Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 20, 2010

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ...

Σε προσπάθειά μου να επικοινωνήσω με το τμήμα Ασφαλείας Νέου Ηρακλείου επικοινώνησα αρχικά με το 100. Εκεί μου έδωσαν το τηλέφωνο επικοινωνίας για το τμήμα ασφαλείας. Κάλεσα το τηλέφωνο που μου έδωσαν και απάντησε μία ευγενέστατη κοπελίτσα (προς μεγάλη μου έκπληξη ομολογουμένως). Μόλις είπα τον λόγω του τηλεφωνήματος με ενημέρωσε ότι το τηλέφωνο του αστυνομικού τμήματος του Νέου Ηρακλείου ήταν άλλο και μου το έδωσε.


Τηλεφώνησα στο νούμερο που μου έδωσε και ανακάλυψα ...
ότι ήταν του αστυνομικού τμήματος και όχι του τμήματος ασφαλείας, αλλά εκεί μου έδωσαν τελικά το σωστό τηλέφωνο για το τμήμα ασφαλείας. Επικοινώνησα τελικά με το τμήμα ασφαλείας και αφού τελείωσα ενημέρωσα ότι υπάρχει πρόβλημα με το τηλέφωνό τους και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την διόρθωσή του.

Είναι προφανές ότι ΔΕΝ θα έκανα αυτή την καταγγελία αν δεν με στεναχωρούσε αφάνταστα η απάντηση που έλαβα η οποία ήταν στο στυλ.

«Το ξέρουμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Εσύ δεν το βρήκες όμως τελικά το τηλέφωνο? Ε, τότε δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται να κάνουμε εμείς κάτι άλλο!!!»

Αν αυτή είναι η αντιμετώπισή τους σε ένα τόσο απλό πρόβλημα (που οδηγεί φυσικά και σε ενόχληση κάποιου επαγγελματία της περιοχής) φαντάζομαι ποια θα είναι η αντιμετώπισή τους σε ποιο δύσκολα προβλήματα (πιθανά ακόμα και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά τους).

Δυστυχώς κάποιοι (και από την εμπειρία μου τελευταία εβδομάδα δυστυχώς ΔΕΝ είναι η μειοψηφία όπως νόμιζα) δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι εκτελούν λειτούργημα ή δεν έχουν ιδέα του τι σημαίνει αυτό!!"



ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου