Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Η πιο αθώα συνήθεια που πρέπει να αποφύγεις πριν το σεξ

Η πιο αθώα ρουτίνα περιποίησης που κρύβει παγίδες όταν γίνεται πριν το σεξ.
Δεν είναι μόνο τα πολύ πικάντικα φαγητό και τα άφθονα ποτά πράγματα στα οποία απαγορεύεται να επενδύσεις πριν το σεξ. Σου επισημαίνω ίσως τη λιγότερο αυτονόητη και αρκετά αναπάντεχη συνήθεια που επαναλαμβάνεις καθημερινά αλλά ακριβώς πριν το σεξ κρύβει έναν μικρό κίνδυνο. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις, σωστά;Είναι το ξύρισμα
Η κίνηση Ξύρισμα Τελευταίας Στιγμής είναι πολύ λάθος και τον λόγο ίσως τον έχεις νιώσει ήδη. Ξυραφάκι στην ευαίσθητη περιοχή πριν το σεξ προκαλεί ενόχληση και τσούξιμο- ειδικά αν δεν απλώσεις πολλή ενυδατική. Η τριβή που αναπόφευκτα συμβαίνει κατά τη διάρκεια του σεξ με το δέρμα του παρτενέρ σου μπορεί να σε ερεθίσει- όχι με την καλή έννοια-. Το ξύρισμα έχει παρόμοια δράση στο δέρμα μ' εκείνη της απολέπισης και άρα καθιστά το δέρμα πιο ευαίσθητο. Το καταλαβαίνεις όταν όλα γίνονται ροζ ή από τα μικρά εξανθήματα που εμφανίζονται. Αλλά το ακόμα πιο σημαντικό εδώ είναι το γεγονός πως αμέσως μετά το ξύρισμα το δέρμα είναι πιο "ανοιχτό" σε πιθανές μολύνσεις όπως ο έρπης ή το HPV. Οπότε αυτά καλό είναι να γίνονται μια μέρα νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου