Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Αιγυπτιακό τανκ ισοπέδωσε αυτοκίνητο με εκρηκτικά - Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟΚάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή όπου ένα τανκ του αιγυπτιακού στρατού στο Σινά ισοπεδώνει ένα αυτοκίνητο, το οποίο είναι γεμάτο με εκρηκτικά, διασφαλίζοντας έτσι τη ζωή 50 ανθρώπων.


Σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσιεύει το βίντεο με τις συγκλονιστικές εικόνες, το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο κινούνταν με ταχύτητα προς το σημείο ελέγχου, κινούμενο σε πορεία σύγκρουσης.
As the tank retreated the car exploded in a huge ball of flame, sending a shockwave rippling through the desert. Tragically seven civilians - including two children - were reported to have died

Το πλήρωμα του αιγυπτιακού τανκ ανέκοψε την πορεία του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ένοπλοι άνδρες με 100 κιλά εκρηκτικά, ενώ στη συνέχεια πέρασε επάνω από αυτό.
Αμέσως μετά το τανκ απομακρύνεται και ακολουθεί η ισχυρή έκρηξη.
Άνθρωποι διακρίνονται να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν έχοντας μόλις αντιληφθεί τι έχει συμβεί. Κάποιοι όμως πλησίασαν να δουν τι συνέβη στο όχημα που πάτησε το τανκ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άτομα, ανάμεσά τους και δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου