Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 05, 2017

Πάρτι φοροδιαφυγής σε κέντρο όπου τραγουδούσε ο Ρέμος



Παραβάσεις 5000€ εντόπισαν ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Αντώνης Ρέμος στην Κέρκυρα. Μικρότερο ήταν το ποσό της κατανάλωσης χωρίς αποδείξεις σε beach bar στην Κω


Συνεχίζεται το όργιο φοροδιαφυγής σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, με τους άνδρες της ΑΔΑΕ να πιάνουν "λαβράκι" σχεδόν σε κάθε τους έλεγχο. Την τιμητική του είχε αυτή τη φορά γνωστό νυχτερινό κέντρο στην Κέρκυρα, όπου το βράδυ της Παρασκευής τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος. Παρατυπίες όμως διαπίστωσαν από την ΑΔΑΕ και στην Κω.





Συγκεκριμένα, στο κέντρο Pazuzu, στην περιοχή Γλυφάδα, στο νησί των Φαιάκων, όπου εμφανιζόταν για μια και μόνο βραδιά ο γνωστός τραγουδιστής, διαπιστώθηκε έπειτα από έλεγχο πως δεν είχαν κοπεί αποδείξεις για ποσό που αγγίζει τις 5.000 €. Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κινούν τις διαδικασίες προκειμένου να επιβληθεί ο νόμος και στο κέντρο να μπει λουκέτο για 48 ώρες, αρχής γενομένης από το βράδυ του Σαββάτου.

Ελεγκτές της ΑΔΑΕ διαπίστωσαν αντίστοιχες παραβάσεις και σε εκδήλωση ξενοδοχείου στην Κω, στο Artemis Heaven Beach Bar στην Ακτή Γιουρούδη, όπου εμφανιζόταν γνωστός λαϊκός τραγουδιστής. Η κατανάλωση χωρίς παραστατικά φαίνεται πως έφτανε το ποσό των 1.600€. Ωστόσο, καθώς η νομοθεσία απαγορεύει το «σφράγισμα» ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για σχετικές παραβάσεις, αφ' ενός επιβλήθηκε πρόστιμο, ενώ αφ' ετέρου το ελεγκτικό συνεργείο παρέμεινε στον χώρο καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, με αποτέλεσμα να καταγραφεί- μέσω αποδείξεων- τζίρος 40.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου