Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 03, 2010

Πάλι εμείς θα πληρώσουμε το λάθος???

Τέλος καλοκαιριού η γυναίκα μου μαζί με τον λογαριασμό του κινητού της πήρε και ένα ενημερωτικό έντυπο για την επιδότηση που δικαιούταν και η οποία θα μεταφραζόταν ή σε συσκευή, ή σε μείωση του πάγιου τέλους για 12 μήνες. Πήγε στο κατάστημα cosmote Λεωφ. Αλεξάνδρας και επέλεξε την μείωση στο πάγιο.


Οι κύριοι της cosmote χρέωσαν από δικό τους λάθος (το παραδέχτηκε και ο υπάλληλος του καταστήματος) με 38 ευρώ παραπάνω τον πρώτο λογαριασμό μετά την αλλαγή. Όσα φαξ για αποχρέωση του λογαριασμού κι αν έστειλαν απο το καταστημα στα κεντρικά της cosmote, οι λογαριασμοί έρχονται ακόμα με 38 ευρω πρόσθετη και ανεξόφλητη χρέωση. Μήπως πρέπει να το πληρώσουμε τελικά και να δεχτούμε την μοίρα μας? Μήπως πρέπει να αλλάξουμε εταιρεία κινητής? Μήπως το έχουν παραξεφτιλίσει με τα δήθεν "λάθη" και προσπαθούν να μας πάρουν όσα περισσότερα μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο????

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου