Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 12, 2017

Απεργία στο Εμπόριο την Κυριακή 16 Ιούλη


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε απεργία την Κυριακή 16 Ιούλη προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο, έχοντας στο πλευρό τους και Ενώσεις Αυτοαπασχολουμένων - Επαγγελματιών και Εμπόρων απαιτώντας τη νομοθετική κατοχύρωση της...
Κυριακής-αργίας.

Στην Αθήνα το αγωνιστικό ραντεβού του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και των αυτοαπασχολουμένωνέχει δοθεί στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία στο Μοναστηράκι.
Στη Θεσσαλονίκη η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων καλεί στη συγκέντρωση στις 8.30 π.μ στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους.
Στην Πάτρα το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐαςκαλεί στη συγκέντρωση στις 9 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου.
Στο Ηράκλειο η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου και η Ένωση Αγώνα Μικρών και μεσαίων εμπόρων Ηρακλείου καλεί στις 10.30 π.μ. στα Δικαστήρια.
Στη Λαμία, στις 11 το πρωί ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας πραγματοποιεί απεργιακή συγκέντρωση στη Ρήγα Φεραίου.
Στην Σάμο, στις 10 το πρωί ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου πραγματοποιεί συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο.
Στη Ρόδο, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλωνκαλεί σε συγκέντρωση στις 10 π.μ. στην έδρα του Σωματείου, στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου.
Στα Χανιά, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και ο Εμπορικός Σύλλογος καλούν στις 10 π.μ. στον Κάτολα.
Στο Αγρίνιο, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση»καλεί σε συγκέντρωση στις 10 π.μ. στον πεζόδρομο της Χ. Τρικούπη (στο Δημαρχείο Αγρινίου).
Στην Κέρκυρα, ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί σε συγκέντρωση στις 10 π.μ., στην πλατεία Γεωργάκη.
Στην Λέσβο, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί σε συγκέντρωση στις 10 π.μ., στην πλατεία Σαπφούς στην Μυτιλήνη.«Να μην αφήσουμε τους επιχειρηματικούς ομίλους να κάνουν νόμο την κατάργηση της Κυριακής-αργίας!», επισημαίνει η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου και Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ. Καλεί τα κλαδικά Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων σε όλη τη χώρα, τα Επιχειρησιακά Σωματεία, τις Επιτροπές Αγώνα σε διαρκή επαγρύπνηση, τονίζοντας: «Δεν αποδεχόμαστε τη μερική ή ολική κατάργηση της Κυριακής-αργίας! Δεν θα χαρίσουμε καμία Κυριακή! Η Κυριακή είναι αργία! Είναι για τις οικογένειές μας, για την ξεκούρασή μας, για τα παιδιά μας! Να δώσουμε δυναμική απάντηση με τη συμμετοχή μας στην πανελλαδική απεργία στον κλάδο του Εμπορίου την Κυριακή 16 Ιούλη!». Δείτε την δραστηριότητα των Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα για την απεργία μέσα από την ιστοσελίδα της Πανελλαδικής Γραμματείας.
Την απεργία στηρίζουν το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής - Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού, η Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθήνας, η Ένωση Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ), η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.
Σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις καλεί τις γυναίκες η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας.
"902"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου