Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 28, 2011

Παράπονά για το σουβλατζίδικο Πάπρικα στο Μαρούσι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Θα ήθελα να εκφράσω τα παράπονά μου για το σουβλατζίδικο Πάπρικα στο Μαρούσι.

Κατά τη χθεσινή επίσκεψή μου στο εν λόγω μαγαζί συνειδητοποίησα το πώς μπορούν μερικοί επιχειρηματίες να βαφτίζουν την κλεψιά ιδιαιτερότητα.

Με την είσοδό μου στο εστιατόριο είδα ένα αρκετά καθαρό περιβάλλον μπορώ να πω, πράγμα στο οποίο δίνω αρκετή σημασία. Όταν προχώρησα όμως στην παραγγελία κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά στο εν λόγω μαγαζί. Είπα στην κοπέλα που ήταν στο ταμείο ότι θα ήθελα ένα σουβλάκι με γύρο χοιρινό χωρίς τζατζίκι και ένα με τζατζίκι για ένα φίλο μου. Η απάντηση ήταν με πλήρως απαξιωτικό ύφος: Δεν έχουμε γύρο και δεν βάζουμε τζατζίκι στο σουβλάκι. Λέω από μέσα μου ΄ας πάει στα κομμάτια΄ ας πάρω με καλαμάκι και χωρίς τζατζίκι. Έλα όμως που το 'απόλα' του δεν περιείχε και πατάτες (πράγμα το οποίο κατάλαβα όταν είχα ήδη φύγει).

Για να μην μακρηγορώ πλήρωσα 2.10 ευρώ ένα σουβλάκι που μου επέβαλε αυτός πως να το φάω. Και η πλάκα ήταν ότι ήταν και το μισό σε ποσότητα σχετικά με τα άλλα εστιατόρια της γειτονιάς.

Το κακό όμως δεν είχε σταματήσει εδώ. Λέω δεν έχω ξαναπάει στο μαγαζί, κάτσε να πάρω και ένα φυλλάδιο να δω τι άλλα πράγματα έχει το μενού του.

Το πρώτο πράγμα που διατυμπάνιζε στον κατάλογο του είναι ότι δεν βάζει υλικά στο σουβλάκι (βλέπε πατάτες, τζατζίκι) γιατί λέει ότι του πήρε δύο χρόνια να καταλήξει σε αυτό το συνδυασμό γεύσεων. Σε κάθε σημείο του καταλόγου έλεγε για το πόσο ροδαλό και εύγευστο κρέας είχε (άσχετα που ήταν γεμάτο λίπος). Και τέλος διαφήμιζε τα παραδοσιακά του υλικά (και σε παρένθεση έλεγε: οι πατάτες είναι κατεψυγμένες και το λάδι ηλιέλαιο). Παραδοσιακά οι πατάτες είναι προψημένες και κατεψυγμένες;

Και όταν έκλεισα τον κατάλογο είδα και εκεί που έλεγε για τις ώρες διανομής. Αλλά μετά αυτό που είδα δεν το είχα δει σε κανένα άλλο μαγαζί : Χρέωνε τη διανομή 1.25 ευρώ. και σαν δικαιολογία έλεγε ότι δεν θέλει να μεταφέρει το κόστος της διανομής σε όλο τον κατάλογό του, γιατί δεν θα ήταν δίκαιο για αυτούς που το παίρνουν στο χέρι (άσχετα αν είχε το σουβλάκι στο χέρι 2.10 που είναι ήδη υψηλή τιμή). Επίσης έλεγε ότι οι παραγγελίες on-line είναι με δωρεάν το delivery. Έλα όμως που η σελίδα του εδώ και δύο μέρες είναι 'πεσμένη'. Πράγμα που μετά την όλη μου εμπειρία με το εν λόγω μαγαζί δεν το θεωρώ τυχαίο.

Σκέφτομαι να πάω στο ινστιτούτο του καταναλωτή για όλα αυτά. Εν μέσω κρίσης και επικείμενης αύξησης ΦΠΑ στην εστίαση κάτι αεριτζήδες σαν τον εν λόγω θα φτάσουν το σουβλάκι στα 2.5 ευρώ (και χωρίς υλικά).







ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

  1. θα διαφωνησω γιατι ειμαι fan του μαγαζιου

    1) Αν θελεις στην ιδια τιμη μπορεις να το γεμησεις υλικα. Απλα σου συστηνει να το φας απλα οπως παλια για να καταλαβεις το καλο κρεας. Αλλοι σου γεμιζουν πατατες και δεν τρως κρεας

    2) Πλεον εχει φρεσκια πατατα !!! και εχει βγαλει το κοστος διανομης. Εγω το βρισκω καλη τιμη και φοβερη ποιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι τοσα πολλα τα καλαμαδικα που εχουν ανοιξει, που ειλικρινα αποπου και να φας, το ιδιο θα ειναι. Αλλος θα ειναι πιο καθαρος, αλλος θα ειναι πιο ακριβος, αλλος θα στο φερνει σε λαδοκολλα, αλλος θα σου λεει τα καθαρα του κρεατα.

    Αυτο που δε λεει κανενας, ειναι οτι το σουβλακι που πριν δεκα χρονια με ενα χιλιαρικο ετρωγες 10 καλαμακια, τωρα με 3 ευρω τρως 2 στην καλυτερη.
    Η οτι ψωνιζουν απο τα φτηνα φτηνα, γιατι κανεις δε θα σου πει οτι προσεχει το κοστος του. Στα λογια ολοι χουβαρνταδες. Ολοι θα πουν οτι εχουν μια ποιοτητα. Αναλογη με το κοστος τους βεβαιως πραγμα που δε λεει κανεις.

    Μου κανανε ολοι το σουβλακι επιστημη γι αυτο πανε στο 90% κατα διαολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή