Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Ολυμπία Τελιγιορίδου... Την επόμενη φορά να τη βάλετε να φωνάζει το "Στο Βίτσι και στο Γράμμο..."!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ολυμπία Τελιγιορίδου, βουλευτής Καστοριάς του "αριστερού" συναπαντήματος. Ένα από τα πολλά...μπουμπούκια που "άνθισαν" (είναι η...ρομαντική ερμηνεία του "διορίστηκε" βουλευτής) μετά το Σεπτέμβρη του 2015 και την... επιτυχημένη συνθηκολόγηση και ψήφιση του 3ου μνημονίου. Ένα από τα "κατορθώματα" της ήταν οι... πανηγυρισμοί της που τα διόδια της Εγνατίας στον Αλιάκμονα... μετατέθηκαν κατά μερικά χιλιόμετρα!
Πριν λίγες ημέρες,όμως,το...μπουμπούκι το "τερμάτισε". Παρέστη σε θυρανοίξια (!) ναού στο Γράμμο (!!) και άκουγε τον μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ (πνευματικό τέκνο του γείτονα Αυγουστίνου Καντιώτη) να μιλά για "κομμουνιστοσυμμορίτες" και "αριστερά" μιάσματα" χωρίς όχι να αρθρώσει μια λέξη, αλλά ούτε να αποχωρήσει από την εμφυλιοπολεμική εκδήλωση!
Να την χαίρεστε εκεί στο συναπάντημα. Την επόμενη φορά να τη βάλετε να φωνάζει το "Στο Βίτσι και στο Γράμμο..."!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου