου 222480/2112/17.1.2017 έγγραφο της Αρχής.
Με το εν λόγω έγγραφο, ο Συνήγορος του Πολίτη, ζήτησε να επιληφθείτε, προκειμένου να χορηγηθεί απάντηση σε επιστολές με ημερομηνία 7.10.2016 και 9.11.2016 που ο ενδιαφερόμενος απέστειλε προς το γραφείο του Υπουργού Παιδείας, ζητώντας την τροποποίηση των διατάξεων του άρθρου 42 του ν. 4386/2016, κατά το μέρος που αφορά στις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι κάτοχοι πτυχίου των τ. Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών (νυν Κέντρα δια Βίου Μάθησης) για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας «Κομμωτής – Κουρέας».
Επειδή, όπως πληροφορήθηκε ο Συνήγορος του Πολίτη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ενδιαφερόμενο την 7.4.2017, καμία απάντηση δεν έχει δοθεί, έως σήμερα, παρά την παρέλευση εύλογου χρονικού διαστήματος, παρακαλώ και πάλι να επιληφθείτε, προκειμένου να χορηγηθεί απάντηση στον κ. Πρίφτη στην ηλεκτρονική δ/νση priftatika@hotmail.gr, την οποία να κοινοποιήσετε στον Συνήγορο του Πολίτη, ο οποίος παραμένει στη διάθεσή σας, για κάθε τυχόν διευκρίνιση.
Αναμένοντας και πάλι την ανταπόκρισή σας, το συντομότερο δυνατόν, σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση

Γιώργος Π. Νικολόπουλος
Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη

Κοινοποίηση:
ΠΡΙΦΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΘΙΝΑΛΙΩΝ - ΑΡΑΧΑΒΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου