Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2017

Βουλή-τραβεστί, ξύλο στη κάθε αδελφή, με μπροστάρη Κοντονή, φίμωση σε κάθε ελεύθερη φωνή !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής απέστειλε το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,
Ξένη Δημητρίου, με αναφορά στον αντιρατσιστικό νόμο, προκειμένου να πράξει τα δέοντα.
Η εφημερίδα κυκλοφόρησε με το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο: «Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 "ανώμαλους" "ΒΟΥΛΗ – ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ‘’ΑΔΕΛΦΗ’’».

Στο μεταξύ, μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το δημοσίευμα κατέθεσε και ο δικηγόρος Άγης Τάτσης. Ο ενάγων υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως το επίμαχο πρωτοσέλιδο προτρέπει στην διάπραξη εγκλημάτων εναντίον των ομοφυλοφίλων.

ΣΥΡΙΖΑ: Νομικά κολάσιμο το πρωτοσέλιδο

«Το προσβλητικό, μισαλλόδοξο, απάνθρωπο και νομικά κολάσιμο, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας, δικαιώνει απολύτως την αταλάντευτη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία και την εμβάθυνση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών», ανέφερε σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι «όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σπείρουν τη μισαλλοδοξία και να απευθυνθούν στα πιο συντηρητικά κοινωνικά αντανακλαστικά, θα αποτύχουν. Η κοινωνία είναι πιο ώριμη από όσο πιστεύουν ή επιθυμούν».

ΠΑΣΟΚ: Oμοφοβικό και επικίνδυνο το πρωτοσέλιδο

Πάνω στο θέμα τοποθετήθηκε και το ΠΑΣΟΚ, με τον τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Μεταναστευτικής Πολιτικής του κόμματος να καταδικάζει απερίφραστα «το άκρως ομοφοβικό και επικίνδυνο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Ελεύθερη Ώρα”».

«Η κυνική στοχοποίηση συμπολιτών μας και η προτροπή σε βία καταδεικνύουν την ατυχή προσπάθεια σκοταδιστικών κύκλων για διατάραξη της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης που διαπνέουν τον ελληνικό λαό· μόνο που η προσπάθεια αυτή πέφτει στο κενό διότι τα δημοκρατικά αντανακλαστικά των πολιτών βρίσκονται σε εγρήγορση. Επειδή, ωστόσο, πρέπει να μπει ένα τέλος στη γελοιότητα αυτή, καλούμε να εφαρμοστεί ό,τι προβλέπεται από τον αντιρατσιστικό νόμο για την προστασία της αξιοπρέπειας, της ασφαλείας και των δικαιωμάτων κάθε πολίτη», προσέθεσε η Χαριλάου Τρικούπη.

Ο εκδότης της εφημερίδας "Ελεύθερη Ώρα" ανέφερε σε άρθρο του στην εφημερίδα του, μεταξύ άλλων τα ακόλουθα :
"Το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας, για το οποίο έγινε τόσος ντόρος από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, είναι σαφές : Στο πάνω μισό της σελίδας γράφουμε "τώρα Βουλή τραβεστί", όπου αναφερόμαστε στη ψηφοφορία στη Βουλή για την αλλαγή φύλου στα 15, με τη σατυρική φωτογραφία των πολιτικών αρχηγών στο κάτω μισό της σελίδας γράφουμε "τότε ξύλο στην κάθε αδελφή", όπου με σχετικό υπότιτλο αναφερόμαστε στη περίοδο της επταετίας με τη φωτογραφία του Απριλιανού Λαδά, που είχε "σφαλιαρίσει" δημοσιογράφο γιατί έγραψε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ομοφυλόφιλος. Εξ ου άλλωστε και το "αδελφή" σε εισαγωγικά, ενώ το "τώρα " και το "τότε" είναι σε έντονα κόκκινα γράμματα, ακριβώς για να τονίσουμε την αντιδιαστολή των δύο εποχών.
Κοντονής και Βαξεβάνης, βέβαια που έχουν μετατρέψει την προπαγάνδα σε επιστήμη, βρήκαν τη χρυσή ευκαιρία να παίξουν ένα πρόστυχο παιχνίδι στην πλάτη των ομοφυλόφιλων, όπως ακριβώς παίζουν πρόστυχο παιχνίδι στην πλάτη των μεταναστών, τους οποίους έχουν στοιβάξει υπό απάνθρωπες συνθήκες στα χοτ σποτ.
Φυσικά όποιος διαβάσει το κείμενο στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας δεν θα δει πουθενά καμμία προτροπή προς βιαιοπραγία κατά των ομοφυλοφίλων. Και πως θα μπορούσαμε, άλλωστε, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Χριστός δίδαξε στην ανθρωπότητα την αγάπη.
Την σκυτάλη πήρε ο Κοντονής, που ως υπουργός Δικαιοσύνης - σε μια πρωτοφανή ενέργεια στη μεταπολίτευση - ουσιαστικά επέβαλε την παρέμβαση εισαγγελέα για δημοσίευμα του Τύπου.
Ως Ελεύθερη Ώρα δεν έχουμε φυσικά κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους ή τους μετανάστες ή τους μουσουλμάνους. Έχουμε όμως πρόβλημα, από τη στιγμή που κάποια μειονότητα χρησιμοποιεί τον σεξουαλικό της ή φυλετικό της ή θρησκευτικό της αυτοπροσδιορισμό για να επιβληθεί στην πλειοψηφία.
Δυστυχώς, όμως, η κυβέρνηση Τσίπρα φαίνεται πως έχει αποφασίσει όχι μόνο να αφαιμάξει οικονομικά τον ελληνικό λαό, αλλά να "τελειώσει" οριστικά με τον ελληνορθόδοξο τρόπο ζωής μας, προωθώντας πρότυπα άφυλα, άθρησκα, απάτριδα και βεβαίως με τη μαστούρα ελεύθερη σε όλη την επικράτεια ! "
Η άποψη του γράφοντος είναι ότι τα μεταπολιτευτικά κόμματα με πρώτο και καλύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκουν να φιμώσουν την Ελεύθερη Ώρα και γενικότερα τον Τύπο που αντιμάχεται την πολιτική ορθότητα και την νεοταξική ρητορική.
Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που λεηλάτησαν και συνεχίζουν να λεηλατούν την Ελλάδα θέλουν να καταπνίξουν τις φωνές διαμαρτυρίας όσων αγαπούν εμπράκτως τον Χριστό την Πατρίδα και την Οικογένεια. Δεν τους συμφέρει η αλήθεια και το φως. Δεν τους συμφέρει να ανθεί η παραδοσιακή ελληνοχριστιανική οικογένεια, αλλά τους βολεύει να βασιλεύει το σκότος, το χάος, η ανωμαλία και η διαστροφή.
Φοβούνται τους φυσιολογικούς Έλληνες πατριώτες και αληθινούς ορθόδοξους χριστιανούς. Φοβούνται μη τυχόν και βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και καταδικαστούν για τα εγκλήματά τους κατά της Πατρίδας, γι' αυτό και υποστηρίζουν σκανδαλωδώς τους κίναιδους, τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, εις βάρος των ετεροφυλόφιλων γηγενών.
Φορούν, οι θρασύδειλοι πολιτικοί την πανοπλία του κατάπτυστου αντιρατσιστικού νόμου, του ρατσιστικού κατά των Ελλήνων αντισυνταγματικού νόμου.
Όμως ότι και να κάνουν δεν θα γλιτώσουν από την οργή του λαού !
Όπως έλεγε ο Άγιος Παΐσιος, ο λαός θα τους πάρει με τις πέτρες !
Βουλή-τραβεστί,
ξύλο στη κάθε αδελφή,
με μπροστάρη Κοντονή,
φίμωση σε κάθε ελεύθερη φωνή !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου