Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 25, 2023

Προβληματισμένοι οι πολίτες από το αυξανόμενο μήκος της μύτης του Γιάννη Οικονόμου😂😂😂

Σε πρόβλημα για την κυβέρνηση εξελίσσεται η σχεδόν καθημερινή αύξηση του μήκους της μύτης του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα από το Μαξίμου.
Μολονότι επισήμως η κυβέρνηση διαψεύδει την ύπαρξη του προβλήματος, κυβερνητικά στελέχη παραδέχονται κατ’ιδίαν ότι η αύξηση του μήκους της μύτης του κυβερνητικού εκπροσώπου με κάθε ενημέρωση που πραγματοποιεί, είναι ορατή πλέον στους τηλεθεατές.
«Είναι αλήθεια, κάθε φορά που διαψεύδει κάποια επιβαρυντική είδηση για την κυβέρνηση παρατηρήσαμε ότι το μήκος της μύτης του αυξάνεται. Προχθές στην καθημερινή ενημέρωση τύπου παραλίγο να βγάλει το μάτι ενός καμεραμάν. Ένας δημοσιογράφος μάλιστα τον ρώτησε αν θέλει να γίνει αληθινό αγόρι σαν τον Πινόκιο» είπε στέλεχος της κυβέρνησης που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

«Πρόκειτα για παρενέργεια του συνδρόμου Μινχάουζεν»

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει υποβληθεί σε εξετάσεις, ωστόσο οι γιατροί κατέληξαν πως πρόκειται για παρενέργεια του συνδρόμου Μινχάουζεν, μια ασθένεια που πλήττει συχνά τους κυβερνητικούς εκπροσώπους.


«Δυστυχώς αν συνεχιστεί το πρόβλημα, θα πρέπει να μετατεθεί σε κάποιο άλλο πόστο, είτε σε κάποιο άλλο υπουργείο, είτε να τον χρησιμοποιήσουμε σαν απλώστρα ή να κάνει την κεραία 5G στον Υμηττό» κατέληξε το κυβερνητικό στέλεχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου