Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 29, 2011

στο Λαγανά ... ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΡΓΙΑ....!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Νέο αυστηρώς ακατάλληλο βίντεο ανέβασαν Αγγλιδούλες στο διαδίκτυο με τα όργια σε γνωστό κλαμπ στο Λαγανά (σύμφωνα με τον συντάκτη blog). Πρωταγωνίστριες του βίντεο νεαρές Αγγλίδες (από 16 έως και 20 ετών) οι οποίες έχουν μεταβεί στο συγκεκριμένο κλαμπ για να «θαυμάσουν» σόου με gogo
boys και τελικά καταλήγουν να συμμετέχουν σε ομαδικά όργια με κάποιες από αυτές να κάνουν στοματικό έρωτα στους καλογυμνασμένους άνδρες μπροστά στα μάτια των υπολοίπων κοριτσιών οι οποίες φώναζαν αλαλιασμένες και χειροκροτούσαν! Μάλιστα αρκετές έβαζαν μέσα στα «καυτά» σλιπ των καλλίγραμμων και γυμνασμένων αγοριών χαρτονομίσματα (δολάρια συγκεκριμένα).


Οι Ζακυνθινοί όμως πιστεύουν πως το επίμαχο βίντεο δεν προέρχεται από το Λαγανά, αλλά από κάποιο άλλο σημείο του κόσμου. Σύμφωνα με τους Ζακυνθινούς ο Λαγανάς παρουσιάζεται ως ένας τόπος οργίων, με τις Αγγλίδες να φτάνουν στο νησί και να συμμετέχουν σε ένα ατελείωτο σεξ πάρτυ στην αίθουσα ενός δήθεν τοπικού μπάρ. Για να στηριχτούν μάλιστα οι συκοφαντίες έγινε και η ανάρτηση σχετικού "αποκαλυπτικού" βίντεο, όπου οι πάντες επιδίδονται στα ...πάντα. Όμως κάποιος με μια προσεκτική ματιά θα διαπιστώσει ότι οι Αγγλίδες που διαθέτουν λίρες έρχονται στην Ελλάδα του ευρώ και μοιράζουν στα go-go boys ...δολάρια! Οι Ζακυνθινοί δηλώνουν πως θα περίμεναν από τους ιθύνοντες να αποκαλύψουν τους συκοφάντες του Δήμου Λαγανά!

Διαγωνισμός πεολειχίας!

Πάντως τα αποκαλυπτικά βίντεο για όσα συμβαίνουν στο Λαγανά συνεχίζουν να «ανεβαίνουν» στο διαδίκτυο! Μπορεί να μην είναι τόσο σκληρά όσο το «επίμαχο» του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, όμως αποδεικνύουν πως η νεανική τρέλα... πηγαίνει στο Λαγανά! Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως «καυτά» βίντεο, παρόμοια με το τελευταίο, είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και περιελάμβαναν διαγωνισμό πεολειχίας, και άλλα πολλά! Ωστόσο όταν η αστυνομία αύξησε τους ελέγχους και έκανε εφόδους στα συγκεκριμένα μπαράκια, οι ιδιοκτήτες τους σταμάτησαν ή έστω περιόρισαν τα όργια με πρωταγωνίστριες ανήλικες Αγγλίδες - τουρίστριες στο νησί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου