Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 05, 2010

Ξενοδοχείο SAN-REMO

Φτανουμε στη σκιαθο εχοντας κλεισει εδω και ενα μηνα 2 δικλινα με θεα στη θαλασσα στο san-remo. Μια βδομαδα πριν μας εχουν βεβαιωσει τηλεφωνικα οτι ολα ειναι ενταξει! Μετα την αφιξη μας η υπευθυνη μας πληροφορει οτι τα δωματια μας εχουν δοθει αλλου και αντι αυτων μας δινει ενα μονοκλινο και ενα δευτερο με φωταγωγο (χωρις κανενα παραθυρο).


Και ολα αυτα αντιμετωπιζοντας μας

σαν να χουμε παει τζαμπα ενω εχουμε πληρωσει 70 ευρω τη βραδια για καθε δικλινο και εχοντας δωσει ολα τα λεφτα μπροστα! Αυτο ηταν το λαθος μας! Οταν λοιπον ζητησαμε να φυγουμε αρνηθηκαν να μας δωσουν τα λεφτα πισω και γι αυτο καταφυγαμε στην τουριστικη αστυνομια! Η αστυνομια μας ενημερωσε οτι το δωματιο στον φωταγωγο εχει κριθει ακαταλληλο απο υγειονομικο ελεγχο και οτι το συγκεκριμενο το δινει συνεχως και του εχει επιβληθει και προστιμο γι αυτο.

Τελικα εμεις υστερα απο αγωνα και ταλαιπωρια 2 ημερων απο τις 4 συνολικα που θα μεναμε καταφεραμε και πηραμε 2 δωματια στο ιδιο ξενοδοχειο...



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου