Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Ελεγκτικό Συνέδριο: Μαζική αποστολή αποφάσεων για την πληρωμή συμβασιούχωνΣε μαζική αποστολή των αποφάσεων του Κλιμακίου του 1ου Τμήματος στη βάση της απόφασης , προς τους Επιτρόπους που είχαν αποστείλει αθεώρητα τα εντάλματα πληρωμής των συμβασιούχων προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες , από την περασμένη Πέμπτη το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες πρόκειται να αποσταλούν δεκάδες ή και εκατοντάδες τέτοιες αποφάσεις προς τους κατά τόπους Επιτρόπους, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα στη θεώρηση των ενταλμάτων πληρωμής των εργαζομένων, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες.

H aftodioikisi.gr, σε συνέχεια της πρώτης απόφασης – πρότυπο που δημοσίευσε, προχωράει στη δημοσίευση δύο ακόμη αποφάσεων από έναν δήμο και μία Κοινωφελή Επιχείρηση ΟΤΑ που αφορούν:

-Στην πρώτη περίπτωση η ΑΠΟΦΑΣΗ αφορά δύο χρηματικά εντάλματα πληρωμής του συνολικού ποσού 7.316,02 και 4.238,39 για επτά (7) υπαλλήλους ΥΕ Γενικών Καθηκόντων και τρεις (3) υπαλλήλους Δ.Ε. Οδηγών δήμου αντίστοιχα.

-Στην δεύτερη περίπτωση η ΑΠΟΦΑΣΗ1 ένα χρηματικό ένταλμα υπαλλήλου ΥΕ Εργατών Καθαριότητας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, ποσού ευρώ 1.055,84.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αναφέρεται στις αποφάσεις, «η εντελλόμενη, με το ελεγχόμενο χρηματικό ένταλμα πληρωμής, δαπάνη είναι μη νόμιμη, πλην, όμως, αυτό καθώς και όσα όμοια τυχόν εκδοθούν μέχρι και την ημερομηνία κοινοποίησης της παρούσας πράξης στον ανωτέρω Δήμο, πρέπει να θεωρηθούν, λόγω συγγνωστής πλάνης». ΑΠΟΦΑΣΗ1Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου