Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Ιουνίου 06, 2010

"Καταγγελία για ταρίφα"

Πριν λιγο με αφησε ταξιτζης στο σπιτι μου χρεωνοντας με 2 ευρω παραπάνω από το συνιθισμένο και αφου με εχει αφήσει και πριν ξεκινησει μου πεφτει κατι...

απο την τσαντα μου. ενω του κανω νοημα το παταει εν ψυχρο και φευγει απο το μονοδρομο.. ελπιζω να χασει τη δουλεια του αφου το μονο που τον νοιαζει ειναι να βγαλει λεφτα απο "πρωταρηδες" πελάτες!"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---------------------------------------------------------------------------------

"Στις 31 Μαΐου ήρθε η κοπέλα μου από Ρωσία για να με επισκεφθεί και πήρε ταξί από το Σύνταγμα για να πάει Χαλκοδινού στην Ομόνοια,μιλάμε για μία διαδρομή 20 λεπτών με τα πόδια .Και παρακαλώ ο ταξιτζής της πήρε για αυτην την διαδρομή 20 ευρώ!!!!!!!!!!!!Δέν χρειάζεται να αναφέρω ότι δεν έβαλε ταξίμετρο και δεν έκοψε καμία απόδειξη....Επιπλέον πηγαίνεται μία βόλτα από τον Πειραιά να δείτε τους ταξιτζήδες να παίρνουν διπλές και τριπλές κούρσες τουρίστες και να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει τους τουρίστες που πάνε πιο μακριά ώστε να τους εκμεταλλευτούν ακόμα περισότερο!!!!!Θέλουμε και τουρισμό.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


απο troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου