Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 17, 2018

ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου, πανω απο ολα μισουν θανασιμα τον κυριο Ιησου Χριστο, τον Αγιο-Μεγα Κωνσταντινο, την Αγια Ελενη και την "Βυζαντινη" αυτοκρατορια.




Αυτο διοτι η Ρωμαικη αυτοκρατορια ηταν ενας καθαρα δικο τους κρατος και δημιουργημα.

Εντουτοις το κρατος του εωσφορου και των Εβραιων
σατανιστων εγινε το κρατος του Ιησου Χριστου και των Ελληνων Ορθοδοξων Χριστιανων.

Οι μικροψυχοι εωσφοριστες του δωδεκαθεου διαχρονικα ειναι εντελως ανικανοι να αντιληφθουν την ηθικη-πνευματικη ανωτερωτητα του παγκοσμιου Ελληνοχριστιανικου πολισμου και τις αστειρευτες δυναμεις που απορρεουν μεσα απο αυτον. 



Οι Εχθροι του Χριστου, και της Ελλαδος , δεν μπορουν να συγχωρεσουν τον Αγιο Φλαβιο Βαλεριο Κωνσταντινο.
 

Αυτό διοτι από εωσφοριστης, εγινε Χριστιανος και Εθνικος Ευεργέτης των Ελλήνων.
 

Η νεοταξικη Ρωμαικη αυτοκρατορια ιδρυθηκε από δωδεκαθειστες στην αρχαια ρωμη, στην θεση της διαλυμενης Περσικης αυτοκρατοριας από τον Ελληνα Μακεδονα τον Μεγα Αλεξανδρο.


Οι ιδιοι οι ρωμαιοι συγκλητικοι με πολυ μεγαλη υπερηφανεια δηλωναν δημοσια οτι η αρχαια Ρωμη ειναι η νεα πορνη Βαβυλωνα. 
 

Η Αρχαια Βαβυλωνα ηταν παλαιοτερο παγκοσμιο κεντρο του εωσφορισμου.
 
Ο σκοπος της δημιουργιας της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν η κατακτηση της Ελλαδος, και η δημιουργια (αργοτερα) του παγκοσμιου κρατους (Pax Romana).
 
 

Aκομη οι εωσφοριστες-νεοταξιτες ηθελαν με την δημιουργια της ρωμαικης αυτοκρατοριας, να κερδισουν χρονο, ώστε να ξαναδημιουργησουν την ανατολικη εωσφορικη αυτοκρατορια την περσικη. 


Στα γεωστρατηγικα τους σχεδια ηταν η δημιουργια δυο παγκοσμιων αυτοκρατοριων, οι οποιες μελλοντικα θα γινοταν ενα παγκοσμιο κρατος με ηγετη τον εωσφορο.

Ο στοχος τους ηταν να ειναι η Ελλαδα αναμεσα σε δυο υπερδυναμεις. 

Απο τα δυτικα η Ρωμαικη αυτοκρατορια η οποια κατεκτησε την Ελλδα και απο τα ανατολικα η νεα και ισχυροτερη Περσικη αυτοκρατορια των Σασσανιδων. 

Η νεα Περσικη αυτοκρατορεια αποτελουσε την χρυση εφεδρεια σε περιπτωση που οι ενδοξοι προγονοι μας οι Ελληνες απελευθερωνοταν απο τους Ρωμαιους.


Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ 
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ





Η Ρωμαικη κοινωνια εξαιτιας του εωσφορικου δωδεκαθεου ηταν πλεον σε αθλια κατασταση.
 
 
 
Στην ιδια ακριβως κατασταση βρεθηκαν και οι προγονοι μας οι αρχαιοι Ελληνες εξαιτιας του Αιγυπτιακου δωδεκαθεου. 
 

Ομως οταν ασπαστηκαν τον Χριστιανισμο αμεσως αλλαξαν τα δεδομενα για το εθνος μας. 

 

Το κομβικο σημειο ηταν οταν η πλειοψηφια των Ελληνων εγκατελειψε το εωσφορικο φοινικικο δωδεκαθεο για να ασπαστει τον μοναδικο αληθινο θεο-δημιουργο.

 
Τον αληθινο θεο δημιουργο τον αναγνωριζαν και τον  διδασκαν ολοι οι Ελληνες φιλοσοφοι με προεξεχων τον Υπατο των φιλοσοφων τον Αριστοκλη.
 
  

Το Ελληνικο εθνος μετα την εισβολη των σκλαβων απο την Αιγυπτο οι οποιοι ηταν σημιτικης καταγωγης 
αρχισε να οδηγειται αργα και σταθερα προς τον αφανισμο. 
 

Αυτο διοτι επεβαλλαν το εωσφορικο δωδεκαθεο καθως και πασης φυσεως τρελα ανωμαλια και καταστροφη. 
 

Μεσα απο την απιστευτη σεξουαλικη διαφθορα της ανθρωποθυσιες και τον θεσμο των δουλων το Ελληνικο εθνος δεν ειχε καμια ελπιδα επιβιωσεως.
 

Εκτος απο τους αρχαιους φιλοσοφους και ενα μικρο μερος των Ελληνων η μεγαλη πλειοψηφια ακολουθουσε τον εωσφορισμο και το ξενοφερτο απο την Αιγυπτο δωδεκαθεο.
 

Οι συνεπειες του εωσφορισμου ηταν να σαπισει ηθικα-πνευματικα ο αρχαιος Ελληνικος κοσμος με αποτελεσμα να ακολουθησει η πολιτικη, η στρατιωτικη και φυσικα η κοινωνικη διαλυση του Ελληνικου εθνους. 

 
Ανενοχλητοι απο την ηθικη, και πνευματικη
παρακμη οι εβραιοι εωσφοριστες απο την Αιγυπτο προκαλεσαν τρομερους εμφυλιους σπαραγμους μεταξυ των αρχαιων Ελληνικων πολεων.  
 

Οταν θα ερθουν οι ρωμαιοι να κατακτησουν την Ελλαδα  θα βρουν τους Ελληνες εντελως αδυναμους, σε αθλια κατασταση χωρις να ειναι σε θεση να ανισταθουν και να υπερασπιτουν την πατριδα τους.
 

Ουδεποτε ειχε βρεθει το Ελληνικο εθνος σε παρομοια κατασταση απο την ημερα την οποια ειχε δημιουργηθει.
 


Μονον δυο φορες εχει γινει αυτο απο καταβολης κοσμου κατα την αρχαια εποχη αλλα και την συχρονη στην οποια ζουμε εμεις σημερα.
 

Χωρις καμια απολυτως αντισταση οι ρωμαιοι κατεκτησαν την αρχαια Ελλαδα. 
 

Οτι δεν επετυχαν οι φοινικες δωδεκαθειστες με  την περσικη αυτοκρατορια την Εσθηρ και τον Μαρδοχαιο, το κατορθωσαν με το νεο τους δημιουργημα την ρωμαικη αυτοκρατορια. 
 
  
Εντουτοις σχεδον απο την ημερα κατακτησεως του Ελληνικου εθνους θα αρχισει και η αντιστροφη μετρηση για τους αρχαιοιυς ρωμαιους. 
 

Η ρωμαικη αυτοκρατορια αποσυντιθεται αργα και σταθερα οπως ειχε γινει προηγουμενος με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο.   
  


Με τον ερχομο ομως του Χριστου και τις διδασκαλιες των αποστολων, οι Ελληνες θα ασπαστουν τον χριστιανισμο.


Το αποτελεσμα ηταν να αναστηθουν ηθικα, πνευματικα και στην συνεχεια σε ολους τους τομεις.  
 


Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους, εγιναν διοικητες του χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.(1) 
 

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 


Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 

Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 
 
 

Το Ελληνικο εθνος με βαση την αδιαμφισβητητη πολιτιστικη, ηθικη, του ανωτεροτητα θα επρεπε να ηταν αυτοκρατορια μεγαλης χρονικης διακρκειας απο την αρχαιοτητα. 

 
Δυστυχως δεν εγινε η Ελλαδα αυτοκρατορια
ενω παραλληλα απο το 1519 π.χ., το ετος που ηρθαν οι πρωτοι φοινικες σκλαβοι απο την Αιγυτπο, αρχισε η πνευματικη, η ηθικη, και στην συνεχεια η πολιτικη και στρατιωτικη καθιζηση των Ελληνων.
 


Το χειροτερο ηταν οτι κατακερματισαν την Ελλαδα και ξεκινησαν τρομερους εμφυλιους γενοκτονικους πολεμους.  
 

Το Ελληνικο εθνος θα φτασει στο απογειο του οταν θα ενωθουν και θα γινουν ενα ο Αρχαιος Ελληνικος Πολιτισμος και ο Χριστιανισμος.

Μεχρι τοτε ηταν τελειως αδυνατον ο κορυφαιος μακραν  πολιτισμος  ολων των εποχων που ηταν και ειναι ο Ελληνικος, να φερει απο μονος του στο απογειον της ακμης του το Ελληνικο εθνος.

Αυτο διοτι το Ελληνικο εθνος ειχε καταστρεψει το Φοινικικο δωδεκαθεο.

  
Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 

 
 
 
Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.
 
Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας. 
 
 
Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει. 
 
Οι αγιοι πατερες κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 
 
 

Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος.
 
 

Για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   

 
 Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 


Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν.


 
Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.

 
Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια..
 
 
Οι τιτλοι Ρωμαιοι αυτοκρατορες , στρατηγοι , αξιωματούχοι, είναι αρχικα διοικητικοι τιτλοι για τους Ελληνες του μεσαιωνα. 


Διοτι το κρατος αυτό την ρωμαικη αυτοκρατορια
,δεν την δημιουργήσαμε εμεις οι Ελληνες, αλλα οι αρχαιοι Ρωμαιοι, μεχρι που ενας εξ αυτων, μας παρεδωσε την διοικηση του Ρωμαικου κρατους.
 

Σε περιπτωση που οι ιεροι και αγιοι προγονοι μας αλλαζαν την ονομασια της αυτοκρατοριας, από Ρωμαικη, σε Ελληνικη, αμεσως θα χαναμε την εξουσια, στα περισσοτερα εδάφη της Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 

Οι τιτλοι αυτοι ηταν πολιτικοι, στρατιωτικοι για να ασκουν οι Ελληνες την εξουσια στην παγκοσμια  ρωμαικη αυτοκρατορια. 

Παραλληλα ηταν οι ανωτατοι τιτλοι τιμης-πολιτιστικης ανωτερωτητας για το εθνος μας. 

 
Δεν απαγορευουταν λοιπον το ονομα Ελληνας, αυτό είναι ένα ακομη ανυποστατο ψεμα των δωδεκαθειστων.
 


Σε καποιες περιοχες μονον οπου υπηρχαν νεοταξιτες εωσφοριστες αλλοδαποι επισκοποι, αυτοι δημιουργουσαν εσκεμενα ακροτητες.



Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνικης-
ρωμαικης αυτοκρατοριας εδραιωνεται 
σταθερα
μεσα απο  την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.



 Ο σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ειναι  η ενοποιηση του πληθυσμου της μεσω της χριστιανικης πιστεως, βασικο στοιχειο συνοχης για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.
 

Η πολιτικη ιδεολογία της Ελληνικης - ρωμαικης αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας  και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματων.
 
 

Η βασική αρχή της πολιτικης Ρωμαικης θωριας ηταν η Pax Romana, η παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορία ενωσε ολη την οικουμενη.

Αυτο εφερε την υποταγη των λαων, κατάργησε τα σύνορα των εθνών και σχημάτισε την πατριδα που γεννήθηκε ο Χριστος.


Οι Ελληνες ηταν οι κληρονομοι και οι συνεχιστες στην διοικηση της Ρωμαικης αυτοκρατοριας/

Από σεβασμο στον κληροδοτη και εθνικο ευεργετη τον Αγιο Κωνσταντινο, οφειλαν  να χαράξουν την ιδια πολιτικη πορεία παντα  με βάση την ίδια αρχή.

Το ρωμαικο δικαίο, η ρωμαικη κρατικη διοικηση- οργανωση, η χριστιανική ηθική-πίστη μαζι με την πνευματική παράδοση του Ελληνισμου, ηταν πλεον οι βασεις του ρωμαικου κρατους.  


Η Ελληνικη αυτοκρατορία  συνεχισε τον Ελληνικό πολιτισμό σε παιδεια, γλωσσα, ήθη, εθιμα, μεσα σε ενα κρατος με τα πολιτικά αξιωματα των Αρχαιων αλλοδαπών ρωμαιων της Ιταλιας. 



Το ρωμαικο κράτος συνεχισε να υπαρχει εξαιτιας του Χριστου, του αγιου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, και των τριων ιεραρχων.

Επισης πολυ μεγαλο ρολο ειχε και ο Αγιος Γρηγοριο ο επισκοπος Νυσσης.

Πανω από όλα η αυτοκρατορια ηταν η κοιτίδα, ηταν το παγκοσμιο κεντρο  διάδοσεως της χριστιανικής θρησκείας.


Ο στοχος ηταν η διδαχη των χριστιανικων ευαγγελίων και η σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους.

Οι Ελληνες είναι πλεον οι παγκόσμιοι ηγετες ολων των αλλων εθνων.


Αυτό σημαίνει πως όλοι οι λαοί όφειλαν σεβασμό στους παγκοσμιους Ελληνες και στον παγκοσμιο πολιτισμο τους (Pax romama-Pax ellas).

Οι υπολοιποι λαοι ετρεφαν μεγαλο σεβασμο στα επιτεύγματα των Ελλήνων του μεσαιωνα, που από σκλαβοι εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους χωρις να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.


Αυτο το εκαναν οι προγονοι μας με 
μοναδικα
στηρίγματα τον Χριστο και τον Πλατωνα.
 

 
Οι προγονοι μας να προκαλουν δεος-σεβασμο στα υπολοιπα εθνη τα οποια αναγνωρίζαν ως ανωτατη παγκοσμια αρχη την ρωμαικη αυτοκρατορια.

 
 
 
Η αλλαγη του Χριστιανισμου από τον εβραικο στον Ελληνικο πολιτισμο εφερε την παγκοσμια  εξαπλωση του Ευαγγελιου.
 
 
 
 
Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην εκ θεμελιων αλλαγη του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε η κορύφωση της ανθρωπινης προόδου και ο οποιος καταστραφηκε από το εωσφορικο δωδεκαθεο.
 

Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.

Οι τρεις ιεραρχες εθεσαν τα θεμελια της Ελληνοχριστιανικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας και ολοκληρου του Ελληνισμου μεχρι και σημερα.


Με αυτα τα δεδομενα οι προγονοι μας θα ασκησουν τεραστια επιρροη σε ολους τους λαους που κατοικουσαν εντος της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας αλλα και εκτος.



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
                 ΓΡΑΦΕΙ Ο                     
ΑΓΓΕΛΟΣ 
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Παγκράτιον το εν Ολυμπία κάλλιστον (δωρεάν μαθήματα για όλες τις Ελληνίδες αναγνώστριες)

Παγκράτιον το εν Ολυμπία κάλλιστον (δωρεάν μαθήματα για όλες τις Ελληνίδες αναγνώστριες)


Το σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 
 
Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;
 

Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
 

Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων  μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και        μηδεν αγαν.  
 


Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-σημιτες που απο μονοθειστες της Π.διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους Σημιτες. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των Σημιτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου